2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bir günaydın da benden gelsin herkeseopuyorumnanaktan.

maalesef eşim bugün çalışıyor dünde çalıştı bu hafta izin yapamadı aşkım ve ben oğluşla yanlızım.gerçi annem var ama oda temizlik yapılacak diyor başka bişey demiyorboshayallersmileeyvahedigeldismile.

teyzemin oğlu durumuda ne oldu derseniz teyzem burda kaldı annemde şuan uyuyo herkes.. dün gece bahçede çay içerken annem dediki serdar o amcanın çocuklarıyla oyna onlardan uzak durma top oyna serdarda dioki bana wuruyo onlar, sende onlara wur dedik.. annem dedi ki bu çocuğun erkek arkadaş edinmesi lazım dedi futbola falan yazdır çocuklardan uzaklaştırma alışsın dedi pısırık olmasın dedi!!! teyzemde hiç bişiey demedi önüne baktı anlamıştır herhalde..

pazar olunca kimsecikler yok.
hasretcim bence teyzen herşeyin farkında ama eniştenden korkusuna bişey yapamıyo.tek çocukta olunca belki babası duysa çocuğu hırpalar diye bişey yapamıyo.çocuk huzurluve sevgi dolu bir ortamda büyümemiş buyüzdende cinsel kimliğindebir sapma olmuş.teyzene destek olun gerekirse gizli gizli uzman bir yardım alsın çocuk.yoksa ilerde çok geç olabilir.
-şebnemcim bir yuvanın dağılmasına üzüldüm aMA belki böylesi daha iyidir.belki ilerde tekrar birleşirsiniz çünkü aranızdaki sevgi hala taze bence.ilk dişiniz hayırlı olsun erken çıkan diş pek sağlam olmaz derler.diş fırçalama eğitimini erken ver.bizdeilk diş çıktığı zaman anne pek renk vermez görmemiş gibi yapar ilk gören kişi bebeğe hediye alır.bide gölle kaynatılır.eeeee bir gölleni yeriz artık.
merlike kızım geçensene ishal olmuştu doktoru aradık REFLOR diye bir ilaç var onu alın demişti.biz tatildeydik ve o ilacı bulamadık dolayısıyla kullanmadım ama doktorum antalyada tanınan bir çocuk doktoru öyle fasa fiso ilaç vermez eminim o dediğine göre en iyi ilaç reflordür ishal için bence kullan.
-hanife nerelerdeydin bacım özlettin kendini.

maalesef eşim bugün çalışıyor dünde çalıştı bu hafta izin yapamadı aşkım ve ben oğluşla yanlızım.gerçi annem var ama oda temizlik yapılacak diyor başka bişey demiyorboshayallersmileeyvahedigeldismile.

benimde eşim yok evde edirnede yarın kavuşuyoruz nasipse kaç gündür evdeyiz sıkıldım içimden temizlik yapmak dahi gelmiyo.sen nasıl oldun?

benimde eşim yok evde edirnede yarın kavuşuyoruz nasipse kaç gündür evdeyiz sıkıldım içimden temizlik yapmak dahi gelmiyo.sen nasıl oldun?

tamamiyle düzelmiş değilim ama daha iyiyim canım.benimde temizlik falan yapasım yok zaten annemede çok istiyorsan sen yap dedimbilmiyorumkismile

tamamiyle düzelmiş değilim ama daha iyiyim canım.benimde temizlik falan yapasım yok zaten annemede çok istiyorsan sen yap dedimbilmiyorumkismile

bende kardeşimle bir plan yapayımda çocukları biraz dışarı çıkartayım bari.annen varken biraz dolaşın sizde alple oda ilgilenir hadi görüşürüz canım çamaşır var asılacak.

günaydın kızlay iyi pazarlar
eşim kahvaltıyı hazırlarken bende yatak odamın halkılarını sirkledim tozlarını aldım
çocuk odasının halısını ısladım kahvaltımızı yaptık ögleden sonra ablam gelicek onlar gelmeden halıyı
yıkamam lazım yoksa ablam bütün halıları ıslar yıkamak için hiç ugraşamam
ben hergün tek tek yıkarım yağız uyurken hem serinlemiş olurum:lepi:

gunaydin kizlar.
yarin ise baslayacagim icin 3 gundur evde temizlik yapiyorum.dun de bi ablamiz var o o geldi.bende butun gun camasir yika kurut utule yemek yap ugrastim.bugun tum camasirlari bitirip utulemem lazim yine.bu arada kocamla konusmuyoruz.dun eve geldi surati asikdi sordum bisey demedi.git yat dedim biraz yatti ama yine surat asik oglusu gormedi bile .sofra ortada falan.benimde tepem atti.sonra kucuk gorumcem geldi.aldim oglusu verdim kucagina.kocamada yemek yemiyecekmiyiz biz dedim yeriz birazdan dedi ama tripli anlamadim.baktim gorumcemle gayet iyi sen sakir konusuyor.iyice atti tepem.gorumcem gitti banyo yaptim aldim oglusu ciktim yukari.hic trip cekebilecek durumda degilim sebepsiz

