evet ne kadar iyi anlıyorsun beni..
2 düşüğüm var
Ben Çin ve Rus takvimine göre durumumu yazdım ama gören olmadı heralde :)) tekrar yazıyorum
Doktorum erkek dedi, Çin takviminde kendi yaşıma göre erkek çıkıyor ama birde çin takvimine göre yaş hesaplayın öyle bakın dediler o zaman yaşım 32 çıkıyor ve bebek kız gösteriyor, rus takvimine göre de kız çıkıyordu...İlk listede cinsiyet tahmininde adım yok ama ben sonradan yazmıştım erkek hissetmiştim hep..Bir de erkek çocukları daha erken hissediliyor ve damar atar gibi pıt pıt atışlarını 15.haftalarda hissedebiliosunuz, ben ilk 14.haftada hissettim bu hafta sonu 4.ayımı bitiriyorum hayırlısıyla.Çarşamba günü doktor ziyaretim var üçlü testimizi yapacak..Geçen günkü kanamadan sonra hala aynıyım yatıyorum..Biraz daha iyiyim galiba
nasıl bakıyorsun evde kalp atışına cnm
bebeğinkinden mi bahsediyorsun
kızlar
benim çin takvimine göre erkek
ama doktor kız dedi
2li testimiz 1/10000 çıktı
dünden beri içimden gıdıklıyo bebişim:)
sanki karınca geziniyo gibi
14+1 olduk bugün
zayıfım daha kiloda almadım 1,68 boyum 55 kiloyum
o yüzden hissedebiliyorum diye düşünüyorum:)
eeeeee kızlaaaar sessizsinizzz:82:
OOOO
daha daha bi kıymetli bu bebiş....
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin canım, o aletten keşke benimde olsa, dakka başı dinlerdim
Amin canım hepimizinkini inşallah..
komşu olsaydık ben bakardım sana ne de olsa mesleğim:)
istanbuldamısın sen zelicka??
Kızlar hadiiiii bebeklerimize koyacağımız isimleri yazalım....
Kızım olursa adı "Irmak Alya" olacak....
Oğlum olursa Serkan olacak...
Evet canım İstanbul Ataşehir'deyim...
uzağız ben bahçalievlerdeyim(
olsun burdan paylaşıyoruz herşeyi..
kız olursa Asrın + Cemre ikisini koydurtabilirsem bu ikisi olcak Asrınk esin olcakta...:))
erkeği Berkay Berk filan düşündük ama pek içimize sinmedi başkada olabilir inş kız olur....
benim de en büyük isteğim kızım olursa berna koymak.
oğlum olursa berke istiyordum ama eşim erdem diyo
sanırım onu kırmıcam erdem de güzel beğendim bakalım.. öğrenince cinsiyeti kesin kararımızı verices
Erdem daha güzel bir isim canım bence de... eşini dinle sen...
güzel anneler bizizm kızımız oluyorrrr
2.prensesimiz gelicek inşallah gönlümden kız geçiyordu doğru çıktı eşim çok erkek istiyordu morali bozuldu adamın
2li test sonuçlarım düşük risk grubunda çıktı allahıma bin şükür benim için öenmli olan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?