-----2010 KASIM hamişleri----

Kızlaaaaaaarrr yeni bir şok...

Kayınvalidem aradı şimdi, zelicka kurbandan et fazlaysa bana getirin haftasonu gelirken.... benimkiler bitti

Bitti mi dedim

Bitti dedi, Allah beni sınıyor heralde....

Bize anca yeter dedim.....

Ya şaka mı yapıyor acaba.... tek yaşıyosun be kadın, ne yaptın ne ettin o kadar eti, ayyy tövbe yarabbim...

ben bişeyler atıştırıp geliyorum...

tüh bizde de bitmiş deseydin keşke... ortak kurrbandı herhalde.

allah kolaylk versin sana zelicka

gerçekten seni sınıyor sanki

senin kaynana hepimizinkinden bin beter

allah allah et istiyo yaaa

töbe töbe

mrb arkadaşlar aranızda ikili tarama tesitini yaptıran varmı 2 hafta sonra doktorum gel dedi ama kara veremedm yardımcı olurmusunz:18:

allah kolaylk versin sana zelicka

gerçekten seni sınıyor sanki

senin kaynana hepimizinkinden bin beter

allah allah et istiyo yaaa

töbe töbe

Cadı olcam cadı

Sonra normal haline gelir heralde

Bugün dizi filan var mıydı yaaa,:44:

Bu arada kızlar yağmur kopartacakmış İstanbul'u, Pazartesi ve Salı kaaarrr geliyormuş, kış geç geldi, geç de gidecek heralde....

yaa ne yapıyorlar sadece annedenmi kan alıyolar yoksa bebeğe mudahale varmı var die duydum iğne ile de...birde bebeğin ense kalınlığını ölçüyolarmış ultrsynda başka ne yapıyor bilgi verirmisin cnm bnmki şuan 9 hafta 4 günlük bebişim

herkese iyi akşamlar;
zelicka senin maceralarını okuyorum ne vakittir..
Allah yardımcın olsun canım..
bu arada ismin çok değişik anlamı ne??

Saol canımmm

Canım göçmeniz biz, tam anlamını bende bilmiyorum ama "emsalini geçen" anlamındaymış...

Son düzenleme:

Canım usg'de bebeğin ense kalınlılığına bakıyorlar, birde anne kan veriyor, 1 hafta filan sonra sonuç çıkıyor, kandaki mongol değerine bakıyorlar....

benım kaynanam bır melekk dıyen yokmu hıc:86:

Yukarda allah var benim ki o kategoriye giriyor..
Kendi annem bile der ben hayatta böyle olamam diye, o daha bir kaynanalık yapar
Biz aynı apartmanda oturuyoruz, biz davet etmedikçe gelmezler.
Gelince oturma odası dışında bir yere girmez ki burada dolap karıştıranları duyunca şok oldum
Bazen yemek yapmak istemem kahvaltı hazırlama üşenirim ineriz aşağı hemen hazırlar.
Ben et yemiyorum hiç, etli yemek yapacaksa küçük bir kapta etsiz olarak ayırır bana özel.
Birşeyin lafını edeyim börek, çörek vs. ertesi gün sofradadır (hamile olmadığım zamanlarda dahil)
Daha anlatmakla bitiremem hakkını da yiyemem oğluna nasıl davranıyorsa bana da öyledir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…