• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

beeeeeeeeeennnnnn, ondan dolayı mıdır bilmem ama 8 ay sonra öle yaptım bigün, sonra bir baktım 2 çizgi :9::9::9:

yemin et kiz benm bi arkadassim da ole dedi ama bilmem sendende duymak beni umutlandirdi.peki iliskiden sonrami koydun yastigi yoksa iliski esnasindami

Sezaryen olanlarda çok memnun, kime sorduysam asla sakın demedi....

Burdaki Melisax'da diğer 2 çocuğunda sezaryen olmuş, bir gün bile yatmamış...

valla polemiğe girecek değilim herkesin bünyesi farklı ama sonuçta ameliyat adı üstünde
he normalde de kötü şeyler olmuyomu dikiş felan atılıyo ama normalde bütün pislik çıkıyo 7 kat göbeğin kesilmiyo teyzem ebe ben bildiklerimi söylüyorum

valla polemiğe girecek değilim herkesin bünyesi farklı ama sonuçta ameliyat adı üstünde
he normalde de kötü şeyler olmuyomu dikiş felan atılıyo ama normalde bütün pislik çıkıyo 7 kat göbeğin kesilmiyo teyzem ebe ben bildiklerimi söylüyorum

:18::18::18:sen böyle yazınca tüylerim diken diken oldu.

Yok bu polemiğe girilecek bir konu değil zaten, isteyen sezaryen olur, isteyen normal....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

amacım korkutmak değil öyle yaptıysamda özür dilerim ama 2 kere ameliyat oldum bide sezeryanı kaldıramam aaa apandistim yok bide popomdan bir ameliyat olmuştum yani öyle işte ama mecbur kalınca olacaksın çıkacak o çocuk bir şekilde işte annelerin hakkı bu yüzden ödenmez valla ne zorluklar çekiyorlar

bende hep yastık koydum 2 ayda hamile kaldım allaha şükür çok beklemedik spermlerin akması için güzel bir yöntem bence
neyse ben kaçtım herkese iyi akşamlar

amacım korkutmak değil öyle yaptıysamda özür dilerim ama 2 kere ameliyat oldum bide sezeryanı kaldıramam aaa apandistim yok bide popomdan bir ameliyat olmuştum yani öyle işte ama mecbur kalınca olacaksın çıkacak o çocuk bir şekilde işte annelerin hakkı bu yüzden ödenmez valla ne zorluklar çekiyorlar

ya bende sezeryan düşünenlerden diğilim kesilip dikilmekden de aklım çıkar sen de anlatınca aklıma korkularım geldi :1:27:

ne kadar zamandır bebek istiyorsun canım.

canım ben yastık koymadım ama ilişkiden sonra hemen kalkmadım ayakları diktim yattım 15 20 dk...
eşimde boşver böle hamile kalınırmı vb. diyordu...:52:

ben 1 yili askin zamandir bebek icin ugrasiom tabi kocamla beraber:17:1 sene once bebk dusurdum 1 bucuk aylik:43:o zmndan beri bende yatiom hemen banyo yapmiom hemnde ben sabaha kdr yatiom ama hala tutmadi bi careeeeeeee:59:

ben 1 yili askin zamandir bebek icin ugrasiom tabi kocamla beraber:17:1 sene once bebk dusurdum 1 bucuk aylik:43:o zmndan beri bende yatiom hemen banyo yapmiom hemnde ben sabaha kdr yatiom ama hala tutmadi bi careeeeeeee:59:

Allah gönlüne göre versin inş...

saol cnm:71: sen hamilemisin oyleyse kac aylik

15 hafta 5 günlük. en son gittiğimde 4 gün önden gidiyordu. öyle beklenmedik bir anda süpriz yaptı bize. iiki de yapmış ilk öğrendiğimde şok olmuştum ama şşimdi şükrediyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

15 hafta 5 günlük. en son gittiğimde 4 gün önden gidiyordu. öyle beklenmedik bir anda süpriz yaptı bize. iiki de yapmış ilk öğrendiğimde şok olmuştum ama şşimdi şükrediyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

ay cnm allah tamamina erdirir ins.bende martta burdan bagirmak istiorum hamileyiimmm kizlar diyeeeee:62:

Back
X