-----2010 KASIM hamişleri----

canım bende hasımato hastasıyım antı tpo degerım yuksek ama tshım normal bır ılac kullanmıyorum doktorum vermedı sadece ıyotsuz tuz kullanıyorum hamıle kalınca doktorumu aradım hamıle kalınca gel demıstı benden testler ıstedı yaptırdım yıne telefonlastık degerlerımı soyledım gelmene gerek yok bır ay sonra gel dedı sen hamıle kalınca gıttınmı cnm troıd doktoruna yada ne kadar zamanda bır gel dedı sana

canım sarımsak sür şişen yere ıyı gelır arpacıga bıde sıcak su yada cayın buharıyla sabah aksam gozune tut.ay benım 2 sene once cıkmıstı cok kotuydu ne yaptım fayda etmedı 1 ay cektım ne ılaclar kullandım en son doktor dedı gecmezse alırız ama 1ay sonra anca gectı

arkadaşlar çalıştığım için ancak girebildim topiğe ama 40 sayfa birden atmış hepinize ilginizden dolayı teşekkürler.kanamam devam ediyo 2 hafta oldu .nasıldır anlamadım doktor da kanaman çok olursa gel dedi.1 hafta ped kullandım.normal adet görür gibi kanamam geldi ara ara yarın dr gidicem aslında 10 gün sonra gel dedi ama yarın 9.gün ne yapayım hem kanamalarımı sorucam.neden devam ediyo diye.
bilginiz paylaşırmısınız.su ben de zor içiyorum.süt içemiyorum.ekmekte maya kokusunu aldım mı onu da içemiyorum.

canım benim anti tpo da tsh da yüksek,
ilaç kullanıyorum hatta hamile olduğumu öğrenince hemen test yaptırdım,
tsh fırlamış, ilaç dozunu arttırdı doktor.
jinekologtan çok beni görceksin dedi, 3 haftada bir test yaptırıp söyleyecekmişim,
çünkü tsh yüksekliği düşüğe neden oluyormuş, 2nin altında tutmamız gerekiyor,
ama anti tpoda böyle bir sıkıntı yok. zaten ilacı da yok.
bu arada doktor bana hamilelikle iyotlu tuz kullan dedi,
bebeğin tiroid bezleri ilk 3 ay olmuyormuş ve iyot ihtiyacı oluyormuş,
sen de onu tekrar bir sor istersen cnm..

cnm i akşamlar öncelikle kanaman için en erken zmnda görün dra
ama endişelenme bi çok kadın kanamalı gebeliğini sürdürebiliyormuş seninkide öledir blki telaş yapma

cnm benim insaallah bi sorun yoktur insaallah melegin saglıgıyla gelir cnm.Allah a emanet meleklerimiz

Benim tsh normal diye 1ay sonra gel dedi demekki doktor bende kalp atisini duyayim bu hafta ondan sonra yilbasindan sonra o hafta gidicem troid doktoruma ama iyotsuz tuzu arayip bir sorayim o zaman.sagol canim cevabin icin

ayy ne diyosun (( lütfen 1 ay falan sürmesin , zaten uyku , bulantı falan bide bu (( Çayla sıcak suyu yapıyorum sabahtan beri sanki iyi geliyo ama tam anlamadım , şu sarımsak olayını bi denicem , hayatımın ilk arpacığı ilaç kullanamıyorum ya o da hamileliğe denk geldi

günaydın kızlar....
dün öğleden sonra çok fena bulantı ve aşırı derece baş dönmesiyle sarsıldım valla çok fenaydı....mide bulantısına tuzlu çekirdek süper iyi gidiyor haberiniz olsun...:)))

turkuaz cnmm senin le aynı günlerde gebe kalmışız sanırım son adet tarihin ne zaman cnm kalp atışlarını duymaya ne zaman gideceksiniz

canım benim son adetim 2 kasım...:)))
ama benim bebeğim 3 gün önden gidiyor bugun 7. haftadayız...aceleci biraz...:))
çarşamba günü 6+5 idi ve ozmn kalp atışları vardı tabi hastaneye gittiğim için doktor orda dinletmiyor özelinede gitmedim daha...ocak sonunda gidicem özeline....

günaydın herkese , ben de hamileyim dün doktor 5 haftalık dedi. 10 gün sonra gel kalp atışları olması lazım dedi, ya biraz erken değil mi siz ne zaman duymuştunuz ? bi de benim ilk hamileliğim kalp atışları duyulamadığı için sonlandırıldı, şimdi uyuyamıyorum sabahın köründe açtım gözümü beynime düşünceler hücum etti bu da aynı diye offffffffff

hg aramıza....
canım sıkıntı etme yaa herşey güzel olur inş bu hamileliğinde....6. haftada duyarsın inş kalp atışlarnı...:)))

turkuaz dün konuşmuştuk seninle hatırlıyorum, ben pozitif olmaya çalışıyorum olumlu düşünmeye çalışıyorum ama insan beyni aynı anda pek şeyi düşünüyor malesef, kötü düşünceler uçsun aklımdan

bende çok fenayım ya çekirdek yiyim bide bakalım... Gerçi ben üşüttüm herhalde bebişimden değil... :2:

ben unutmuş olabilirim dün çok kötüydüm ((
aslında insanın başına gelmeden bilemiyoruz.... olumlu düşün şöyle ol böyle ol demek çok basit doktor bana olumsuz konuştuğunda eşimin tabiriyle yaşayan bi ölü gibi olmuştum 2 günde aklımdan geçmeyen kötü şey kalmamıştı her aklıma geldiğinde ağlıyordum....iyi haberler almadıkça içimiz hiç bir şekilde rahat etmiyor malesef...umarım sende güzel haberlerle dönersin doktorundan canım...:)

Bana sadece ev değil , herşey kokuyor , yatağım , giysilerim , eşim ,kendim bile :))) Hep derledi hassaslaşır insan diye ama bu kadar olacağını hiç tahmin etmezdim ...

oooo
senin harbiden baya kötüymüş cnm
1 ay daha sabredersek 3. aydan sonra pek sıkıntı olmazmış
az daha sıkalım dişimizii

offf arkadaşlar korktuğum başıma geldi dişim ağrıyooo(

cnm geçmiş olsun
diş ağrısı çok kötüdür ya
devam ediyormu umarım geçer:/
ben bıktım dişlerimden ve ağrılardından
çok kötüdür ağrısı çok iyi bilirimmm

günaydın cnm
hayırlı olsun gözün aydın ben tam 6 haftalık olmadan duydum
kalp atışlarınııı
herşeyin hayırlısı olsun korkma
dua et :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…