2010 Kocaeli KK buluşması.:))

pnar1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
450
1
0
Kocaeli
Moralim bozukken açtığım bir forumdan ,nerleere gelicez bakalım kaydirigubbakcemile5

Son düzenleyen: Moderatör:
ah canım 3.5 ay öncesine kadar kocaelide yaşıyordum ama evlenip marmarise gelin geldim ne yazık kii
yoksa orda olsam arkadaş olurduk buluşur görüşürdükkk
bende burda çokkk yalnızımmm

offf valla kocaeli de tek sıkılan ve mutsuz olan benim galiba mafoldumben burcu ayrılda gelon41 ne sıkılmak sorma nasıl atlatıcam bu dönemi bilmiyorum,bekar ve sosyal aktivite yapabileceğimiz bir grup olsa ne güzel olurduhihoyyyt

ne güzel iki kişi olduk bile hadi bakalım devamıda gelir inşallahkaydirigubbakcemile5

bende kocaelindeyım cnm ve de bende ne yazık ki cok yalnızım..
arkadas bakıından falan..
cunku buranın ınsanlarını anlamak cok zor..
ben memleketımde olsaydım keske...

Kaç kişi olduk kızlar ve neler yapabilriz onu konuşalımkaydirigubbakcemile5

ne güzel ne güzel yuuppiii başarıcaz bu işikaydirigubbakcemile5 ama hepiniz evlisiniz nasıl olcak bu iş,tek bekar ve sorunlu olan benmiyim:fisfisfis

boşver bekar ol ne olcak evli olsak ne olur sorun aynı sorun hepimizin aynı

canlarım hayat çok güzel hiç bişeyi takmaya değmez bende panik atak tedavisi görüyorum ama korkmuyorum allahın izniyle allahtan geldik ona döneceğiz insanın en iyi dostu allah oldumu kimsenin sırtı yere gelmez evelallah

kızlar çok bunaldım ben şimdi gidip saçımı sarı yapmaya gidiyorum sonucu gelince yazarım öptüm sizi:1hug:

yap canım bende hem kestirdim hem sarıya boyattım fıstık gibi gacı oldum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…