-----2010 KASIM hamişleri----

canım midene ne iyi geliyor sen deneyerek bulmalısın.
mesela bana soğan ve zeytin dokunmaya başladı.
acıkınca sade ekmek iyi geliyor. sarı leblebi yiyorum ve tuzlu kraker.
biz kendimizi kaç öğüne alıştırırsak vucut ona göre acıktım alarmı veriyor.
ben hamileliğin ilk günlerinde bebeğe yarasın diye 2 saatte bir bişiler yiyordum.
sonrasında ben yemeden karnım aclıktan kıyılıyordu
şimdi bu arayı tekrar actım. 4saatte bir yiyorum.
bi de suda bulantı yaparmış...

kızlar bisey sorcam sıze doktorunuz kacıncı haftaya kadar vajınal muayene edıyor sızı ben 5 haftalıkken gıttım alttan baktı ozaman normal tabı daha cok kucuk 8 haftalıkken gıttık kalp atısı ıcın yıne alttan baktı dedım daha ne kadar alttan bakıcaksınız ben 16. haftaya kadar hep alttan bakarım dedı benımde garıbıme gıttı gercı doktoruma guvenıyorum ama yınede sızede sormak ıstedım

canım ben ilk gittiğimde 6.haftaydı. göbekten keseye baktı.
8. hftada kalp atısı içinde göbekten baktı.

senin doktorun tercihi sanırım...

kıslar doktor kontrolunde muayene ücreti ne keder ödüyorsunuz???

ikili test yaptıran arkadaslar ne kadar ödediniz?

herşeyi cepten mi veriyoruz? devlet birşeyleri karsılıyormu? :26:

canım ben hem ssk lıyım hem de allianz sigortam var.. tüm işlemlerin
%80 ini karşılıyor sigortam sadece %20 sine para ödüyorum..

Selam kızlar nasılsınız?Aranıza yeni katıldım ilk önce nereye yazmam gerektiğini bulamadım. İsmim Gizem 24 yaşındayım bende 8 haftalık hamileyim.

yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz tam yerine geldiniz:)bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun işlh...
uykucupanda nasıl oldun cnm iimisin?

iiim canım biraz mide yanması biraz psikolojik bozukluk eşim eğer çocuk varsa arabesk söyleyerek çıkacak dışarı diyor herşeyin hayırlısı

hayatım sen izmirdemiydin ben mi yanlış hatırlıyorum

hayatım benim doktorum profesör normalde 200 lira eşim doktor diye yüzde 10 indirim yapıyor 180 veriyoruz ama ayda bir alıyor o ay içinde her hafta çağırsada bir ücret alıyor

ben bugün doktoruma gittim sat ile uyumlu kalp ritmi düzgün ama plasentada 3 tane kanama noktası var rapor verdi progestana devam

Benimde göğüslerim çok kaşınıyor , bende 3 haftadır yağ kullanıyorum , kermi bende senin gibi düşünüyorum , zaten biraz maliyetliler...

Ben ilk 5 . haftada bide 8. hafada gittim , ikisinde de normal muayene yaptı , senin dr. unun tercihi heralde öyle ....

Ben özel hastaneye gidiyorum ama yüzde olarak bilemiyorum ama toplamda 29 tl veriorum...

canım benım doktorum profesör 230 normalde ucretı ama benım ozel saglık sıgortam var dıye dogumumu karsılıyor %20sını oduyorum ben. 13 ocakta ıkılı test yapck ama fıyatı sormadım. tabı devlet hastanesıne gıdersen karsılar devlet sonucta bır suru hamıle var ulkemızde

arkadasalr muayene basınamı o kadar para ödüyorsunuz ya cok fazla değilmi ben 30 tl ödüyorum tabi test yaparsa hariç onlarıda devlette yaptırmya calısıyorum yoksa 9 aylık serüven öde öde bitmezki kendi adıma

benim doktorum hem araştırma hastanesinde görevli (devlet hastanesi bi nevi ) hemde kendi özel muayenesi var orda özel olarak 120 tl cik alıyor....ocak sonu gibi gidicem özeline hastanede o kadar iyi ilgilenemiyorlar...
ikili testi felanda devlet hastaneleri karşılıyordur herhalde bakalım daha gelemedik o zmnlara.....

Son düzenleme:

hg canım...
hayırlı olsun bebişin...

Günaydın kızlar, bugün midem çok bulanıyor , ağrımda var biraz ,umarım gün boyu böyle sürmez, akşama misafirim var çünkü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…