günaydın kızlar hepinize ii pazarlar oglum hastalandı pazartesi dr götürmüştüm agır grip dedi ve peditusla butirol diye bi şurup yazıp yolladı ayrıyetende 5 gün boyunca sabah öğlen akşam hastanede ilaçlı buhar verildi ama malesefki cuma günü ice kötüleşti kusmaya ve ice öksürmeye başladı bu sefer akşam acile gittik ve yanlış teşhis olum grip degilmiş bogazı enfeksiyon kapmış ve bogmaza tarzında öksürük geçiriyomuş ayrıvca öbür dr verdiği butirol diye şurup 2 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmazmış pazartesi götürdüğüm dr yanlış teşhis koydugu için oğlumun hastalıgı ice ilerlemiş antibiotik balgam sökücü öksürük şurubu agrı kesici ve evde odasında durmadan buhar makinası takılı kalacak şuna bak kime nasıl güvenecezki yavrularımız allaha emanet demekki bide o dr agzına bakarken elindeki o tahtanın adıneydi bogazına ölebi sokmuşki çaganın azından bi kan geldi damagı nı yarmış nasıl sinirlendim anlatamam .bende kaçgündür hastayım sol elim ve parmaklarımda uyuşma ve güç kaybı vardı dr gittim sinir sıkışması ve buyun düzleşmesi olmuşum fizik tedaviye sevk etti içinizde böle bi rahasızlıgı olan varmı sinir stresten ve üzüntüden olurmuş benim gibi birininde sakin olmamamsı üzülmemesi ne mümkün şuna bak olan kadınlara oluyo anasını satıyım benimki aldı ortanncı oğlanı kapıyıda çarptı gitti hiçbi evde kalıpta bi yardımcı oldugu yok pazar günü herkez kocasıyla gezer benimkide kendi başına bi tarafını gezdiir 3 erkek ve bide benim dengesiz kocamla kafayı sıyırmak üzereyim neyse allah can beden sağlığı versinde çocuklarımıza başka bişey istemem birazda uslu olsun benim 3 daltonlar

gunaydin kizlar.
yarin ise baslayacagim icin 3 gundur evde temizlik yapiyorum.dun de bi ablamiz var o o geldi.bende butun gun camasir yika kurut utule yemek yap ugrastim.bugun tum camasirlari bitirip utulemem lazim yine.bu arada kocamla konusmuyoruz.dun eve geldi surati asikdi sordum bisey demedi.git yat dedim biraz yatti ama yine surat asik oglusu gormedi bile .sofra ortada falan.benimde tepem atti.sonra kucuk gorumcem geldi.aldim oglusu verdim kucagina.kocamada yemek yemiyecekmiyiz biz dedim yeriz birazdan dedi ama tripli anlamadim.baktim gorumcemle gayet iyi sen sakir konusuyor.iyice atti tepem.gorumcem gitti banyo yaptim aldim oglusu ciktim yukari.hic trip cekebilecek durumda degilim sebepsiz

hadi hayırlısı işe başlamam yakın mısın bari eve ? eşler yaparlar arada trip kimbilir neye kızdı

benim eşimin haftasonu tatili yok hafta içi tatili var haftasonları gezmeyi özledim bende eşimde diyor haftasonu alsam da rahatlasam diye ama en yoğun günleri haftasonu maalesef

günaydınnnn herkese oglusumun kakaları bugünde yok :KK43:((((((((((((((((((((((((

bebekler en fazl 5 gün yapamazsa fitil koy yada NURSE HARVEY'S varsa ondan içir ..doktorumuz bağırsak düzenleyci şurup verdi depridat diye şimdi ilaçta kullanıyoruz ya hergün 4-5 defa kaka yapıyor

günaydın kızlar hepinize ii pazarlar oglum hastalandı pazartesi dr götürmüştüm agır grip dedi ve peditusla butirol diye bi şurup yazıp yolladı ayrıyetende 5 gün boyunca sabah öğlen akşam hastanede ilaçlı buhar verildi ama malesefki cuma günü ice kötüleşti kusmaya ve ice öksürmeye başladı bu sefer akşam acile gittik ve yanlış teşhis olum grip degilmiş bogazı enfeksiyon kapmış ve bogmaza tarzında öksürük geçiriyomuş ayrıvca öbür dr verdiği butirol diye şurup 2 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmazmış pazartesi götürdüğüm dr yanlış teşhis koydugu için oğlumun hastalıgı ice ilerlemiş antibiotik balgam sökücü öksürük şurubu agrı kesici ve evde odasında durmadan buhar makinası takılı kalacak şuna bak kime nasıl güvenecezki yavrularımız allaha emanet demekki bide o dr agzına bakarken elindeki o tahtanın adıneydi bogazına ölebi sokmuşki çaganın azından bi kan geldi damagı nı yarmış nasıl sinirlendim anlatamam .bende kaçgündür hastayım sol elim ve parmaklarımda uyuşma ve güç kaybı vardı dr gittim sinir sıkışması ve buyun düzleşmesi olmuşum fizik tedaviye sevk etti içinizde böle bi rahasızlıgı olan varmı sinir stresten ve üzüntüden olurmuş benim gibi birininde sakin olmamamsı üzülmemesi ne mümkün şuna bak olan kadınlara oluyo anasını satıyım benimki aldı ortanncı oğlanı kapıyıda çarptı gitti hiçbi evde kalıpta bi yardımcı oldugu yok pazar günü herkez kocasıyla gezer benimkide kendi başına bi tarafını gezdiir 3 erkek ve bide benim dengesiz kocamla kafayı sıyırmak üzereyim neyse allah can beden sağlığı versinde çocuklarımıza başka bişey istemem birazda uslu olsun benim 3 daltonlar

