- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #65.701
bu arada ew aramaktan birbirimizi unuttuk koc,işle..yagmur u anneme bırakıp birza gezelim diyo..canlarım şimdilik cıktım biraz kafa dagıtayım bunaldım ben..
bıdık oğlum bugün gözünün içini çizdi
ilk etapta çılgınca ağladı gözünü bir kaç dakika açmadı
öyle korktumki kucağıma aldım emzirdim sakinleşti
gözüne bir baktım ufacık çizik gibi bir şey 1 mm kadar bi şey
hemen göz doktoruna gittim
baktı bir şey yoktu gerçekten çizmiş olsa bakamaz kızarır gözü dedi...
yine de tedbir olarak antibiyotik damla yazdı
1 kere damlattım şimdi bir şey yok gibi
öyle korktum üzüldüm ki o an ömrümden ömür gitti...
Allahım evlatlarımızı korusun...
arkadaşlar merhaba,
size birşey sormak istiyorum 4 aylık bir kızım var. pazartesi günü 5-6 saatliğine işe gitmem lazım. çok emdiği için artık süt sağdığım zaman birşey çıkmıyor. bu 5-6 saat için mama verseler olurmu kızıma sizce bir mahsuru olurmu. bide bilgisizim bu konuda hangi mamadan verim teşekkürler şimdiden
ne mahsuru olacak canım hem mama hem anne sütü weren çok kişiyiz burda.. 4 aylık bir bebek hem biberona alışıp memeyi istememe gibi bi problemde yaratmaz.. milupa aptamil 1 werebilirsin gönül rahatlığıylaaklinialirimsmile anne sütüne en yakın tat ondaymış
eminim cnm rahat olyerimseniben
kaç gün oldu cnm yapmayalı?bizimki de 5 günü bulmaya başladı
Güle güle kirlet canım 2 çocukla birde temizlik çamaşır ütü kısmını nasıl hallediyosun bravo valla...Nurşahcım benim bugün evdse işlerim vardı cnm. temizlik,çamaşır,ütü falan
Canım denemedim ama bir yerde okumuştum bence şöyle yapabilirsin çocuk emdikten 1-1,5 saat sonra sütünü sağ çıkmasada sağ makina ile böylece süt üretimi artarmış sonra 1-1,5 saat sonra bebek ihtiyacı kadarını emer geri kalanı da sağar azar azar toparlarsın...bugünden başlarsan fazladan pazartesi 5-6 saatliğine yetecek süt depolarsın sanırım...arkadaşlar merhaba,
size birşey sormak istiyorum 4 aylık bir kızım var. pazartesi günü 5-6 saatliğine işe gitmem lazım. çok emdiği için artık süt sağdığım zaman birşey çıkmıyor. bu 5-6 saat için mama verseler olurmu kızıma sizce bir mahsuru olurmu. bide bilgisizim bu konuda hangi mamadan verim teşekkürler şimdiden
Kız çocuğa ağır gelmesin keçi sütü??dün gece keçi sütünden 3 kawanoz yoğurt mayaladım.. bugün werirkende içine şeftali rendeleyip karıştırdım hepsini yedi zilloşum 125mllik kawanozun..
canım madem ev güzel bence sobalı da olsa zarar etmez zaten geçen kışta soba ile ısındım diyorsun yani zorluğunu biliyorsun.bak kaç gündür helak oldun tırıl tırıl ev aramaktan eğer içine siniyorsa daha fazla yıpratma kendini taşın derim ben.meral zaten dogalgazı kullanmıodum sobayla ısındım bu kış ben..bi tek şofbenden yararlandık okadar..ya napsam..eşim dövecek beni en sonunda bişe begenmion diyecek
cnm geçenlerde melisa teyzeme demişki teyze teyze oğlun ben güllü olucam diyo demiş. o da amaaaan sus sus o çocuk daha diyip terslemiş..
Ayfer Hilal nasıl oldu cnm?
herkese merhabalar.nasılsınız kızlar hersey yolunda mı
daha iyiyiz eskiye nazaran canım uyurken öksürüyor birden kalkıyor ama eskisi gibi değil
banyo sefasına alıştıramadım sadece çok ağlıyor banyo yapınca sizler nasıl banyo yaptırıyorsunuz ? çok ağlıyorlar mı melekleriniz?