2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canlarım hepiniz sağ olun a.s.

Eymen bey bu gün daha iyi şükürler olsun...
Hepinizin kandili mübarek olsun...

Bu da oğlumun diploması

dsc06228j.jpg

aynen bizimkide takma kafana dio hep :) ama o takıo bide bana takıoooo :) senin ailen benim ailem sohbeti çok yogun doğumdan sonra oldu buda nedenini bir türlü anlayamadım

Bizde de öyle...
Halbuki eşimin benim ailemle arası çok iyidir, ama doğumdan sonra dengeler değişti biraz.
Bunun sebebi de kayınvalidemdir, çünkü Doruk'u benim annem babamdan kıskanıyor kadın.
Neymiş, onlar hep görüyorlarmış, o yüzden Doruk onları daha çok sevecekmiş.
Napıyım yani, siz başka şehirdesiniz diye, kendi annem babamla görüştürmeyeyim mi çocuğumu fisfisfis

canlarım hepiniz sağ olun a.s.

Eymen bey bu gün daha iyi şükürler olsun...
Hepinizin kandili mübarek olsun...

Bu da oğlumun diploması

dsc06228j.jpg

Pınarcım çok geçmiş olsun, gözün aydın...
Diplomasını sevsinler o cesur minik adamın :)

Aaa kandil mi bugün yaaa...
Kayınvalidemle bozduğum için dünyadan haberim yok :kedi:
Hayırlı kandiller hepimize...

herkesin MıRAÇ KANDıLı mübarek olsun benim hamile kaldığımı öğrendiğim veoğlumun adını bıraktığım kandil ayrı bi önemi var benim için

günaydınopuyorumnanaktan

HERKESıN KANDıLı MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR.
alp gene huysuzlukta sınıf atlıyorakannehirhafif ateşi vardı şimdi düzeliyor gibi.ama beyefendi sabah 8 de kalktı ve 12 de uyudu şuan kucağımda uyuyor çünkü biryere koyarsam uyanacak diye korkuyorumeyvahedigeldismile

BURCUCUM Allah yardımcın olsun yaa bunlar ne düşüncesiz insanlar böyle ama kusura bakma eşindede var senin.nasıl kızdım çocuğu aç bırakmış ağlatıyor nasıl ana bu Allah ın cezası.valla neyapsan yeridir cinnette geçirirsin böylesiyle.def et hepsini.evleri yok sanki.neden bilmem şuan çok kızgınım :kızgın:bizim kaynanada sigara içer sonra gelir alp i mıncıklar o kokuyla ağzını burnunu alp in ellerine değdirir ki biliyor bu çocuk daha önce bu sebeple mikrop kaptı.yaaaaa offff valla çok sinirlendim ağzımı bozduracak bana manyaklar:mymeka::eek:klava:.

PINARCIM maşallah eymen paşa ya dahada iyi olacak annesi.

günaydın dün gece kızım 3,30da uyandı 5,30a kadar uyumadı tw açtım şarkı söledim türlü maymunluklar yaptım bu onu daha çok azdırdı tabi en son baktım köpek balıklarını izlerken gözler gidiyo.. 5,30da uyuduk kociş saolsun 10a kadar rahatsız etmedi bizi uyumuşuz.. bizimki uyanmışl yatakta oynuyodu tabi..

Sağolun fıstıklar a.s. beyimiz mız mız sürekli ilgi istiyor diplomanın karşılığı olarak tabii..
o yüzden ben kaçar
:KK3:

GÖNDERENLER
1,yaz34
2,zeliş82
3,eftel
4,kuju25
5,miges
6,hndn82
7,meral81
8,silver5
9,edebiyatçı222
10,kussebfilal
11,sümeyra
12,hijyenim
13,Laviniaebru
14,Mavidüşler
15,Dila
16,Semraöğretmen
17,Hasret0587
18,Selkie
19,azemheval
20,bir_nokta
21,handeozf
22,megryann
23,eseda
24,elfzngr
25.bosna
26,zeynep_35
27,polness
28,_jale_
29,taburcu
30,helinzor
31,mervemir
32,bensempatiksalakcinni
33,tonur
34,parotis
35.ege43
36,nilüferşah
37,beknur
38,pancuben

göndermek isteyen varsa akşam 5 e kadar yollayabilir yine de....akşama hazırlarım slaytları haberiniz olayerimseniben

hanifeturkyilmaz@gmail.com

bu arada....
zeynep_35 arkadaşımızın oğlu Erdem'in d.tarihini
ege43 arkadaşımızın da adını,bebişin adını ve d. tarihini bilmiyorum maillerinde yazmayı unutmuşlar ben maille sordum ancak cevap alamadım bilen duyan bana haber veririse sevinirim
a.s.

herkesin MİRAÇ KANDİLİ mübarek olsun benim hamile kaldığımı öğrendiğim veoğlumun adını bıraktığım kandil ayrı bi önemi var benim için

hepiniizn kandili mübarek olsun hayırlara vesile olur inşlh.....

canım bende hamileliğimi kandil gecesi öğrenmiştim ve cok ağlamıştım hem alamış hem namaz kılmıştım dua ettim sonra çünkü 1 aylık evliydim çok korkmuştum evliliğe alışamadan hamileliğe alışmaya çalıştım işte böyle yıl geçti iyikide olmuş canım kıızm ELİFİM:asigim:

Hayırlı kandiller arkadaşlar
Hatice ve Semra bu kandil sizin için daha da özel anlamlar ifade ediyormuş. Allah yavrularınızı size bağışlasın

Esrincim o dediğin oyun halısını çok beyendim internette kendi orjinal sitesine baktım 0-10 ay arası diyo ama hepsiburada.com da 13-24 ay arası yazmışlar..benimde içime sinmemişti baktım yanlışmış zaten ben alıcam bunu senide yanlış bilgilendirmemek için yazıyım dedim :))

X