-----2010 KASIM hamişleri----

Bana doktor çikolata kahve çay konserve ve katkılı herşey yasaK dedi.
Hoş zaten hiçbirşey yiyemiyorum.

merhaba kızlar. nasılsınız hepinz iisiniz inş. ya bben bugünlerde cinsiyet merakı başladı. aslında hiç fark etmez benim için ama merak ediorum iştee.. mısırlıların kullandıgı bi yöntem varmış bir de yeni bi test çıkmış on haftalıkken tespit ediormuş gebelik testi gibibişi.. siz mrk edio musunuz:)

10 haftalıkken yapılan test çok pahalı diyorlar ama ne gerek var ki sanki diye düşünüyorum ben. yani hele de ilk bebekse nasılsa kız da istenir erkek de... ben de çinlilierin bir testi vardı 700 yıl kullanmışlar. yaptım. erkek çıktı. yaş ile hamile kaldığın aya bakıyorsun. mısırlıların testi de buysa ortak test :3

evet cnm o test 100 tl biras pahalı. şu çin takvimine ben de baktım ama mısırlıların yöntemi biras değişik:) buğday ve arpayı idrarla suluorlarmış.arpa daha çabuk yeşerirse kız, buğday daha çabuk yeşeriosa erkekmiş. doktorlar da doğru oldugunu kanıtlamışlar. eski mısırlı kadınlar böle öreniomuş cinsiyeti. bazıları da uygulamış doru çıkmış. bilmiorum uygulasak mı

süpermiş yaaa... SENİN DE mi ilk bebeğin? gönlünden hangisi geçiyor kız mı erkek mi?

Bana doktor çikolata kahve çay konserve ve katkılı herşey yasaK dedi.
Hoş zaten hiçbirşey yiyemiyorum.

katkılı şeylerden uzak durmak hayatın her döneminde gerekli. bahsettiğim çikolata kaliteli bitter çik. tabi onda da katkı maddesi var.
hatta yediğimiz meyvelerde bile ilaç artıkları zararlı maddeler var.
mesela elmanın kabuğunu soyduğumuzda bile zirai ilaçlardan tam kurtulamıyoruz. ülkemizde en çok ilaçlanan meyve elma.
o yüzden kızlar günde 1 taneden fazla elma yemeyin.
portakal mandalina daha güvenli

ben nedense hiç merak etmiyorum. ikiside çok hoş benim için. tek derdim sağlıklı olması.

peki bişi daha sorayım ben sana? bezelye, mısır falan konserve kullanmam ben annem tazeden yapar buzluğa koyar biz kullanırız ama onları da kız kardeşim tüketme dio... sen ne düşünüyorsun dicektim?

süpermiş yaaa... SENİN DE mi ilk bebeğin? gönlünden hangisi geçiyor kız mı erkek mi?

evet cnm benim de ilk bebeğim olcak inş. valla düşünüorum düşünüorm bi erkek gibi gelio bi kız gibi.. hiç emin değilim. çatlıcam ikisi de olabilir yeter ki sağlıklı olsun ama meraklıyım işte. bi deniyeyim diorum. çin takviminde erkek çıkıo ama bilmiorumm

peki bişi daha sorayım ben sana? bezelye, mısır falan konserve kullanmam ben annem tazeden yapar buzluğa koyar biz kullanırız ama onları da kız kardeşim tüketme dio... sen ne düşünüyorsun dicektim?

ondan bişi olmaz cnm ya. konserve de katkı madddeleri var. sen annenin yaptıgından ye bencee

evet katkılı diye ayıklamaya kalksak hiçbirşey yemememiz lazım.

besinler hazırlandıktan sonra beklerse besin değerlerinde düşmeler olur. ama bence evde tamamen katkısız besinleri kullanmada bir sakıca yok.
sadece çözdürme işlemine dikkat.
akan soğuk su altında çözdürmek gerekiyor.

ooo sen nerdeyse 10 haftalık olmuşsun yaa... hadi bişi kalmamış öğrenmene ki zaten... 12 haftada görüyorlar nasılsa...

teşekkür ederim ssule84

ooo sen nerdeyse 10 haftalık olmuşsun yaa... hadi bişi kalmamış öğrenmene ki zaten... 12 haftada görüyorlar nasılsa...

yok ya 16 ile 20 hafta arasında belli oluormuş. senin nasıl gidio hamilelik bulantı oluo mu. bi de cnm acaip çğ köfte istio.acaba etsiz yesem zararı olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…