• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 LYS-YGS'ciler Toplaşalım. Bizimde Paylaşım Başlığımız Olsun.

yaw arkadaşlar ben okuldan mezun olalı baya oldu:) benimde sorum şu ben sözel mezunuyum ve bu yeni sistemde açık öğretimi kazanmak istiyorum çocuklarım olduğu için. ben şimdi tek sınava gireceğim öyle değilmi bide şu var felsefe okumak istiyorum acaba felsefe okusam bana bi faydası olurmu yani iş imkanım nasıl olur ilerde bide sizler ne önerirsiniz fikirlerinizi bekliyorum

Sadece YGS'YE girip 145 barajını gecmeniz yeterli açıköğretimi kazanabilmek için..

Felsefe yerine Çalışma ekonomisi,İnsan kaynakları yönetimi yada halkla ilişkiler okuyabilirsin iş imkanı felsefeye göre daha iyi ...

Ben hiç sözel çalışmadım. Ygs matematik hazırlanıyorum hep. Ygs baraj sınavı sanırım. Değilmi? Yok öyle değilse hemen sözelede başlayım

Ben hiç sözel çalışmadım. Ygs matematik hazırlanıyorum hep. Ygs baraj sınavı sanırım. Değilmi? Yok öyle değilse hemen sözelede başlayım

9.sınıf konularının tümünden sorumlusun evet barajı gecmen için girmen gereken sınav ama ister istemez türkçe tarih ve coğrafyada yapma zorundasın...
Eğer iknci bölümdeki sınavlara girmek istiyorsan ygs%40 etkiliyor..

cnm olur mu hiç sadece matematik
coğrafya tarih o kadar ayrntı ve zor ki bence bir an önce başla ben hepsini çalışıyorum
ama sene başından beri coğrafyayı kapatmaya çalışıyorum

15 şubatta eğer yök itirazı kabul edilirse yeniden düzenleme yapcaklarmış.öyle duyfum.yani yine değişebilir.bence 10 puan farkıda kaldırsınlar.eşit olsun :)
aynen ben de tm yim sözelden hazırlanıyorum
konuları bitirdiniz mi
2 ay kaldı

cnm biz konuları bitirdik şimdi lys konularını işliyoruz denemelere giriyoruz
ayrıca ben evde kendime deneme uyguluyorum zemuszemus

bu arada ben de dersaneye giderek hazırlanıyorum arkadaşlar siz nasıl hazırlanıyorsunuz günde kaç soru çözüyorsunuz
ben bu sene ilk defa gireceğim ve okul+dersane çok çok zorrr

Neden görmediniz meslek lisesimiydin canım merak ettim..?

yok tatlım ben düz liseyim ama bizim okulda mat geo tarih vs süper
ama bizim coğ. hocamız hiçbirşey anlatmadı
bu sene dersanede başladım hızlandırmadan itibaren şimdi hepsini kapatmaya çalışıyorum
hiçbirşey bilememe rağmen gene de çok iyi kapattım bitmek üzere :jeyyar:

cok garip ama kapatmana sevindim ben sözelciyim..
2.ünv. olucak benim için sistem değişince tekrardan girmeyi düşündüm
Hayırlısıyla su kat sayı işide halledilse çok güzel olucak ama..:(

merhaba kader ortakların ygs kardeşleri
yha bende ygs zedelerdenim ben meslek lisesindeyim ama bölümüm dışı sözelden özel eğitim tercih edicektim ama katsayı böyle olursa ne yaparım bilmem bölümümü düşünmüyorum en azından öğretmenliğini asla öff napıcam bilmiyorum bu olay çıktığından beri ders çalışamıyorum nasılsa katsayı aşılamıycak diyorum boş veriyorum öff

cok garip ama kapatmana sevindim ben sözelciyim..
2.ünv. olucak benim için sistem değişince tekrardan girmeyi düşündüm
Hayırlısıyla su kat sayı işide halledilse çok güzel olucak ama..:(

anladıöm canım inşallah ya
ben çok heyecanlıyım çok stres uapıyorum ilk kez gireceğim için
senin ilk üniversite ve bölüm neydi cnm

yha bende ygs zedelerdenim ben meslek lisesindeyim ama bölümüm dışı sözelden özel eğitim tercih edicektim ama katsayı böyle olursa ne yaparım bilmem bölümümü düşünmüyorum en azından öğretmenliğini asla öff napıcam bilmiyorum bu olay çıktığından beri ders çalışamıyorum nasılsa katsayı aşılamıycak diyorum boş veriyorum öff

bence çok ynlış yapıyorsun cnm sonuçta ne olacağı hiç belli olmaz
gene de işini sağlama almalısın bence bir an önce çalışmana kaldığın yerden devam etmelisin

anadolu ünv.
Çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri...
Hiç stres yapma tatlım.Normal deneme sınavına girip cıkacakmışsın gibi düşün:)
Öğretmenlik istiyorum umarım olur...Hayırlısıyla..
Sen hangi bölüm okumak istiyorsun..

biliyorum hata yaptığımı anla işte olmuyo katsayı kabul edilmiycek birde ben dershanedeki sınıfımı falanda değiştirdim sözel sınıfına geçtim şuanlık sadece zorunluluk içinde ders çalışıyorum ödevlerim olduğu için falan ama hiç çalışmak gelmiyo içimden çünkü hiçbir hevesim kalmadı

Meslek lisesi gerçekten memleket meselesi oldu...boshayallersmile
Yazık onca okuyan öğrenciye
Bence ihmal etme çalışmaya devam et
Eminim fazla bişey değişmez yine buna benzer bi sistem ortaya koyacaklar...

Son düzenleme:
anadolu ünv.
Çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri...
Hiç stres yapma tatlım.Normal deneme sınavına girip cıkacakmışsın gibi düşün:)
Öğretmenlik istiyorum umarım olur...Hayırlısıyla..
Sen hangi bölüm okumak istiyorsun..

cnm ben de ankara uluslrarası ilişkiler iç mimarlık vs istiyorum inşallah :Saruboceq:

Back