2010 Kocaeli KK buluşması.:))

Kızlar okumayan arkadaşlar için tekrar gündeme getirmek isterim,opuyorumnanaktan Yılbaşından sonra buluşalım fikrini ortaya attım bazı arkadaşlar kahve dünyası olabilir dediler ama ben çok kalabalık olacağımızı düşünerek hoşgör pastanesinin üst katlarını daha münasip buldum:) Ama yılbaşından sonra bu buluşmayı yapabilmemiz için bana uygun olduğunuz gün ve saatleri bildirirseniz ,ve gelip gelemeyeceğinizi bende ona göre liste oluşturucam yoksa yapamayız bu şekilde buluşmayı

Arkadaşlar bence konunuz,edinilen arkadaşlıklar ve
sohbetiniz çok güzel olmuş...
konuyu buluşma bölümüne taşıyayım da,güzelce sohbet edin orada...
hepinize muıtlu yıllar...

Son düzenleme:
derin cim.. buluşma zamanı ayarlanırsa özel mesajla hatırlatırsan sevinirim.. :kedi: topic e bakmayı unutuyorum bazen

ayol düşündüğün şeye bak, bundan sonra buluşmalarımıza gel, tanışır kaynaşırız
kocaeliden çok güzel bir grubumuz var,
her yan sosyal kız, sosyallik iste, ben ölcem sosyallikten kaydirigubbakcemile3

ayy bu arada ben sadece ilk sayfaya bakmışım, zaten buluşma konuşulmuş, günü kısmına gelmiş konu, bana her zaman uyar zemuszemus
başka bir kk buluşmasıyla çakışmasın da kaydirigubbakcemile3

ayy bu arada ben sadece ilk sayfaya bakmışım, zaten buluşma konuşulmuş, günü kısmına gelmiş konu, bana her zaman uyar zemuszemus
başka bir kk buluşmasıyla çakışmasın da kaydirigubbakcemile3

çenebaz ım ,bi el at şu organizasyon tohumuna delikafadulden

ooy canım atem atem de, önce kocaelini sınırına geleyim, şu an ankara sınırındayım :roflol:
geleyim gümbür gümbür gelecem :lepi:
2 buluşma tasarım aşamasındaydı, 3 oldu şimdi :lepi:

gel canım gel..

olmazsa ikisi birleştirilir tarih ve durumlar uygun olursa..

kızlar yılbaı geçti hepinize hayırlı yıllar ,şu anda buluşma konusunda bana isim veren kesin gelirim dien 3 kişi bu şekilde olursa nasıl kesinleştirebilirizki herkes uygun olduğu zamanı ve günü bana söylerse ona göre plan yaparız hadi buluşmak isteyenler davranınalkisalkisalkisalkisalkisalkis

slm kızlar, herkesin yeni yılını kutluyorum, önümüzdeki hafta organize olsak artık, derine 3 kişi msj atmış, bu kadar az kişimiyiz yani....

yok değiliz daha çokuz ama dediğim gibi topiği herkesin göreceği şekilde buluşma adıyla açalım yerimseniben

kızlar hafta sonu olursa bende gelebilirim. ama günü kesinleştirin bende ona göre kein bir cevp vereyim size bu hafta sonu olmaz ona göre

kızlar kararlaştırıcazda kimse yokki o kadar istekliydi herkes şimdi şurda toplasan 5 kiş bile değiliz:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…