Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ygs de cagdas türk tarihidemi var? yapmayın yav
susu teşekkür ederim kaç gündür kafamı kurcalıyordu.bu arada köpeğimin ismi suzu:))
Arkadaşlar merhaba.
Ben de bu sene sınava girmeyi düşünüyorum , kendimi denemek için..Lisans mezunuyum
Yurtdışında yaşıyorum , şuan Türkiye'deyim tatilimi birtakım sebeplerden ötürü uzattım,bunlar içersinde 'sınav' da vardı..
Aöf düşünüyorum Türk Dili ve Edebiyatı açıldığını duydum..Kaçırmak istemedimkaydirigubbakcemile2
Kaç zamandır araştırıyorum anca anlamaya başlamıştım sistemiguclubacismile
Derken az önce iptal olduğunu öğrendim..akannehir
Tarihler de ertelenir muhtemelen..
Konu hakkında net bilgisi olan var mı?eyvahedigeldismile
kızlar biri benim sorularımı cevplarsa çok sevinirim... 1. si ben önlisans mezunuyum 3.snıf aöf geçiş yaptım öğrenim durumuna ne yazmam gerekir 2.si diplomamı lise diplomamı onaylatmam gerekirmi?
Arkadaşlar kurbanınız oluyum benimde sorumu cevaplayın nolur? Düz lise mezunuyum. Mezun olalı 2 sene oldu. Bu sene hazırladındım eylülden beri hazırlanıyorum yani. Ygs konularının sonlarına yaklaşmak üzereyim. Ygs formunu felan doldurup ücretini yatırdım. Ama lys de bi sorunum var. Ben Eşit ağırlık mezunuyum fakat lys de geometri matematik sınavına girmek istemiyorum. Sadece sözel sınavlarına girsem, bu geçerli olurmu yinede?
Arkadaşlar kurbanınız oluyum benimde sorumu cevaplayın nolur? Düz lise mezunuyum. Mezun olalı 2 sene oldu. Bu sene hazırladındım eylülden beri hazırlanıyorum yani. Ygs konularının sonlarına yaklaşmak üzereyim. Ygs formunu felan doldurup ücretini yatırdım. Ama lys de bi sorunum var. Ben Eşit ağırlık mezunuyum fakat lys de geometri matematik sınavına girmek istemiyorum. Sadece sözel sınavlarına girsem, bu geçerli olurmu yinede?