2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu hafta hastanede çok iş vardı...benim kontroller Nihan Sena'nın tahlilleri falan...kızım iyi de benim boyun gitmişbilmiyorumkismile
bugün de üniversiteden arkadaşımın düğünü vardı...ona hazırlan git gel derken vakit bulup giremedim..
iyiyiz çok şükür sizler nasılsınız?????

daha iyiyiz eskiye nazaran canım uyurken öksürüyor birden kalkıyor ama eskisi gibi değil
banyo sefasına alıştıramadım sadece çok ağlıyor banyo yapınca sizler nasıl banyo yaptırıyorsunuz ? çok ağlıyorlar mı melekleriniz?

maşallah Hilal'e...daha da iyi olsun inşallah.
kızım ilk ay hep ağlıyordu banyo yaparken netten okuduğum kadarıyla su sıcaklığı idealse anne de sakinse genelde ağlamazlarmış...o zamanlar üşüyecek kulağına su kaçacak kayıp düşecek diye korkuyordum...hemen seziyorlar tereddüt edince ve korkuyorlar...kendime güvenmeye başlayınca o da ağlamayı bıraktı..şimdi çıkınca ağlıyo:nazar:
ama sevmiyor da olabilir belli olmuyor bebeişlerin işi....onunla konuşman yıkarken ne yaptığını anlatman şarkı söylemen işe yarayabilir belki...

daha iyiyiz eskiye nazaran canım uyurken öksürüyor birden kalkıyor ama eskisi gibi değil
banyo sefasına alıştıramadım sadece çok ağlıyor banyo yapınca sizler nasıl banyo yaptırıyorsunuz ? çok ağlıyorlar mı melekleriniz?

canım benim kız çok seviyor banyoyu.doğduğundan beri ben hergün yıkıyorum ama hiç ağlamıyor çok şükür

oyy geldim...özledim yaaaaolumunekankayizsmile

Biz de seni:1hug:

bu hafta hastanede çok iş vardı...benim kontroller Nihan Sena'nın tahlilleri falan...kızım iyi de benim boyun gitmişbilmiyorumkismile
bugün de üniversiteden arkadaşımın düğünü vardı...ona hazırlan git gel derken vakit bulup giremedim..

geçmiş olsun cnm yaa, bende de bel fıtığı var. şu fıtık işi zor cidden, dikkat etmen lazım cnm. Allah şifalar versin

Meralim sen nörüyon???Eymen nasıl?benim yakışıklı nasıl???

ne yapak cnm uğraşıp duruyoruz işte. benim erkekler uyudu şimdi. Allahım rahatlık versin de Eymen bey de azıcık uyusa bu gece:Saruboceq:

Merhaba Handancım, herkes bebelerle uğraşıyo işte. senden naber?

iyidir canım.biliyorsun işe başladım.hem iş hem ev hem kız.yorucu oluyor gerçekten.Allahtan annem var onun çok yardımı oluyor.kızıma o gelip bakıyor öğlene kadar 1 de ben eve geliyorum.yemeğe temizliğe falan da bana yardım ediyor.o olmasa hayatım kaymış demektir.neyseki tatile girmemize 3 gün kaldı,çarşamba günü oklu bitiyor.senin bebiş hala gece uyumuyor mu

Biz de seni:1hug:
olumunekankayizsmile:kedi:eek:puyorumnanaktan

geçmiş olsun cnm yaa, bende de bel fıtığı var. şu fıtık işi zor cidden, dikkat etmen lazım cnm. Allah şifalar versin

evet öyleymiş...ne diyeyim Allah yardım etsin bize...:Saruboceq:
ne yapak cnm uğraşıp duruyoruz işte. benim erkekler uyudu şimdi. Allahım rahatlık versin de Eymen bey de azıcık uyusa bu gece:Saruboceq:

oyyy yerler o erkekleri...yakışıklı kuzular:asigim:
uyur inşallah...

ben çok yorgunum yaaa:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: gidip biraz uzanayım Nihan kızım düğüne kurban gitti...biraz geç geldik o da cin gibi açtı gözleri uyumadı..10 da uyudu...12de emzirmem artık kaçta kalkarsa...gidip yatayım...
öpüyorum hepinizi...yarın görüşürüz inşallah.
iyi geceler

iyidir canım.biliyorsun işe başladım.hem iş hem ev hem kız.yorucu oluyor gerçekten.Allahtan annem var onun çok yardımı oluyor.kızıma o gelip bakıyor öğlene kadar 1 de ben eve geliyorum.yemeğe temizliğe falan da bana yardım ediyor.o olmasa hayatım kaymış demektir.neyseki tatile girmemize 3 gün kaldı,çarşamba günü oklu bitiyor.senin bebiş hala gece uyumuyor mu

yok canım malesef:KK43:( yani uyuyor da çok kalkıyor. ilk başlarda saat başı 3'ten sonra da yarım saatte bir kalkıyor. 7 gibi de uyanıp en az 2 saat uyanık kalıyor. benim uykum hep bölük pörçük oluyor anlayacağın

ben çok yorgunum yaaa:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: gidip biraz uzanayım Nihan kızım düğüne kurban gitti...biraz geç geldik o da cin gibi açtı gözleri uyumadı..10 da uyudu...12de emzirmem artık kaçta kalkarsa...gidip yatayım...
öpüyorum hepinizi...yarın görüşürüz inşallah.
iyi geceler

