• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

inşallah... doktora falan gittin mi hiç hani bir sorun var mı diye soruyorum? yoksa Allah (c.c.) henüz hayırlı zamanı mı bekliyor?

evet gittim 4 ay once adetin 3.gunu gel dedi yumurtlaiklar icin cok sukur iimis:nazar:6 ay daha olmazsa gel butun testler esinle olan kontroller hepsini yapalim dedi daha 2 ayim var ama esim gidelim dio sonucta 1 seneyi asti yani adetim bitsin tam gidicem bu ay galiba bekleyemicem:59:

evet gittim 4 ay once adetin 3.gunu gel dedi yumurtlaiklar icin cok sukur iimis:nazar:6 ay daha olmazsa gel butun testler esinle olan kontroller hepsini yapalim dedi daha 2 ayim var ama esim gidelim dio sonucta 1 seneyi asti yani adetim bitsin tam gidicem bu ay galiba bekleyemicem:59:

tabiki de sen git önlemlerini al önceden. çünkü öyle çok örnek var ki. mesela benim bir yengem var her hamilelik istediğinde 12 tane iğne oluyor ve hamile kalıyor. bunu 1-2 sene sonra çocuğu olmadığındagidip öğrenmiş halbuki 12 iğne sonunda otomatik gibi de hamile kalır. 3 çocuğu var şimdi. o yüzden testleri yaptırmakta fayda var... gönlüne göre olur inş.

tabiki de sen git önlemlerini al önceden. çünkü öyle çok örnek var ki. mesela benim bir yengem var her hamilelik istediğinde 12 tane iğne oluyor ve hamile kalıyor. bunu 1-2 sene sonra çocuğu olmadığındagidip öğrenmiş halbuki 12 iğne sonunda otomatik gibi de hamile kalır. 3 çocuğu var şimdi. o yüzden testleri yaptırmakta fayda var... gönlüne göre olur inş.

:71:saol cnm ilgine bende burlarda dertlesmek icin vakit gecciriorum bide ben <yurtdisindayim dusunsene cok zor cooookk

slm hanımlarr nasılsınz fazla duramicam soru sorup çıkıcam oturamıyorum pc başında çok.
dün gece nefes darlığı ve kalp çarpıntım oldu sizlerdede oluyormu acaba bide ense kısmımdan bir ağrı vuruyo arada.
şimdiden tşk ederim.
nefes darlıgı ve carpıntı bendede var tum tahlıller yapıldı hersey temız..doğal bısı belkıde cok takma :34:

ewet morgüller cicişler çok güzelmiş:) ii gnlerde kullanın

kıs gem wallaa bnden hamarat çıktın he işte bn o ipleri diyodum bitmiş halini gördüm bi arkadaş örmüştü geçen sene çok güzel oluyo yumuşacık ama örülüşü zormu yaa

bnde bgn belki alırım sen bana söle yapabildinmii ona göre aliiim:34:

al al dun gce kafayı yedım beceremedım ...aldıgım yere gıttım kadın basladı bana ılk sırayı anlattı bıde kolaymıs sen al ben anlatırım sana 2,5 tl bıde yumagı normal bebe yunlerını 4 tl ye almıstım :34:
kızlarrrrrr cok mutluyum bebegımı gordum bu sabah randevum vardı.doktor bebegımızın sata gore dort gun once gıttıgını soyledı..cınsıyetını sordum daha cok erken dedı ama dedım sız goruyorsunuzdur yokmu bır tahmın hayır ozlem henuz cok erken dedı...ben pembe oruyorum valla dedım orme pembe dedı acaba gormus olabılırm ı yaaa:((((
ıkı hafta sonra ayın bırınde benı acıbadem atesehıre detaylı ultrasona gonderdı.ıkılı test ıcın.eger sonuclar ıyı cıkarsa uclu ve dortlu teste gerek kalmıcakmıs...ama sızler yaptırıyorsunuz galıba ıyı cıkanlar bıle degılmı..
bebegım hareketsızdı kalp atısını duydum kahkahayı atınca bır uyandı nasıl oynuor doktorda korkuttun cocugu dedı hep bırlıkte gulduk...herseyı tastaammıs Allah ım evlatlarımızı tastamam kucagıma almamızı nasıp etsın ınsallah bugun keyfıme dıcek yok hohoyyy:9::9::9:
masşallah canım cok sevındım..cınsıyet ıcın bekle bıraz daha..bu 3lu ve 4 lu test ıcın banada bısı demedı dr bende paztsı gıdıcm sorucam ozaman..gercı 2lı de cıkabılcek en ıyı sonuclar bunlar demıstı belkı dedıgın gıbıdır ..

buarada yunu basardııııııımmmmmmmmmm yardımlarının etkısı cook:54:
asset.php
asset.php

nassssı olmuş??
:46::46::46:ellerıne saglık supper olmus ıyı gunlerde gıysın kuzucuklar

canım ben yastık koymadım ama ilişkiden sonra hemen kalkmadım ayakları diktim yattım 15 20 dk...
eşimde boşver böle hamile kalınırmı vb. diyordu...:52:

benım taktıkte bu:21::21: ılk bebek ıstıyorum dedıgımde yaptım ve oldu Allahıma bınlerce kez sukrolsun

ben 1 yili askin zamandir bebek icin ugrasiom tabi kocamla beraber:17:1 sene once bebk dusurdum 1 bucuk aylik:43:o zmndan beri bende yatiom hemen banyo yapmiom hemnde ben sabaha kdr yatiom ama hala tutmadi bi careeeeeeee:59:

1 yıldan sonra 1 ay bıle bekleme bence hemen gıt dr a...benım yengem gec kaldıgı ıcın tup bebek yaptırıolar sımdı..ayrıca esındede sorun olabılır her testı yaptırın bence..Allah yardımcınız olsun

hesap şöle doğum yapacağın yıl 2011

2011-1978=33 (yaşın)

en son sat eylül(9.ay)

33+9=42 kız çift sayı çıkarsa kız tek çıkarsa erkek

kızlar bırde suna bakarmısınız tutuyormu :31:

slm kizlar oku oku bitmedi :51:bebeginin hareketlerini hisseden varmi?:26:kizimda 8 haftalikti hissetmistim hepde sag tarafimda oynaydir bu seferki oyle degil ne sagi belli nede solu:53:

slm kizlar oku oku bitmedi :51:bebeginin hareketlerini hisseden varmi?:26:kizimda 8 haftalikti hissetmistim hepde sag tarafimda oynaydir bu seferki oyle degil ne sagi belli nede solu:53:

bende yaklasık 8 gündür falan sag tarafımda böle sızı gibi ama can acıtmayan değişikbir kıpırdamalar var gibi biseyler hissediyorum ama bakalım onu sorcam doktora gidince hissetiğim bebekmi diye

hesap şöle doğum yapacağın yıl 2011

2011-1978=33 (yaşın)

en son sat eylül(9.ay)

33+9=42 kız çift sayı çıkarsa kız tek çıkarsa erkek

kızlar bırde suna bakarmısınız tutuyormu :31:

Tutmuyo :63:

kizlar adetiniz bittikten hemen sonra avuc iclerinizde yanma oluyormu

Hiç dikkatimi çekmemişti :26:

Back
X