2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bana yardım edin ne olur nasıp yaptım bu hatayı bilmiyorum sabah 3 damla devit 3 vermiştim dideme az oncede gaz damlası verecektim ama yanlıslıkla devit 3 vermişim 5 damla toplam 8 damla oldu yani cocuk doktoruma ulasamıyorum ne olur cocuk doktorunuza cepten ulasıp sorsanız bir cook korkuyorum ebe hemsireye sordum bir şey olmaz diyor ama içim hiiç rahat değil

Pınar'cım çok geçmiş olsun cnm. ben de çok korkuyorum gözüne bişi yapcak diye, elleri sürekli gözünde. inşallah tamamen geçmiştir cnm

Ebrucum madem sen alışıksın bu duruma o halde karar senin cnm. bana zor geliyo bi odaqnın sıcak bi odanın soğuk olması durumu

Merlike size de geçmiş olsun cnm. ilacını ihmal etme, ishal önemli bi rahatsızlık bebekler için, Mervemir arkadaşımızın oğlu da ishsleden dolayı susuz kalmıştı epey zor günler geçirmişlerdi cnm

Kızlar bana yardım edin ne olur nasıp yaptım bu hatayı bilmiyorum sabah 3 damla devit 3 vermiştim dideme az oncede gaz damlası verecektim ama yanlıslıkla devit 3 vermişim 5 damla toplam 8 damla oldu yani cocuk doktoruma ulasamıyorum ne olur cocuk doktorunuza cepten ulasıp sorsanız bir cook korkuyorum ebe hemsireye sordum bir şey olmaz diyor ama içim hiiç rahat değil

Tatlım neden bu kadar panik yaptın ki? benim de unutup tekrardan verdiğim çok olmuştur cnm. korkma hiçbişi olmaz cnm

Pınar'cım çok geçmiş olsun cnm. ben de çok korkuyorum gözüne bişi yapcak diye, elleri sürekli gözünde. inşallah tamamen geçmiştir cnm

inşallah canım sağ olasın Allah bebeklerimizi korusun....
zira ana yüreği onların kılına zarar gelse kaldıramıyor
mafoldumben

panik yapma hemen cnm bi şey olmaz devit 3 ü 8 damlaya kadar verdiren doktorlar da var...

evet yaa, annelik nasıl bir duygu ki kendi canımıza bişi olduğunda onlara olduğu zaman ki kadar canımız yanmıyor. Minik meleklerimizin hepsi Allah'a emanet. Allah'ım bizi onlarla sınamasın inş.

evet yaa, annelik nasıl bir duygu ki kendi canımıza bişi olduğunda onlara olduğu zaman ki kadar canımız yanmıyor. Minik meleklerimizin hepsi Allah'a emanet. Allah'ım bizi onlarla sınamasın inş.

amin

ana ol anlarsın der annem
evlatlar ömür törpüsüdür der şimdi çok iyi anlıyorum anacığımı...

en azından biraz daha bakının hiç bulamazsanız o zaman bu evi düşünürsünüz

ya ebru koskoca şehirde bir ew bulamadın ne özellik arıyosun.. kira sonuçta temiz olsun hawadar olsun yeter...
zaten istedigim o iki özellik bu bunları bulamıorum..
cnm geçenlerde melisa teyzeme demişki teyze teyze oğlun ben güllü olucam diyo demiş. o da amaaaan sus sus o çocuk daha diyip terslemiş..

hasret hiç hoşuma gitmedi bu durum teyzeni uyar götrün cocugu dr a..tamamen ailesinden kaynaklı ..

benim vitamin ilacının adı acd olarak geciyo..ve günde 10 damla..