büyük geçmiş olsun canım benim kızımında bronşları dolmuş öksürürken tıkanıyordu ama daha iyiyiz şimdi öksürüğümüzün şiddeti azaldı ....sanada geçmiş olsun banyo sonrası kendimize iyi bakamıyoruz..senin işinde çok zormuş walla çocuk ve eş ....

Yine sıkıcı bir pazar gününden herkese merhabaaklinialirimsmile

günaydın kızlay iyi pazarlar
eşim kahvaltıyı hazırlarken bende yatak odamın halkılarını sirkledim tozlarını aldım
çocuk odasının halısını ısladım kahvaltımızı yaptık ögleden sonra ablam gelicek onlar gelmeden halıyı
yıkamam lazım yoksa ablam bütün halıları ıslar yıkamak için hiç ugraşamam
ben hergün tek tek yıkarım yağız uyurken hem serinlemiş olurum:lepi:

oh oh kolay gelsin. balkonun epey geniş herhalde böyle halı falan yıkadığına göre

gunaydin kizlar.

hayırlısı olsun Öznur, eşin de işe başllayacak olmana trip atıyodur herhalde. ne yaptınız, annen mi bakacak DOğuhan'a?

Çok geçmiş olsun cnm yaa. Allah kahretsin,insan doktorlara da güvenemiyecek artık. senin yerinde olsam gider o sersem doktordan hesap sorardım. Biran evvel iyileşir inşallah cnm. sana da allah kolaylıklar versin walla işin çok zor

canıkm sıkılıyo hawa çok güzel çıkp gezmek war deniz kenarına pikniğegitmek.. ama nerdeee.. kocam araba pazarına gitti kamyonet bakacak ben kaldım buralarda geceden yorgunum zaten uff uff uffalsanaalsanasmile

meral hadi furkanı eymeni al da gel 2 saate kocim gelir.. gidip yıldız parkında atalım kendimizi bi ağaç gölgesineboshayallersmile

canıkm sıkılıyo hawa çok güzel çıkp gezmek war deniz kenarına pikniğegitmek.. ama nerdeee.. kocam araba pazarına gitti kamyonet bakacak ben kaldım buralarda geceden yorgunum zaten uff uff uffalsanaalsanasmile

Hasretim benim her gecem işte böyle, walla sersem gibiyim-tatlicadiarzu-

meral hadi furkanı eymeni al da gel 2 saate kocim gelir.. gidip yıldız parkında atalım kendimizi bi ağaç gölgesineboshayallersmile

aklinialirimsmile yapsak mı ki öyle bişi? ama ben çok yorgunum yaa, bi de bu velet çok huysuz, durmaz ki oralarda. gelmemle dönmem bir olur:1closedeyes:

kıslar slm acil cvp verirseniz çok sevinirim şu bebişlere yapılan verem aşısının yeri nasıl görünüyor
sivrisinek sokmuş gibi küçücük kırmızı bi nokta gibimi???

kıslar slm acil cvp verirseniz çok sevinirim şu bebişlere yapılan verem aşısının yeri nasıl görünüyor
sivrisinek sokmuş gibi küçücük kırmızı bi nokta gibimi???

evet canım sol kolda 6 aydan sonra orası şişecek ve sertleşecek buda aşının tuttuğunu gösteriyor içinden suda çıkabilir sakın sıkma ablamın oğlundan biliyorum aşının tuttuğunu gösterdiğini söyledi sonra kendiliğinden kuruyacak orası

evet canım sol kolda 6 aydan sonra orası şişecek ve sertleşecek buda aşının tuttuğunu gösteriyor içinden suda çıkabilir sakın sıkma ablamın oğlundan biliyorum aşının tuttuğunu gösterdiğini söyledi sonra kendiliğinden kuruyacak orası

sağol canımcım benim değilde alt komşum acaba tutmadımı diye telaş yapmış bizimkide öyle görünüyo dedim emin olmak için doktorumu arasam acaba dedi bende benim bi sürü doktorum var sorarım onlara ararım seni dedim
aynen senin anlattığını söyledim ama kendisi biraz evhamlı arıyımda söyliyim opuyorumnanaktan

X