-----2010 KASIM hamişleri----

ya aslında ilk hamilelğimde hiç aklımıza bile gelmemişti kalp atışlarını duyucaz diye güle oynaya gittik ağlaya ağlaya döndük doktordan şimdi sanırım 6 haftalık felan hamileyim yine doktor aynı şeyleri söylicek diye alıştırdık kendimizi bakalım hayırlısı....Allah hepimize yardım etsin ne diyim

pozitif düşün pozitif olsun canım üzme kendini umarım o minicik melek kalbi atar sağlıcakalr kavusuruz bebişlerimize...:)) üzme kendini....:)

Evet hayatım , bu dönemde biraz polyana olalım ,olalım ki herşey güzel olsun , Allahım yardımcımız olsun ....

arkadaşlar, kordon kanı saklanması konusunda ne düşünüyorsunuz?

Ben kendim düşünyorum ama henüz eşimle paylaşmadım, dr.uma da sormadım , eskişehrde uygun labrotuarlar var mı bilmiyorum , araştırmak lazım . Ama tedavisinde kullanılacak hastalıkları düşündükçe kesin yaptırmak gerekiyor diye düşünüyorum ...

ben de öyle düşünüyorum. özellikle lösemi beni çok korkutuyo. Allah'ın böyle bi nimeti varsa neden kullanmayalım. biraz maliyetli bi işlem ama insan çocuğu için herşeyi yapar. tek endişem saklama bankaları güvenilir mi doğru saklayacaklar mı lazım olursa(Allah korusun) kullanabilecek miyiz?

Doktorumuzla da konuşmak lazım , onların bu konu hakkındaki bilgileri bizden fazladır . Ayrıca tek bir banka yok , önceden araştırılır , bakılır . İlk etapta 2000 dolar civarıymış sanırım , ondan sonra 100-150 dolar senelik ödeniyormuş . Allah korusun ama o hastalıklar başa gelse , harcanacak para bunun kaç misli olur , sıkıntısı da cabası ...Benim ilk gebeliğim , daha da çok küçük ama şimdiden onun için yapamayacağım şey yokmuş gibi geliyor , bebişler için değer sanırım ...

merhabalar kızlar
bugün çok kötüyüm sabah beri ağzıma bir lokma girmedi çok midem bulanıyor ve çok afedersiniz ama sürekli midemde gaz var ve çıkarıyorum öyle olan var mı aranızda

merhaba kızlarr
misafirler gitti
evimi temizledim bugün
akşamada bir yere davetliyiz
maşallah çok doluyum bu aralar
çok az kaldı
çoğunuzun midesi bulanıyor sanırım
amaa sabredinn
ben dikkat ettimde
benim psikolojim düzgün olduğunda ilginç ama hiç midem bulanmıyor
yanlız kalınca fazla kendimi dinliyorum sanırım o nedenle başlıyor midem bulanmaya

benim de evdeyken devamlı bulanıyor. iş yerindeyken hiç bişeyim yok.

bebeğim_01 bn doğal yolla ikilere gebe kaldım bnm ilk değerim 450 çıkmıştı ama bnmkiler tek kese ikisi cnm yanii ilk önce dr tek kese gördü üküs olduunu anlamadık 15 gn snr gittiğimde iki bebek gördük:)

mrb kızlar
osgheme sanırım eskişehirde yaşıyosun. bende esk. deyim. hangi dr a gidiyosun. ben sakarya hast. gidiyorum dr iyi ama ultrason eski model. tavsiyen var mı bu konuda.

mrb kızlar
osgheme sanırım eskişehirde yaşıyosun. bende esk. deyim. hangi dr a gidiyosun. ben sakarya hast. gidiyorum dr iyi ama ultrason eski model. tavsiyen var mı bu konuda.

Canım evet eskişehirdeyim , ben onvak sabahattin bey e gidiyorum , hamile deyilken rutin kontrollere de ona gidiyordum . Doktor olarak çok iyi memnunum ,ilgili; hastane olarak doğum yapanlar memnun kaldıkları için başlamıştım zaten ama ultrason cihazı hakkında çok bişey söyleyemeyeceğim , yani bana göre normal :)))yenisini nasıl oluyo bilmiyorum ki :))Ama bir seferliğine kontrol için gidebilirsin , bir denersin aklında soru işareti kalmaz en azından , sen sakaryada kime gidiyosun ?

ben sakaryada brhaniddin beye gidiyorum. çok fazla tercih edilmiyor galiba. bizde kolay sıra alabildiğimiz için gittik. dr iyi bilgilendiriyor. ultrasonda bebğin kalp atışlarını duymadık ama atışını gördük mesela. hemşiresi eski bir model old. söyledi. 3 boyutlu ultrason kullanan bi yer daha hoş olurdu diye düşünüyorum.

Sabahattin beye 1-2 hafta önceden randevu almak gerekiyor ama artık çok skıntı değil , gittiğin kontrollerde bi sonraki randevunu alıyorsun. Biz pazartesi duycaz inş. kalp atışlarını , beni kontrol ettiği cihaz 3 boyutlu değil sanırım ama hastanede 3 boyutlu varmış , gidenlere sormuştum . Heralde bebiş biraz büyüyünce 3 boyutlu sende istersen gösteriyor . Pazartesi bunları detaylı sorar sana da söylerim ama bana sorarsan kalp atışlrını duymak için git başka bir doktora , yani burda anlatanlar da , arkadaşlarım da çok güzel bir duygu olduğunu söylüyor yani sadece görmekle kalmayın duyun bence :)))

haklısın onu görmek bile müthiş bişeydi zaten. ben senden haber bekliyorum o zaman şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…