-----2010 KASIM hamişleri----

Geçmiş olsunnn...
Oğluşunda hayırlı olsun....

nasıl bakıyorsun evde kalp atışına cnm

bebeğinkinden mi bahsediyorsun

şeymacım ben ebeyim aletim var o yüzden bakabiliyorum bi de 2 düşüğüm var korkuyorum[/QUOTE]

hmmm anladım cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini cnm

aaaaaaaaaaaaaa ne güzelllllllll kızımız geliyor ne hoş ay banada dua et kazayağı
çok hoş :13:

Az önce aynada göbişime bakıyordum, sağ tarafımda baktım bir sertlik bi anda kenara toplandı elimi koyunca dağıldı, çok hoşuma gitti :))

Kızlar hadiiiii bebeklerimize koyacağımız isimleri yazalım....

Kızım olursa adı "Irmak Alya" olacak....
Oğlum olursa Serkan olacak...

kız olursa Asrın + Cemre ikisini koydurtabilirsem bu ikisi olcak Asrınk esin olcakta...:))
erkeği Berkay Berk filan düşündük ama pek içimize sinmedi başkada olabilir inş kız olur....

kız olursa Asrın + Cemre ikisini koydurtabilirsem bu ikisi olcak Asrınk esin olcakta...:))
erkeği Berkay Berk filan düşündük ama pek içimize sinmedi başkada olabilir inş kız olur....

Ben Metehan, Mert, Alphan, Nehir isimlerini de çok seviyorum...artık diğer çocuklarıma kısmet

benim de en büyük isteğim kızım olursa berna koymak.
oğlum olursa berke istiyordum ama eşim erdem diyo
sanırım onu kırmıcam erdem de güzel beğendim bakalım.. öğrenince cinsiyeti kesin kararımızı verices

Erdem daha güzel bir isim canım bence de... eşini dinle sen...

güzel anneler bizizm kızımız oluyorrrr
2.prensesimiz gelicek inşallah gönlümden kız geçiyordu doğru çıktı eşim çok erkek istiyordu morali bozuldu adamın
2li test sonuçlarım düşük risk grubunda çıktı allahıma bin şükür benim için öenmli olan o

tebrik ederim canım 2.kez anne oluyosun ne güzel..
erken öğrenmişsin darısı başıma yaaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…