• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 LYS-YGS'ciler Toplaşalım. Bizimde Paylaşım Başlığımız Olsun.

Meslek lisesi gerçekten memleket meselesi oldu...boshayallersmile
Yazık onca okuyan öğrenciye
Bence ihmal etme çalışmaya devam et
Eminim fazla bişey değişmez yine buna benzer bi sistem ortaya koyacaklar...

yha evt inanım şuanki aklım olsa meslek lisesinin önündn bile geçmem ben giyim üretim teknolojisimafoldumben bölümündeyim ben bölümümden moda tasarım istediğim için girdim ama maalesef olmuyormuş sayısalmış tekstil müh. istedim oda olmuyormuş o da sayısalmış sadece hazır giyim öğretmenliği- deri işletme öğretmenliği Giyim öğretmenliğine gidebiliyorum bunların toplam kpss atama sayısı ise sadece 13 kişi ne yapıcam bilmiyorum tüm hayallerim yıkıldı öff ülkemizde herşey niye bu kadar zor.Sınava 58 gün kala bunları yapıyorlarmafoldumbenmafoldumben

merhaba arkadaşlar bn sözel öğrencisiym matematik yapmam lazım off stres bastıı:(

Aynen ama matematikten hiç umudum yok :(

cnm ben de ankara uluslrarası ilişkiler iç mimarlık vs istiyorum inşallah :Saruboceq:

Çok güzel idealler umarım Allah gönlüne göre verir..

yha evt inanım şuanki aklım olsa meslek lisesinin önündn bile geçmem ben giyim üretim teknolojisimafoldumben bölümündeyim ben bölümümden moda tasarım istediğim için girdim ama maalesef olmuyormuş sayısalmış tekstil müh. istedim oda olmuyormuş o da sayısalmış sadece hazır giyim öğretmenliği- deri işletme öğretmenliği Giyim öğretmenliğine gidebiliyorum bunların toplam kpss atama sayısı ise sadece 13 kişi ne yapıcam bilmiyorum tüm hayallerim yıkıldı öff ülkemizde herşey niye bu kadar zor.Sınava 58 gün kala bunları yapıyorlarmafoldumbenmafoldumben

Evet sınava gireceklerin coğunun pskolojisini etkiledi bu bölüm işin cok zor çok çalışman lazım sakın umutuszluğa kapılma tamammı ben fazla bişey değişeceğini tahmin etmiyorum..

ben dersaneye gitmiyorum

Bende gitmiyorum bi site keşfettim süper ordan calışıyorum birde evde eğitim cdlerim var..

ben matematiğe çok ağorlık verdim dört aydave süper gelişmeler var :nazar:
denemelerde de çok iyi matematik netlerim sınavda da böyle olur inşallah
ben bu kadar kapattığıma inanamıyorum :kedi:

ben gidiyorum dershaneye ama keşke gitmeseydim:kızgın:
aranızda benim gibi meslek lisesi varsa bilir son sınıfta staj var haftanın 3 günü stajdayım eşşek gibi çalıştırıyorlar sabah8 akşam17ye kadar sonra dershane oluyo ve nereye yetişeceğimi şaşırdım dershane okuş staj derken acayip bunaldım keşke gitmeseydim diyorum ama meslek lisesiyim tabanım yok çok eksiiğim vardı biraz olsun tamamladım sayırlır dershanede bu sene olmazsa seneye mutlaka olur inş.:Saruboceq:

Son düzenleme:
elfcn evet canım anlıyorum seni gerçi ben lisede staj yaparken dersaneye gitmedim ama bende geçen sene dersane okul kurs koşturup duruyodumm insan koşturmaktan bişey yapamıyorki ztn... hakkında hayırlısı olsun canım:)

elfcn evet canım anlıyorum seni gerçi ben lisede staj yaparken dersaneye gitmedim ama bende geçen sene dersane okul kurs koşturup duruyodumm insan koşturmaktan bişey yapamıyorki ztn... hakkında hayırlısı olsun canım:)

tşk ederim umarım hayırlısı olur tüm isteyenlerle beraber:Saruboceq:

dersaneye giden arkadaşlar hangi konularda olduğunuzu yazabilirmisiniz acaba ? birde ikinci kısmın konularını işliyor musunuz?onlarda hangi konulardasınız?

