Anladım canım .. Neyse sen iyimisin bir problem yok dimi??
yok yok şükürler olsun kelebeğim arada bi az tepiyo ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım .. Neyse sen iyimisin bir problem yok dimi??
yok yok şükürler olsun kelebeğim arada bi az tepiyo amabi ara böle çok kuvvetliydi gündüzleri bazen hiç tepmiyo sizde de oluyomu ?
Oluyor canım oluyor telaşlanma... ama yine de takip et sen hareketlerini gün içinde muhakkak hareket ettiği oluyor...
minnak minnak ediyo ben böle güçlü kuıvvetli istiyom![]()
O günlerde gelecek ozamanda ufak etsin diyceksin...Sabırla bekle... Neler neler yapacak annesi sana...
![]()
günaydınlar......
dün akşam rüyamda normal doğum yapmışım çok kolay ve rahattı.......oğlum kocamandı esmer birşeydi bu kadar sarışının içinden nasıl esmer oldu şaştım....aldığım mavi kıyafetlerden girdirmiştim hatta ayakkabılarını bile giydirmiştim...aldığım kıyafetler büyük bile gelmişti ona......
gemcim yeter ki sağlıklı olsunlarda kilo sorun değil.....bizi hep anlatırlar bana 7 aylık avuç kadar doğmuşuz küveze bile girmedik şuan maşallahım var....dünya ya sağlıklı gelsinlerde büyürler....![]()
Günaydın kızlarrrrrrrr_? nasılsınız bakalım. çalışstıgım yerde 2 grafıkerdık. diğer arkadas yıllık ızıne cıktı butun ısler bana kaldı cok youn gecıo dun gıremedım foruma.. vakıt buldukca gırerım artık.. GÜLÇİN HANIM TESRİF ETMİŞ SONUNDA.. gecmıs kandılınızı kutlluyorum ayrıca. fırsatım olursa gecmısede bakıcam.![]()
sizin için geliyom yafsss![]()
günaydın kızlarrr![]()
keramos gözün aydınnnnn
ilknur merabaa geçmiş güzel randevular yaklaştı oh oh![]()
yok yok şükürler olsun kelebeğim arada bi az tepiyo amabi ara böle çok kuvvetliydi gündüzleri bazen hiç tepmiyo sizde de oluyomu ?
iyi ki geliyon yaffffsssss.........![]()
günaydın kıslar...
sağol canımmm
ya hiç sorma hsonu hastaydım bebemde kudurdu içerde. ateşlendim topak oldu. ben rahatsızlandıkca o da sert sert vurdu. şimdi çok şükür iileştim. ama bebem yumusak vurmalara gecti. rahatladı.
ee hangisi daha ii hasta olup güçlü tepikleri mi hissetmekmi
ii olup da bebemi az hissetmek mi
ben ac kalınca da bebem küsüyor... az kıprıyor![]()
günaydın herkese hayırlı cumalar
gem,pur kontrol günlerimiz aynı yarın güzel haberlerle döneriz inşallah :87:
yağtığınız o şey ne,bana da söyleyin bende yapicim
selina,tek kalmak zordur.Allah kolaylık versin.
ayşecim belki sen biliyorsundur,zeynep görünmüyor bir süredir haberin var mı :44:
dün akşam komşumuzun 4 yaşındaki oğlu, kıskançlık yapıp karnıma tekme attı. kocam çok sinirlendi, çocuğu az kalsık dövecekti ve annesi babası da yanımızdaydı üstelik. ben değmedi falan dedim ama değdi, baya bildiğin tekme yedi minik oğlum. sonra da gece çok rahatsızlandım. sızlandım durdum. sürekli kustum, karnımda şiddetli tanımlanamayan bir ağrı vardı. o kadar ağladım ki, kocam o çocuk vurduğu için ağrıyor dedi ama ben şimdi çocuğu gördüğü yerde sıkıştırıp pataklar falan die yok ya başka bu gaz ağrısı dedim. ne ağrısıydı bilmiyorum ama geçti işte. bebeğimde hareket ettiği için çok korkmadım açıkcası.
geçmiş olsun canım. bak haylazın yaptığına.Allah korusun çok daha şiddetli olabilirdi tekme. ailesi uyarmadı mı.
aman uzak dur güzelim komşunuzun çocuğundan
göğsünden süt gelen varmıııı ??
mehtapcım telaşlandığın için olmuştur allah korumuş yine de aman dikkat dualarımız birbirimizle olsun kızlarrr :82: