• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 LYS-YGS'ciler Toplaşalım. Bizimde Paylaşım Başlığımız Olsun.

kızlar birşey sorucam.ben başvuru klavuzumu aldım ama randevu saati falan vermediler bana.bankaya parayı yatırabilmek için başka birşey almamıza gerek var mı okuldan.yani direkt tc kimlik numaramla bankaya para yatırsam olmuyor mu?

evet dırek tc kmlık nosuyla bankaya gıdıp yatırıyosunuz okula gıdıp basvuru ıslemını tamamlıyosunuz sonra

ahh canım senin düşündüğün gibi değil :utangac: ama o kadar kişi içinden senin cavaplaman hoş geldi bana susuuu

Arkadaşlar merhaba.
Ben de bu sene sınava girmeyi düşünüyorum , kendimi denemek için..Lisans mezunuyum
Yurtdışında yaşıyorum , şuan Türkiye'deyim tatilimi birtakım sebeplerden ötürü uzattım,bunlar içersinde 'sınav' da vardı..
Aöf düşünüyorum Türk Dili ve Edebiyatı açıldığını duydum..Kaçırmak istemedimkaydirigubbakcemile2

Kaç zamandır araştırıyorum anca anlamaya başlamıştım sistemiguclubacismile
Derken az önce iptal olduğunu öğrendim..akannehir

Tarihler de ertelenir muhtemelen..

Konu hakkında net bilgisi olan var mı?eyvahedigeldismile

Arkadaşlar merhaba.
Ben de bu sene sınava girmeyi düşünüyorum , kendimi denemek için..Lisans mezunuyum
Yurtdışında yaşıyorum , şuan Türkiye'deyim tatilimi birtakım sebeplerden ötürü uzattım,bunlar içersinde 'sınav' da vardı..
Aöf düşünüyorum Türk Dili ve Edebiyatı açıldığını duydum..Kaçırmak istemedimkaydirigubbakcemile2

Kaç zamandır araştırıyorum anca anlamaya başlamıştım sistemiguclubacismile
Derken az önce iptal olduğunu öğrendim..akannehir

Tarihler de ertelenir muhtemelen..

Konu hakkında net bilgisi olan var mı?eyvahedigeldismile

Yök itirazda bulunacak daha tam olarak belli olmadı ..
Ama eğer itirazda kabul edilmesse sınav tarihleri ertelenebilir üniversiteler geç açılabilirmiş

kızlar biri benim sorularımı cevplarsa çok sevinirim... 1. si ben önlisans mezunuyum 3.snıf aöf geçiş yaptım öğrenim durumuna ne yazmam gerekir 2.si diplomamı lise diplomamı onaylatmam gerekirmi?

kızlar biri benim sorularımı cevplarsa çok sevinirim... 1. si ben önlisans mezunuyum 3.snıf aöf geçiş yaptım öğrenim durumuna ne yazmam gerekir 2.si diplomamı lise diplomamı onaylatmam gerekirmi?

okumaya devam ettiğin için bir yüksek öğrenim programına kayıtlıyım yazacaksın
ve evet lise diplomanı da onaylattır tabiki başvuru sırasında istiyorlar.

duffy87 teşekkür ederim gittim başvurumu yaptım,

susu_ benden de almadılar canım galiba başka okuldan mezun olanlardan alıyorlar.

Arkadaşlar kurbanınız oluyum benimde sorumu cevaplayın nolur? Düz lise mezunuyum. Mezun olalı 2 sene oldu. Bu sene hazırladındım eylülden beri hazırlanıyorum yani. Ygs konularının sonlarına yaklaşmak üzereyim. Ygs formunu felan doldurup ücretini yatırdım. Ama lys de bi sorunum var. Ben Eşit ağırlık mezunuyum fakat lys de geometri matematik sınavına girmek istemiyorum. Sadece sözel sınavlarına girsem, bu geçerli olurmu yinede?

Arkadaşlar kurbanınız oluyum benimde sorumu cevaplayın nolur? Düz lise mezunuyum. Mezun olalı 2 sene oldu. Bu sene hazırladındım eylülden beri hazırlanıyorum yani. Ygs konularının sonlarına yaklaşmak üzereyim. Ygs formunu felan doldurup ücretini yatırdım. Ama lys de bi sorunum var. Ben Eşit ağırlık mezunuyum fakat lys de geometri matematik sınavına girmek istemiyorum. Sadece sözel sınavlarına girsem, bu geçerli olurmu yinede?

Tabiki lys 3 ve lys 4 sınavlarına girebilirsin fakat alan dışı tercih yaptığın için eğer sistem değişmesse 0.13 le çarpılacak 0.15 ile değil

Bu arada hangi bölümü seçeceğin de çok önemli...

yaw arkadaşlar ben okuldan mezun olalı baya oldu:) benimde sorum şu ben sözel mezunuyum ve bu yeni sistemde açık öğretimi kazanmak istiyorum çocuklarım olduğu için. ben şimdi tek sınava gireceğim öyle değilmi bide şu var felsefe okumak istiyorum acaba felsefe okusam bana bi faydası olurmu yani iş imkanım nasıl olur ilerde bide sizler ne önerirsiniz fikirlerinizi bekliyorum

tabiki geçerli olur rahat olun:/bu sene birçok sayısalcı nasıl eşitağırlık a geçebiliyorsa bizim de sayısal ya da sözel olarak sınava girme hakkımız var.
başvurularda aslında diplomanızı onaylatmanıza falan gerek yok.formaliteden istiyorlar onu.ben başvurumu kendim yaptım.sistemi açtığımda gerekli olan bütün bilgiler çıktı.okuldan mezun durumda olmam dışında geçen seneki başvuru formumdan pek bi farkı olmadı

tabikide olur ama 10 tam puanın düşer kendi alanın dışında girersen böyle olur bende öle yapıcam eşit ağırlıkçıyım ama sözelden geçiş yapacam inş. kazanırız :teytey:

15 şubatta eğer yök itirazı kabul edilirse yeniden düzenleme yapcaklarmış.öyle duyfum.yani yine değişebilir.bence 10 puan farkıda kaldırsınlar.eşit olsun :)
aynen ben de tm yim sözelden hazırlanıyorum
konuları bitirdiniz mi
2 ay kaldı

Back