• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 LYS-YGS'ciler Toplaşalım. Bizimde Paylaşım Başlığımız Olsun.

Ya o zaman bu sistem daha kolay.Çünki ygs zaten kolay bir sınav eee lgs ise sadece istediğin alandan sorumlu tutyor kat sayıda azaltıldı.Umutlanmamak için hiç bir sebeb yok çok umutluyum sanki biraz kasarsam istediğim yere girecem gibi :)

kıslar bn daha praragraf konularını yeni bitrdimm işalla su 2 bucuk ay içinde diger 3 derside bitiricem

şu anda tarihi ve matemetik konularına çalışıyorum,ardından soru çözüyorum.. sonra felsese olacak. o da zaten konuları az.son 2 ay da sadece test çözücem.benim böyle gidiyo günlerim.. sizin nasıl gidiyor. şu matemetikten kurtulmak istiyorum artık..senelerdir mat. gördüm zaten ıyk..

duffy87 o dert hepimizde var matematik ve dilbilgisi konuları:S
bugün gidip başvuru formunu aldım bu yıl sınavı hiç bu kadar yakınımda hissetmemiştim..

mrb arkadaslar bende bu sene acıkogretıme dıkey gecıs yapmak ıstıyorum. 2005 yılında meslek lısesınden mezun oldum meslek lıselerı ıcın acıkogretıme sınavsız gecıs sansımız varmıs yenı ogrendım ve fırsatı kacırmak ıstemıyrum.
Aday formunda bulunan sınava gırmek ıstemıyorum sınavsız secenegını ısaretlersem acıkogretım gecerlı olacakmıdır.Sınavsız acıkogretım ıcın belırlı bır puan ortalaması varmıdır. Bilgisi olan arkadaslar yardımcı olabılırmısınz.

ben daha başvurmadım. uğraşıyorum matemetikle işte.sözelden güveniyorum kendime ..bakalım ne olacak...en güzeli olsun hepimiz için aminnnn...

yakamoz bence öyle bi puan olmaz çünkü her şekilde kayıt yapılıyor...

bende daha başvurmadım da geçen seneden sistemde bilgilerim var nasılsa deyip başvurumu kendim de yapmayı düşünmüyor değilim.. bu sömestrı iyi değerlendirip eksik konuları tamamlamak lazım ygs kapıya dayanmadan. şimdiden herkese başarılar, bol şanslar :)

Ben de netten yapacağım,
evet iyi değerlendirmek gerekiyor tatili ben baştan tekrar edip,deneme çözmeyi planlıyorum,
Yalnız şu çağdaş türk tarihinden korkuyorum,12-13 soru gelebilir,yaw bu ikinci tekrar etmem ama
sanki hiçbir şey bilmiyormuşum gibi geliyor bana:((

slm arkadaşlar çalışmalarınızda hepinize başarılar

bende giricem 2010 össye inş. yalnız ben üniv okurken hazırlanacağım onun için bi kaç sorum var.

aranızda üniv. öğrencisi var mı ? yani kendini denemek için okurken sınava girecek olan var mı? sormamın nedeni biz başvuruyu nasıl yapıcaz bireysel olarak internetten kendimiz yapabilir miyiz? eğitim bilgilerinde değişiklik olanlar başvurularını okulda yapabiliyolar sanırım bide dilekçe falan verilmesi gerekiyo yazıyodu şimdi bizim eğitim bilgileri değişmiş mi oluyo yoksa eğitim bilgileri değişikliği farklı bişey mi? bide ösym nin sitesini inceledim başvuru yapılırken lise diploması isteniyodu benim diploma okulda nasıl olacak ya da ben yanlış anladım diplomaya gerek yok bilgisi olan varsa beni biligilendirebilir mi acaba :sm_confused:

ve ben daha çalışmaya hiç başlamadım napıcam hiç bilmiyorum çok az bi zaman kalmış hazırlanabilir miyim acaba bilmiyorumkismile akannehir

Ben de netten yapacağım,
evet iyi değerlendirmek gerekiyor tatili ben baştan tekrar edip,deneme çözmeyi planlıyorum,
Yalnız şu çağdaş türk tarihinden korkuyorum,12-13 soru gelebilir,yaw bu ikinci tekrar etmem ama
sanki hiçbir şey bilmiyormuşum gibi geliyor bana:((

ygs de cagdas türk tarihidemi var? yapmayın yav

mrb arkadaşlar
ben lisans mezunuyum ama tekrar össye giricem.
ygs ücretimi 2 gün önce netten yatırdım. daha önce şifre almıştım.
şifremle giriyorum. başvuru yapamazsınız diyor.
ücreti netten yatırınca kaç gün sonra aktif oluyor bilen var mı?

yorumunuzu çok geç gördüm başvurunuzu artık yapmışsınızdır sanırım.bir başvuru merkezine gidip yardım almanız gerekiyordu.o alınan şifreler geçici olduğu için aldıktan kısa bi süre içinde değiştirilmesi gerekiyor.bankayla ilgili bi sorun olduğunu düşünmüyorum.olsa da 2 gün gibi bu işler için uzun denilebilicek bi zaman dilimi olmazdı:)

Back