• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 LYS-YGS'ciler Toplaşalım. Bizimde Paylaşım Başlığımız Olsun.

bu arada ben sözelden hazırlanıyorum.türkçe ve coğrafya konularını bitirdim.iktisat fakültesi mezunuyum tarihi tekrar baştan almama gerek var mı ,sadece soru çözsem olur mu acaba..tarihi senelerce gördüm..

Selam kızlar bende bu sene tekrar gireceğim ama hiç ders çalışmıyorum içinden gelmiyo 4 ay dişimi sıkıp çalışsam kurtarıcam kendimi ama sadece dersanede öğrendiklerim duruyo offf napcam ben yaa mafoldumben

Selam kızlar bende bu sene tekrar gireceğim ama hiç ders çalışmıyorum içinden gelmiyo 4 ay dişimi sıkıp çalışsam kurtarıcam kendimi ama sadece dersanede öğrendiklerim duruyo offf napcam ben yaa mafoldumben

benimde hiç içimden gelmio napcaz yoruldum galiba

çalışmalıyız az bisüre kaldı en büyük korkum mat pdr istiorm mat 0 nasıl olacak durum vahim:çok üzgünüm:

ben matten özelderse başladım anlıyorum amma denemelere gelince yok :çok üzgünüm: bakalım ne yapcam netide kapatmak lazım baksanan habire netteyiz k.k da :roflol:

ben matten özelderse başladım anlıyorum amma denemelere gelince yok :çok üzgünüm: bakalım ne yapcam netide kapatmak lazım baksanan habire netteyiz k.k da :roflol:

Valla canım aynen bende sositososito soruları görünce şaşırıp kalıyoruz ondan yapamıyoruz heralde :gitme:

Arkadaşlar çocuk gelişimi mezunuyum kendi alanımda dahil tarih ve türkçe öğretmenliklerini kazanmak istiyorum.Hangi derslerden kaç net yapmam lazım.Matematik çok kötü ancak çok kasarsam 10 net çıkartabilirim sayısala hiç güvenim yok sözelden ne yapmalıyım.Geçen sene ki puanlamaya göre en az 331 almalıyım sözelden.Acil yardımmmmmm

Arkadaşlar çocuk gelişimi mezunuyum kendi alanımda dahil tarih ve türkçe öğretmenliklerini kazanmak istiyorum.Hangi derslerden kaç net yapmam lazım.Matematik çok kötü ancak çok kasarsam 10 net çıkartabilirim sayısala hiç güvenim yok sözelden ne yapmalıyım.Geçen sene ki puanlamaya göre en az 331 almalıyım sözelden.Acil yardımmmmmm

türkçe için mat yapman lazım sadece mat 1 .tarih için fikrim yok

Back