Allah rahatlık versin cnm, iyi geceler

yok canım malesef:KK43:( yani uyuyor da çok kalkıyor. ilk başlarda saat başı 3'ten sonra da yarım saatte bir kalkıyor. 7 gibi de uyanıp en az 2 saat uyanık kalıyor. benim uykum hep bölük pörçük oluyor anlayacağın

ay çok zor canım allah yardımcın olsun.benim kız 1 defa kalktığında bile bana çok zor geliyordu.çok şükür şimdi bi sıkıntısı olmazsa kalkmıyor.darısı başına canım en kısa zamanda inş

ay çok zor canım allah yardımcın olsun.benim kız 1 defa kalktığında bile bana çok zor geliyordu.çok şükür şimdi bi sıkıntısı olmazsa kalkmıyor.darısı başına canım en kısa zamanda inş

amin cnm inşallah ta benim pek umudum yok:KK43:( benim büyük oğlan da emmeyi bırakana kadar(2 yaş) böyle kalkmaya devam etti:sinifsinif:

öncelikle geçmiş olsun sana bende omuzum için gidicem walla sağ omuz kızıma feda oldu sanırım....

maşallah Hilal'e...daha da iyi olsun inşallah.
kızım ilk ay hep ağlıyordu banyo yaparken netten okuduğum kadarıyla su sıcaklığı idealse anne de sakinse genelde ağlamazlarmış...o zamanlar üşüyecek kulağına su kaçacak kayıp düşecek diye korkuyordum...hemen seziyorlar tereddüt edince ve korkuyorlar...kendime güvenmeye başlayınca o da ağlamayı bıraktı..şimdi çıkınca ağlıyo:nazar:
ama sevmiyor da olabilir belli olmuyor bebeişlerin işi....onunla konuşman yıkarken ne yaptığını anlatman şarkı söylemen işe yarayabilir belki...

canım benim kız çok seviyor banyoyu.doğduğundan beri ben hergün yıkıyorum ama hiç ağlamıyor çok şükür

walla kızlar neler yapmıyorum ki kendim bile atletle durup öyle yıkıyorum kollarımı ıslatıyorum ki soğuk yada sıcak gelmesin küvetini iyice ıslatıyorum ki soğuk olmasın diye hasta diye 2-3 günden beri doğalgazı sobasını yaktım odanın içi zaten 22-26 derece arasında hep müzik desen klasik müziği ve benim şarkılarımla banyo yapıyoruz ama nafila çıplaklığı bir türlü sevemedi ...Yakında havalar ısınsın banyoda beraber yapmayı deneyeceğim bakalım ne olacak?
Aman ağlamasın handan ya mosmor oluyor bazen sabunlu olarak havluya sardığım zamanlarım oldu ama yok bana mısın demiyor ilk ay altının açıldığında da çok ağlıyordu şimdi altını biran önce açayım diye ağlıyor kaka yaptım diye:emir_bebek::emir_bebek:[/B

way bıcırık Hilal way:)) zamanla düzelir cnm merak etme. benimki de ilk ay altının değişmesinden hoşlanmıyodu, şimdi pantolonunu çıkarmaya başladığım anda keyfi yerine geliyor:))

hazır oğluşlar uyumuşken ben de yatayım kızlar, Allah hepinize rahatlık versin, güzel deliksiz bi uyku nasip etsin:Saruboceq:eek:puyorumnanaktan

Günaydın kızlar
Nimetçim bulabildin mi tatil yeri nerelere bakıyosun???
Ay bizim planımız yoktu ama işyerinden ücretsiz izin koparttığıma göre bizde mi gitsek napsakkk???
bakınıyorum cnm kesin bir yer bulmuş deilim.
iyi olur cnm hamlelik kolusalık şimdide bu bebekler derken iyice bunaldık
kafa dagıtmak lazımkaydirigubbakcemile2
günaydın aşklarım.. annem burda kaldı gece kociş çalışıyodu , şimdi sizlerle bir şey paylaşacağım canlar;

