biri 10.80 cm diğeri11.76cm olmuş cnm
biri 162 gr diğeride 178 gr olmuş
püpüpüüüüüüü masallahhhh mankenmı olcak bunlar yoksaaaaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biri 10.80 cm diğeri11.76cm olmuş cnm
biri 162 gr diğeride 178 gr olmuş
ewet cnm memnun kaldım:)Saol canım bilgi için, memnun kaldın yani değil mi canım![]()
walla ne bileyim ansına çekmemişler :) babada ööle selvi değil kime çekti bu zilliler bööle:))püpüpüüüüüüü masallahhhh mankenmı olcak bunlar yoksaaaaaaa![]()
maşallah ikizlerimize, nasılda poz vermişler biz göreceğiz diye![]()
hadi yaaa bk sen zilliye doğru demiişdün misafirim vardı, 7 yaşında bir kız çocuğu var çok uslu. adı elif şeyma! benim çocuğum da senin kadar akıllı olur mu ki şeyma diye sordum, eğer kız olursa akıllı olur ama erkek olursa sanmıyorum erkekler çok yaramaz oluyorlar diyo.ee napalım akıllı olsun die pipisini kesemeyiz ya :86: ama kız çocukları gerçekten de çok uslu oluyorlar ya.
askolsun kızlar beni hiç biriniz merak etmemiş doktordan geldik bebegimiz kesin erkek gördük pipiyi falan ama kesenin kenearında kan varmıs öle duruyomus progestana geri döndük tekrar kullancagım o igrenc hapı ya bu arada iki hafta sonraya renkli ugs gün aldık daha detaylı bakılcak sanrım sonra doktorumu değişmeyi düsünüyroum
gobus benım sen gıbı bı arkadasım vardı ..tenıste oynuyodu bıde yedıgıne dıkkat eder zayıf zaten ..ama bır selulıt bır catlak şaka gıbı...kesınlıkle bunye meselesı nekadar dıkkat edersen et..ama yardımcı bısıler kullanmak faydalıdır muhakkak..
benım kanka amerıkada yasıyor..kızı 19 aylık oldu..ona sureklı soruyorum..dr sole dıdı bunu verdı..sen naptın fılan seklınde..onlarda kakao yagı dısında bısı vermesmıs dr mesela..markasınıda soledı hatırlamıorum ılgılenen olursa bulurum...sonrada ıste olusursa eger catlak onun ıcınde bıo oıl verıolarmıs
İnş bizim kız da uslu olur dicem de hiç sanmıyorumdün misafirim vardı, 7 yaşında bir kız çocuğu var çok uslu. adı elif şeyma! benim çocuğum da senin kadar akıllı olur mu ki şeyma diye sordum, eğer kız olursa akıllı olur ama erkek olursa sanmıyorum erkekler çok yaramaz oluyorlar diyo.ee napalım akıllı olsun die pipisini kesemeyiz ya :86: ama kız çocukları gerçekten de çok uslu oluyorlar ya.
soda iç cnm bi tane yada naneli sakız warsa tabii ii geliyomidem yanıyooooo
kurtarın beni ne yiyim işyerindeyim offfffff
midem yanıyooooo
kurtarın beni ne yiyim işyerindeyim offfffff
soda iç cnm bi tane yada naneli sakız warsa tabii ii geliyo
İnş bizim kız da uslu olur dicem de hiç sanmıyorum
İlk torun, bi de sülalede kız yok, deli gibi şımartcaklar :18:
kalabalık ailelerde büyüyen çocuklar genel itibari ile biraz haylaz oluyorlar o açıdan haklısın pur. hayırlısı yaramaz çocuğun da kendine ayrı bir tadı var.
vallahı sımdıkı kızlar da pek uslu olmuyoooo butun cocuklar canafar gıbı
mamalarmı yapıo bunları bole anlamıorum ben![]()
kızlarda fena valla artık kuzenim kızı cadının önde gideni diller papuç gibi
cimcimenin babası kısa boylu bodur bişi benim eşimde uzun boylu geçen eşimle yolda karşılaşmışlar annesine dediği laf aynen şu' anne fethi eniştem ne güzel uzun boylu güzel ben büyünce evlenirsem onun gibisiyle evlencem babam gibi bücür olamayacak' bunu diyen velet daha 3 yaşında
siz bide bunların büyüklüğünü düşünün