Ebrucum madem sen alışıksın bu duruma o halde karar senin cnm. bana zor geliyo bi odaqnın sıcak bi odanın soğuk olması durumu

Merlike size de geçmiş olsun cnm. ilacını ihmal etme, ishal önemli bi rahatsızlık bebekler için, Mervemir arkadaşımızın oğlu da ishsleden dolayı susuz kalmıştı epey zor günler geçirmişlerdi cnm
bilmiorum maralım..ben sobayı sewiorum ama bakaşlım ew güzelmiş resmlerden baktıgım kadaryla..
bıdık oğlum bugün gözünün içini çizdi
ilk etapta çılgınca ağladı gözünü bir kaç dakika açmadı
öyle korktumki kucağıma aldım emzirdim sakinleşti
gözüne bir baktım ufacık çizik gibi bir şey 1 mm kadar bi şey
hemen göz doktoruna gittim
baktı bir şey yoktu gerçekten çizmiş olsa bakamaz kızarır gözü dedi...

yine de tedbir olarak antibiyotik damla yazdı
1 kere damlattım şimdi bir şey yok gibi
öyle korktum üzüldüm ki o an ömrümden ömür gitti...

Allahım evlatlarımızı korusun...

gecmiş olsun canım..

cnm panik yapma bişey olmaz.. yarın werme dewit i ama..

bu arada ew aramaktan birbirimizi unuttuk koc,işle..yagmur u anneme bırakıp birza gezelim diyo..canlarım şimdilik cıktım biraz kafa dagıtayım bunaldım ben..

zaten istedigim o iki özellik bu bunları bulamıorum..

hasret hiç hoşuma gitmedi bu durum teyzeni uyar götrün cocugu dr a..tamamen ailesinden kaynaklı ..[/B]

benim vitamin ilacının adı acd olarak geciyo..ve günde 10 damla..

bilmiorum maralım..ben sobayı sewiorum ama bakaşlım ew güzelmiş resmlerden baktıgım kadaryla..

gecmiş olsun canım..

ew mi yok yoksa sizin istediğiniz fiyata mı yok?

Merhaba kızlar,
bugün burası pek bi sessiz kalmış, ben olmayınca kimseler muhabbet etmemiş bakıyorumlülülülülülü
Şebnemcim hakkınızda hayırlısı olsun cnm
Hasretcim bence sen üzerine düşeni yapıp teyzenle konuş, sana o an sertr çıkışta bulunsa dahi düşününce hak verecektir cnm, kolay bir durum değil ama şimdiden bişeyler yapılmazsa sonunu düşünmek dahi istemiyorum
Ebruş hala bişi bulamadın mı cnm?
evet canım sen nerdeydin bugün gezdiniz mi oğluşlarnlaaa

canolarrr..iki ew daha baktık eşimle ikiside fos..biri küçük digerine afedersiniz köpek baglasan durmaz ama 400 istiyo..
ben geldim ewe eşim aramaya dewam..aradı beni biraz önce süper büyük bi ew ama sobalı dogalgazlı diil dedi..napayım sizce ben bu ewdede soba kullandım kışın dogalgazı sadece şofbende kullandım..nedersiniz..elektrikli sofben alırız diyo??*
bence soba zor olur ufaklık büyüdükçeee...ama yinede sen bilirsin

cnm geçenlerde melisa teyzeme demişki teyze teyze oğlun ben güllü olucam diyo demiş. o da amaaaan sus sus o çocuk daha diyip terslemiş..
teyzen herşeyin farkında ama bişi yapmıyo sanırım....yada kendisine kimin yardımcı olacağını bile bilmediğinden kimseye de açamıyo heralde..
ama bence mutlaka kimse farketmeyip tek o bile farketse birilerine konuyu açmalı sorup soruşturmalı yardım almalı..bundan okadarda utanılacak bişi yok..

hiç bişi olmaz vitamiden zaten vitaminin fazlası vücutta tutulmaz idrar ile atılır korkma bebeğinde bugunlük ihtiyacı kadarını alıp diğer kısmını atacaktır
bende ACD kullanıyorum ve günde 10 damla

X