teyzemin 1.sınıfı bitirmiş bir oğlu war tek çocuğu.. geçen yaz çocukta bişeyler sezdim ben.. kardeşimin gelinliğini giymek taç toka takmak istiyordu kızdım buna sen erkeksin bunlar kız kıyafetleri sana olmaz dedim.. keşke bnde kız olsaydım dedi we boynunu büktü bnde onu üzgün görünce daha fazla üstüne gitmedim..
1 ay kadar önce annem we kardeşim teyzemlerde kaldı 4 gün cuma gecesi hanımın çiftliği başlayınca serdar(konumuzda ki çocuk) susun güllü başladı susun vs. kardeşime demiş ki haffi gel güllücülük oynayalım ben güllü olayım sende halide ol.. melisa da' hayır sen erkeksin, sen muzaffer ol ben güllü olayım' demiş.. serdar bağırarak kızarak tepkiler wermiş hayıııır ben büyüyünce güllü gibi olucam şapkalarım elbiselerim olacak saçlarımı sarıya boyatacağım.. tabi bunları öyle bir sewinç we hesewle anlatıyormuş ki..
melisada olmaz sen muzaffer ol onun gibi takım elbise giy onun şapkasından tak demiş hayııır ben muzaffer olmak istemiyorum o zaman ben muzafferin eski karısı oliiim onun gibi mücewherlerim olsun, onun gibi saçllarım olsun upuzun demiş.. melisada baban duyarsa seni döwer sen erkeksin demiş o da hayır babam duymasın kızar bana.. melisada ' senin pipin war bak bizde pipi yok biz kızız sen erkeksin demiş hayır bnde kızların gibi yaptırırım pipimi, benim ewim olucak renk renk elbiselerim, şapkalarım olucak kırmızı oje sürücem v.s.
amcasının 4 tane oğlu war onlardan nefrety ediyorum diomuş onlarla hiç oynamıyor, melisayla diğer teyzemin 2 kızıyla olmaktan daha mutluluk duyuyor... wurdulu kırdılı oyunları değil ewcilik oyunlarını sewiyor...
teyzem bunu örtbas ediyormuş annem ordayken serdar tülbent sarıp kendine geliyormuş teyzem kimöseye farkettirmeden çıkarıyomuş laf arasında bizler bunu farkettik annesine söylesek şimdi üzülecek ezilecek bizim belkide art niyet beslediğimizi haksızlık ettiğimizi düşünecek.. belki bizle görüşmek istemeycek.. sizce ne yapmalıyız teyzeme bunu çıtlatalımmı yoksa çocuk bu düzelir deyip bekleyelimmi..

hasret bence teyzenle paylaşmalısın biran önce pedegogdan yardım alması gerekiyo
büyüyüncde daha kötü durumlara yol açabilir, çok üzüldüm çocuga :KK43:
bıdık oğlum bugün gözünün içini çizdi
ilk etapta çılgınca ağladı gözünü bir kaç dakika açmadı
öyle korktumki kucağıma aldım emzirdim sakinleşti
gözüne bir baktım ufacık çizik gibi bir şey 1 mm kadar bi şey
hemen göz doktoruna gittim
baktı bir şey yoktu gerçekten çizmiş olsa bakamaz kızarır gözü dedi...

yine de tedbir olarak antibiyotik damla yazdı
1 kere damlattım şimdi bir şey yok gibi
öyle korktum üzüldüm ki o an ömrümden ömür gitti...
geçmiş olsun cnm şükürler olsun bişey olmamış.
..
Allahım evlatlarımızı korusun...

yaızdan benden mirop kaptı galiba gözünde sabah baktım çapak ve ıslaklık var
hemen temizledim bakalım bugün olucsakmı...

pazar sabahının ilk günaydını bnden gelsin ceroş dün gece 11e kadar bi şımardı bi şımardı ufff diorum çığlıklar gülmeler fena şımarmıştı neyse yatırdım sürekli uyandı 11de uyudu 12,30da ağladı emzirdim yarım saat uyumadı.. 3te uyandı emzirdim uyudu 4te uyandı emzirdim we 4.30da yine ağladı bu ne yaa dedim mama hazırladım 80ml kadarcık mama içti uyudu 5,30da yine uyandı emzirdim 7de son kez uyandı we saolsun uyutmadıda:KK43:((
cengizde hadi dedi hazırlan sahile gidelim bi portakal suyu ısmarliim sana çocukta bi hawa alır we giydik eşofmanları çıktık kızıda sarı kırmızı giydirmişim farkında olmadan:bbo: kahwaltı ettik geldik bizimki yolda uyudu tabi 9,30da hala uyuuyor! tabi ben bittimö okey dönüyorum o ayrıkafamçokkarıştı

teyzemin oğlu durumuda ne oldu derseniz teyzem burda kaldı annemde şuan uyuyo herkes.. dün gece bahçede çay içerken annem dediki serdar o amcanın çocuklarıyla oyna onlardan uzak durma top oyna serdarda dioki bana wuruyo onlar, sende onlara wur dedik.. annem dedi ki bu çocuğun erkek arkadaş edinmesi lazım dedi futbola falan yazdır çocuklardan uzaklaştırma alışsın dedi pısırık olmasın dedi!!! teyzemde hiç bişiey demedi önüne baktı anlamıştır herhalde..

X