Saol tatlım, darısı başınızaanaaaaaaaaa 1 erkek daha maşallaaahh
kız ısteyenlerın hep erkek oldu ben erkek ıstıyorum kızmı gelecek acaba:26:
gozunaydın tatlım sonucta ıyı cıkmıs cok sevındım
bu aradaa
çin takvimi tutmadı diyenler varmı aranızdaa
cinsiyeti belli olanlar buyrun soruma cevaba
cnm
birşey olmaz bendede ilk zamanlar olmuştu hemde 1 hafta filan sürdü
doktor korkmana gerek yok dedii
kan olmadıktan sonra endişe etme yanii
Teşekkür ederim canım cevabın için , peki neden oluyor ki böyle sana doktor birşey dedi mi, şimdi gidip gidip bakıyorum da arada belli belirsiz normal akıntıyla karışık geliyor ama çok çok az belli belirsiz. Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum, canım çok sıkıldı biraz fazla endişe ettim sanırım..
Devamı gelirse tehlikeli oluyor değil mi?
cnm korkma birşey olmaz benden sürekli geliyordu
ama bir hafta sürdü ve
sonra bitti çok şükür
doktoruma söylediğimde önemsemedi bile bişey olmaz dedi okadar
slm kıslarr bız doktordan geldık fıkır fıkırdı bebişim kocaman olmuş maşallah bu arada cınsıyetımız belli oldu erkek ılk sayfadan kım değişitirirse artık
Kızlar bende bugun 2li test için kan verdim, 1 hafta sonra çıkacak..
Ense kalınlığımız 0,80 çıktı çok iyimiş, herbiryerini gösterdi bu sefer dr.
Cdye çekti artık sık sık bakarım
O kadar harekliydi ki, dr 1 kamyon çikolata yedin sanırım dedi
Halbuki tatlı ile hiç aram yok şu aralar..
..Ve cinsiyete geldi sıra.. %60 erkek dedi havuç görmüş
Ne yalan söyleyeyim biraz üzüldüm
Neyse sağlıkla gelsin sıradakine inş
Evvet kızlar..Yazmak için o kadar bekledim ki...GETAM' dan sonucu alır almaz yazıyorum.3 Kasım da geç döllenmeyle ve tam bir mucizeyle hamile kalmışım :) Kısmetse 10 Ağustos ta gelecek bebişimiz...
Bitirebildin mi bariiii :)))))))))
Çin de Rus da erkek diyor...
Saol canımHayırlı olsun canım erkekin....:)
Canım seninde erkekin hayırlı olsun sonucunda inş iyi çıkar....
Hayırlı olsun bebişin...:)))
günaydın kızlar çok şükür 2 günlük hastalıktan ve yatmaktan sonra aranızda ve işteyim....
bugün ve yarın çabucacık geçsede bende doktoruma kavuşabilsem.....
Şeymacım sende troit çıkmıştı yaa çarpıntı oluyor muydu? bende hala geçmedi ve başağrısı geri geldi feci şekilde bulantıda başladı bende de geçmişti ne güzel yüzüm desen sivilce doldu...dün gecede doğum yapmıştım bebeğim kızdı sanırım çok güzel gülüyordu bana...:))))
Burası dışında çevremdeki 4 hamilede yanıldı çin takvimi, bi de ben etti 5..yaa zelicka benim için rus takvimine bakar mısın bişey anlamadım ben bundan..
ama çin takvimi kız diyo
1981 doğumluyum kasımın 12/17 arası gebe kaldım.
yaa zelicka benim için rus takvimine bakar mısın bişey anlamadım ben bundan..
ama çin takvimi kız diyo
1981 doğumluyum kasımın 12/17 arası gebe kaldım.
Burası dışında çevremdeki 4 hamilede yanıldı çin takvimi, bi de ben etti 5..
Senin erkek gözüküyor, bakalım sen de tutacak mı
çin takvimi kız diyor:)
Çin takvimine göre yaş hesaplanırken bir yaş büyük bakılıyor diye biliyorum yani 30a bakman lazım orda da erkek görünüyor. Bir link vardı onu bulmaya çalıştım ama bulamadım şimdilik..çin takvimi kız diyor:)
Evet bende ona baktım, çin takvimi kız diyor sende.... diğerlerini gönder rusa bakayım....
Çin takvimine göre yaş hesaplanırken bir yaş büyük bakılıyor diye biliyorum yani 30a bakman lazım orda da erkek görünüyor. Bir link vardı onu bulmaya çalıştım ama bulamadım şimdilik..
Çin takvimine göre yaş hesaplanırken bir yaş büyük bakılıyor diye biliyorum yani 30a bakman lazım orda da erkek görünüyor. Bir link vardı onu bulmaya çalıştım ama bulamadım şimdilik..
mesaj attım canımm
Saol canım
O saydıklarının hepsini ve daha fazlasını yapar tiroit (bende de var cvplayıvereyim dedim)
Benim en şikayetçi olduğum konu çok üşümem. Elim ayağım hiç ısınmaz, en ufak bir serinlikte buz gibi olurum.
Tiroitin verdiği rahatsızlıklardan en nefret ettiğim bu..
Gerçi benim ikisine göre de kızdı sözdeCanım benim çevremde bir çok kişide tuttu...
Yaş hesaplması yapmıyorum ben, orda karışıyor, direk yaşa ve hamile kalınan aya bakıyorum...
Bu çinlilerde yıl başlangıçları değişiyormuş ondan dolayı sanırsam..aaa sahiden mi pur ben 29 a baktığım için kız görünüyor 30a bakarsam erkek..
ama niye otuza bakılıyor ki????
bu troit testi sağlık ocaklarında yapılıyor mu acaba bi bilginiz var mı kızlar aç karnına mı yapılıyor bu test......ya bende normalde çok üşürüm offf halalarımda hep varmış bende onlara çektim inş bende çıkmaz yaaa puffff.....
Gerçi benim ikisine göre de kızdı sözde
Bu çinlilerde yıl başlangıçları değişiyormuş ondan dolayı sanırsam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?