türkçeden yazım kuralarındayız son konuda tarih atatürk ink. matematik bitti geometri çemberler coğrafya nüfus ikinci bölüm nisandan sonra işleniyor

denemeler nası gidiyor?

bugün girdik süperdi :nazar:
matemetiğim çok güzel türkçem istediğim gibi değil ben istiyorum ki en az 35 olsun
türkçe çalışmaya başlamam lazım o yüzdem
haftaya bir tane daha var bugün girdiğimizin puanını hafta içi alırım herhalde

merhaba kızlar bende bu seneki kurbanlardanım :) sayısal öğrencisiyim fem dershanesine gidiyorum konularda ise nerdeyse biirnci bölüm konuları bitti gerçi bu seneki program cok farklı birinci bolum konularını hep en sona atmıslar mesela fizik 1. bolum hiç görmedik nerdeyse basınç. madde özellikleri vs.. gibi .. sınavada çok az kaldı
deneme puanlarınız nasıl sizce 370 400 iyimi?

denemeler iyi de yarın özdebir sınavı var sorular zor oluyor o sınavda moralim bozulucak diye korkuyorum :(

bizde bugün olucaz özdebir sınavı ama bana özdebir çok kolay geliyor bizim dershanenin sınavları çok daha zor oluyorbilmiyorumkismile

merhaba kızlar bende bu seneki kurbanlardanım :) sayısal öğrencisiyim fem dershanesine gidiyorum konularda ise nerdeyse biirnci bölüm konuları bitti gerçi bu seneki program cok farklı birinci bolum konularını hep en sona atmıslar mesela fizik 1. bolum hiç görmedik nerdeyse basınç. madde özellikleri vs.. gibi .. sınavada çok az kaldı
deneme puanlarınız nasıl sizce 370 400 iyimi?

gayet iiyi ama bölüme göre değişir istedğine göre 500tavan puanı olarak düşülürse iyi dir yani bnde 300-320lerdeyim hayla:gitme::gitme: gerçi 500puan alsamda gidicek bölümüm yokmafoldumbenmafoldumben

gayet iiyi ama bölüme göre değişir istedğine göre 500tavan puanı olarak düşülürse iyi dir yani bnde 300-320lerdeyim hayla:gitme::gitme: gerçi 500puan alsamda gidicek bölümüm yokmafoldumbenmafoldumben
cnm az kaldı kararnı vermeliisn yoksa sınav sonrası o telaş ve stresle istemediğin mesleği yapıyor olarak bulabilirsin kendini.. gerci bende tam karar verebiilmiş dilimde :) bende tıp istiyorum yani sağlk alanında olmazsa fizik tedavi falan işte .. :)

cnm az kaldı kararnı vermeliisn yoksa sınav sonrası o telaş ve stresle istemediğin mesleği yapıyor olarak bulabilirsin kendini.. gerci bende tam karar verebiilmiş dilimde :) bende tıp istiyorum yani sağlk alanında olmazsa fizik tedavi falan işte .. :)

inş. cnm hayırlısı olsun çok bir zaman kaldı ben meslek lisesi olduğum için şuan çok kötü bir durumdayız katsayı mevzusu ben başka bir bölüm için hazırlanmıştım ama katsayı olmadı:gitme::gitme: benim bölümümde bu sene öğrenci almaycakmış ortada kaldım yanimafoldumben

kızlar günde kaç soru çözüyorsunuz ben günde 200 250 civarı çözüyorum en olmadı 150 iyi midir sizce
dersaneden devamlı program alıp onu uyguluyorum bri de :kedi:

Back