haklısın onu görmek bile müthiş bişeydi zaten. ben senden haber bekliyorum o zaman şimdiden teşekkür ederim
Ben iki haftadır hiçbirşey yiyemiyorum, su dahi içemiyorum. 24 saat bulantım var.
Annem hemşire allahtan 2 günde bir serum takıyor.
Doktor ilaç vermedi, bebeğe zararlıymış. Hiçbirşey yemesende önemi yok, bebeğe zararı yok, ilaç asla vermem katlancan dedi.
3 kilo verdim ki benim haşimato hipotriodim var kilo vermem imkansıza yakın nerdeyse..
Kızlar selam ; dün foruma pek uğrayamadım , bayağı da kalabalıkmış , okumak bile bayağı sürdü  Hepimiz kasım hamilesi olduğumuz için aynı sıkıntıları aynı anda yaşamaya başlıyoruz. Bunu görmek beni sevindiriyor ,belki hepimiz sıkıntılıyz ama ben bu arada her şeyden nem kaptığım için ortak şeyleri yaşadığımızı görünce rahatlıyorum , ters bir durum yok diye :) Bende de sürekli bir bulantı değil ama olur olmaz şeylerden tiksinme var , ben sütü kakaoyla içebiliyorum ama yoğurda tahammülüm yok , canım bir şeyi çok istiyor yapıyorum , sonra yiyemeden tiksinip döküyorum :)) Yeter ki bebişlerimiz sağlıklı bir şekilde büyüsünler de gerisi önemli değil , 3 ayda 4 ayda çekeriz:))
Bu arada gzümde arpacık çıktı, dr. gittim ilaç verdi ama jinekolog kullanma dedi , gözüm kocaman oldu , artık katlanıcaz ….
canım bende hasımato hastasıyım antı tpo degerım yuksek ama tshım normal bır ılac kullanmıyorum doktorum vermedı sadece ıyotsuz tuz kullanıyorum hamıle kalınca doktorumu aradım hamıle kalınca gel demıstı benden testler ıstedı yaptırdım yıne telefonlastık degerlerımı soyledım gelmene gerek yok bır ay sonra gel dedı sen hamıle kalınca gıttınmı cnm troıd doktoruna yada ne kadar zamanda bır gel dedı sana
cnm i akşamlar öncelikle kanaman için en erken zmnda görün draarkadaşlar çalıştığım için ancak girebildim topiğe ama 40 sayfa birden atmış hepinize ilginizden dolayı teşekkürler.kanamam devam ediyo 2 hafta oldu .nasıldır anlamadım doktor da kanaman çok olursa gel dedi.1 hafta ped kullandım.normal adet görür gibi kanamam geldi ara ara yarın dr gidicem aslında 10 gün sonra gel dedi ama yarın 9.gün ne yapayım hem kanamalarımı sorucam.neden devam ediyo diye.
bilginiz paylaşırmısınız.su ben de zor içiyorum.süt içemiyorum.ekmekte maya kokusunu aldım mı onu da içemiyorum.
arkadaşlar çalıştığım için ancak girebildim topiğe ama 40 sayfa birden atmış hepinize ilginizden dolayı teşekkürler.kanamam devam ediyo 2 hafta oldu .nasıldır anlamadım doktor da kanaman çok olursa gel dedi.1 hafta ped kullandım.normal adet görür gibi kanamam geldi ara ara yarın dr gidicem aslında 10 gün sonra gel dedi ama yarın 9.gün ne yapayım hem kanamalarımı sorucam.neden devam ediyo diye.
bilginiz paylaşırmısınız.su ben de zor içiyorum.süt içemiyorum.ekmekte maya kokusunu aldım mı onu da içemiyorum.
Benim tsh normal diye 1ay sonra gel dedi demekki doktor bende kalp atisini duyayim bu hafta ondan sonra yilbasindan sonra o hafta gidicem troid doktoruma ama iyotsuz tuzu arayip bir sorayim o zaman.sagol canim cevabin icincanım benim anti tpo da tsh da yüksek,
ilaç kullanıyorum hatta hamile olduğumu öğrenince hemen test yaptırdım,
tsh fırlamış, ilaç dozunu arttırdı doktor.
jinekologtan çok beni görceksin dedi, 3 haftada bir test yaptırıp söyleyecekmişim,
çünkü tsh yüksekliği düşüğe neden oluyormuş, 2nin altında tutmamız gerekiyor,
ama anti tpoda böyle bir sıkıntı yok. zaten ilacı da yok.
bu arada doktor bana hamilelikle iyotlu tuz kullan dedi,
bebeğin tiroid bezleri ilk 3 ay olmuyormuş ve iyot ihtiyacı oluyormuş,
sen de onu tekrar bir sor istersen cnm..
canım sarımsak sür şişen yere ıyı gelır arpacıga bıde sıcak su yada cayın buharıyla sabah aksam gozune tut.ay benım 2 sene once cıkmıstı cok kotuydu ne yaptım fayda etmedı 1 ay cektım ne ılaclar kullandım en son doktor dedı gecmezse alırız ama 1ay sonra anca gectı
günaydın kızlar....
dün öğleden sonra çok fena bulantı ve aşırı derece baş dönmesiyle sarsıldım valla çok fenaydı....mide bulantısına tuzlu çekirdek süper iyi gidiyor haberiniz olsun...:)))
bi de 27 ekim son adet tarihim, 5 haftalık biraz az değil mi , gelişmiyor mu ne :18:
hg aramıza....
canım sıkıntı etme yaa herşey güzel olur inş bu hamileliğinde....6. haftada duyarsın inş kalp atışlarnı...:)))
bende çok fenayım ya çekirdek yiyim bide bakalım... Gerçi ben üşüttüm herhalde bebişimden değil...günaydın kızlar....
dün öğleden sonra çok fena bulantı ve aşırı derece baş dönmesiyle sarsıldım valla çok fenaydı....mide bulantısına tuzlu çekirdek süper iyi gidiyor haberiniz olsun...:)))
turkuaz dün konuşmuştuk seninle hatırlıyorum, ben pozitif olmaya çalışıyorum olumlu düşünmeye çalışıyorum ama insan beyni aynı anda pek şeyi düşünüyor malesef, kötü düşünceler uçsun aklımdan
Bana sadece ev değil , herşey kokuyor , yatağım , giysilerim , eşim ,kendim bile :))) Hep derledi hassaslaşır insan diye ama bu kadar olacağını hiç tahmin etmezdim ...
offf arkadaşlar korktuğum başıma geldi dişim ağrıyooo(
günaydın herkese , ben de hamileyim dün doktor 5 haftalık dedi. 10 gün sonra gel kalp atışları olması lazım dedi, ya biraz erken değil mi siz ne zaman duymuştunuz ? bi de benim ilk hamileliğim kalp atışları duyulamadığı için sonlandırıldı, şimdi uyuyamıyorumsabahın köründe açtım gözümü beynime düşünceler hücum etti bu da aynı diye offffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?