abowwww
bi karış topuk giymiş
merdivene takılsa hiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!
ayağı burkulsa ooooyyyyy!!!!!!!!!!!
selam kızlar , ben girmeyeli baya uzun zamn oldu , 1 haftadır döl döşek yatıyorum , çok hastaydım , Allah ım hiçbir hamileyi hasta etmesin , ilaçsız çok zormuş , ölücem zannettim bi ara ama Allah a şükür bugün biraz daha iyiyim , en azından ayaktayım , geçmiş çook uzun olduğu için okuyamadım , umarım herkes iidir, kötü bir haber yoktur ....
Biz dün dr. a gittik 2li test için , kan ve idrar verdik , ense kalınlığımız 0,96 mm çıktı . Ellerimiz kollarımız durmuyo :)))İnşallah haftaya sonuçlarımızı alıcaz...
selam kızlar , ben girmeyeli baya uzun zamn oldu , 1 haftadır döl döşek yatıyorum , çok hastaydım , Allah ım hiçbir hamileyi hasta etmesin , ilaçsız çok zormuş , ölücem zannettim bi ara ama Allah a şükür bugün biraz daha iyiyim , en azından ayaktayım , geçmiş çook uzun olduğu için okuyamadım , umarım herkes iidir, kötü bir haber yoktur ....
Biz dün dr. a gittik 2li test için , kan ve idrar verdik , ense kalınlığımız 0,96 mm çıktı . Ellerimiz kollarımız durmuyo :)))İnşallah haftaya sonuçlarımızı alıcaz...
ayyy ne güzel :))))
En büyük ablamın bebeğiyle benim bebem arasında 7 ay, diğer ablamla 1,5 ay olacak, kardeş gibi büyüyecekler....
Sülale olarak kalabalığız, ben de çokluğu seviyom, 3 tane olsun işte....
Eşimde diyor ki hatun 3 tane olsun, bir de yaşlanmaya yakın yanımıza yoldaş yaparız, oldu kocecim oldu, duydum ben de
geçmiş olsun...
benim bi arkadas var kimden ne duyuyorsa onu yaşıyor...
bu aralar bulantım olurmuş diyor bi hafta bulantıdan yatıyor...
şimdi mide ekşimesi zamanıymış diyor... midesi ekşiyor...
en son yakında kabız olmam gerekiyormuş dediydi... sonu ne oldu bilmiyorum
psikolojik mi bilmem ama bende bişi olmadı.
2 günde bir de muz yiyorum.ama sıvı alımına dikkat ediyorum.
sulu yemek ve meyve yiyorum...
çok şükür şimdilik iiyiz!!!
Canım ilk ay daha bebişimin olduğunu bile bilmiyorum ama aşırı kabızlık oldu... sonra hamiş olduğumu öğrendim, eşim her gün greyfurt, portakal, mandalina, nar suyunu sıkıp, içine biraz bal atıyor, maşallah o gündür bu gündür tık yok
yaşlanınca otursun torun sevsin...
valla bi yaşta yaptın yaptın sora bakmak sabretmek zor ...
Bu hatun iyice abartıyor topuk olayını, bi de fıngır fıngır bi çocuğa rahat vermiyor :)))))
hımmm bunun etkisi varmı???
bende gün asırı muz yiyorum ama her aksam portakal mandalina limon suyu karıstırıp içiyorum!!!
evet hem de acayip güzel etkisi var, doktor bu karışımı içiyorsan ilaç vermicem dedi, içiyorum dedim, hiçbişey vermedi...
Canım hoşgeldin....
Ben de yazdım nerelerde osgheme diye....
Çok çok geçmiş olsun...
çok geçmiş olsun....allah hastalıklardan korusun bizleri inş.....
ense kalınlığı çok iyi çıkmış testlerinde iyi çıkar umarım hayırlı olsun...
geçmiş olsun canım...
bende kimseye yanaşmıyorum hastalık bulaştırırlar diye...
hasta olmaktan korkuyorum...
bebegine de maşallahhh
şimdilik topikte büyük problemler yok... bi kaç arkadasımız test sonuclarını bekliyor...
aslında bi büyük problem varrr:
erkek patlaması yaşıyorusss!!!gelin bulamıcasss yawwww!!!
amanınnn!!!!
tickerımdaki ingilizce yazıyı tercüme ettim:
bebeğimin ayva tüyleri çıkmaya başlıyormuş!!!
:44::44: bılmeden atan bır dr um varmıs neysekı degıstırdımMRB. GEM
diyetisyen olduğum için cevap yazmadan duramadım. besinlerde vitamin ve minerallerin bulunma oranı değil vücudumuzun onu kullanabilme oranı önemlidir.
yani brokoli gibi bitkilerdeki ca bizim için iyi bi kaynak değil
kalsiyumun kullanılabilmesi için ca fosfor dengesi önemlidir.
bunu da en iyi sağlayan besin süt ve yoğurttur.
aaahahahah hadı gozun aydınamanınnn!!!!
tickerımdaki ingilizce yazıyı tercüme ettim:
bebeğimin ayva tüyleri çıkmaya başlıyormuş!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?