-----2010 KASIM hamişleri----

selam kızlar , ben girmeyeli baya uzun zamn oldu , 1 haftadır döl döşek yatıyorum , çok hastaydım , Allah ım hiçbir hamileyi hasta etmesin , ilaçsız çok zormuş , ölücem zannettim bi ara ama Allah a şükür bugün biraz daha iyiyim , en azından ayaktayım , geçmiş çook uzun olduğu için okuyamadım , umarım herkes iidir, kötü bir haber yoktur ....

Biz dün dr. a gittik 2li test için , kan ve idrar verdik , ense kalınlığımız 0,96 mm çıktı . Ellerimiz kollarımız durmuyo :)))İnşallah haftaya sonuçlarımızı alıcaz...

selam kızlar , ben girmeyeli baya uzun zamn oldu , 1 haftadır döl döşek yatıyorum , çok hastaydım , Allah ım hiçbir hamileyi hasta etmesin , ilaçsız çok zormuş , ölücem zannettim bi ara ama Allah a şükür bugün biraz daha iyiyim , en azından ayaktayım , geçmiş çook uzun olduğu için okuyamadım , umarım herkes iidir, kötü bir haber yoktur ....

Biz dün dr. a gittik 2li test için , kan ve idrar verdik , ense kalınlığımız 0,96 mm çıktı . Ellerimiz kollarımız durmuyo :)))İnşallah haftaya sonuçlarımızı alıcaz...

Canım hoşgeldin....

Ben de yazdım nerelerde osgheme diye....

Çok çok geçmiş olsun...

çok geçmiş olsun....allah hastalıklardan korusun bizleri inş.....
ense kalınlığı çok iyi çıkmış testlerinde iyi çıkar umarım hayırlı olsun...:nazar::nazar:

ayyy ne güzel :))))

En büyük ablamın bebeğiyle benim bebem arasında 7 ay, diğer ablamla 1,5 ay olacak, kardeş gibi büyüyecekler....

Sülale olarak kalabalığız, ben de çokluğu seviyom, 3 tane olsun işte....

Eşimde diyor ki hatun 3 tane olsun, bir de yaşlanmaya yakın yanımıza yoldaş yaparız, oldu kocecim oldu, duydum ben de :4:

yaşlanınca otursun torun sevsin...
valla bi yaşta yaptın yaptın sora bakmak sabretmek zor ...:50:

geçmiş olsun...
benim bi arkadas var kimden ne duyuyorsa onu yaşıyor...
bu aralar bulantım olurmuş diyor bi hafta bulantıdan yatıyor...
şimdi mide ekşimesi zamanıymış diyor... midesi ekşiyor...
en son yakında kabız olmam gerekiyormuş dediydi... sonu ne oldu bilmiyorum:50:

psikolojik mi bilmem ama bende bişi olmadı.
2 günde bir de muz yiyorum.ama sıvı alımına dikkat ediyorum.
sulu yemek ve meyve yiyorum...
çok şükür şimdilik iiyiz!!!

yok canım
benimki psikolojik değildir
hamile kaldığımı daha bilmezden başlamıştı
ki benim mide bulantım bile olmadı denilcek kadar az sürdü
.........
tukuaz ben de çok korkuyorum hemoroid olucam diye
o yüzden hiç zorlamıyorum kendimi
böle olunca da paso şişiyorum
4-5 günde anca çıkıyorum wc ye
dra sormuştum
kayısı, elma önermişti o da
ama bi faydası olmadı
bu hafta bi daha gidicem
o zaman vbakalım ne dicek

Canım ilk ay daha bebişimin olduğunu bile bilmiyorum ama aşırı kabızlık oldu... sonra hamiş olduğumu öğrendim, eşim her gün greyfurt, portakal, mandalina, nar suyunu sıkıp, içine biraz bal atıyor, maşallah o gündür bu gündür tık yok:nazar:

hımmm bunun etkisi varmı???
bende gün asırı muz yiyorum ama her aksam portakal mandalina limon suyu karıstırıp içiyorum!!!

geçmiş olsun canım...
bende kimseye yanaşmıyorum hastalık bulaştırırlar diye...

hasta olmaktan korkuyorum...

bebegine de maşallahhh:nazar:

şimdilik topikte büyük problemler yok... bi kaç arkadasımız test sonuclarını bekliyor...

aslında bi büyük problem varrr:
erkek patlaması yaşıyorusss!!! :52:gelin bulamıcasss yawwww!!!:52:

Canım hoşgeldin....

Ben de yazdım nerelerde osgheme diye....

Çok çok geçmiş olsun...

Sağol canım , hoşbulduk , inaşşalah bidaha böyle hasta olmamda bu kadar uzak kalmam ....

çok geçmiş olsun....allah hastalıklardan korusun bizleri inş.....
ense kalınlığı çok iyi çıkmış testlerinde iyi çıkar umarım hayırlı olsun...:nazar::nazar:

Sağol canım , amiin , Allah hepimizi ve bebişleri korusun , hatayken kendimden çok bebiş için endişelendim ama ona bişi olmazmış kolay kolay , şimdi ikimizde iiyiz Allah a şükür...

geçmiş olsun canım...
bende kimseye yanaşmıyorum hastalık bulaştırırlar diye...

hasta olmaktan korkuyorum...

bebegine de maşallahhh:nazar:

şimdilik topikte büyük problemler yok... bi kaç arkadasımız test sonuclarını bekliyor...

aslında bi büyük problem varrr:
erkek patlaması yaşıyorusss!!! :52:gelin bulamıcasss yawwww!!!:52:

Bende maskeyle geziyorum ama çıkarmak zorunda kaldığım bi yerde hemen kaptım ,bünyem çok zayıfladı bebişten sonra ...

Problem olmamasına sevindim , cinsiyetlerini öğrenenler var anladığım kadarıyla , hayırlı uğurlu olsun , ay zaten kimi duysam erkek , 4 aydır bi tane kız duymadım , bakalım bizimki ne olacak :))

amanınnn!!!!
tickerımdaki ingilizce yazıyı tercüme ettim:
bebeğimin ayva tüyleri çıkmaya başlıyormuş!!!:52:

MRB. GEM
diyetisyen olduğum için cevap yazmadan duramadım. besinlerde vitamin ve minerallerin bulunma oranı değil vücudumuzun onu kullanabilme oranı önemlidir.
yani brokoli gibi bitkilerdeki ca bizim için iyi bi kaynak değil
kalsiyumun kullanılabilmesi için ca fosfor dengesi önemlidir.
bunu da en iyi sağlayan besin süt ve yoğurttur.
:44::44: bılmeden atan bır dr um varmıs neysekı degıstırdım :49:

bende sımdı bebe yagı aldım bıde kullandıgım nemlendırıcı antı agıng dıye kullanma dıdı dr hanım nemlendırıcı aldım ..hamılelerın kullandıgı hersey pahalımı boyle yahu :44::44:

bugün mide bulantısını yoğun yaşadım... biraz kesildi gibi ama halen bişi yiyemedim... halbuki bebeğimde bu kadar büyümüşken yemeliydim... biraz ağladıım kendimle kalınca şükür ki, geçti. şimdi eşmi bekliyorum. yiyecek bri şeyler getirmesi için... bayılmazsam :59:

slm kızlar nasılsınız bu hafta giremedim nete iyidir umarım herkes.
bizde iyiyiz allaha şükür ama dün akşam çok kötü bir rüya gördüm
rüyamda tuvalatteyim bebeğimi düşürüyorum heryer kan ve klozetten ellerimle bebeğimi alıyorum küçücük daha tam gelişmemiş her yer kan nasıl ağlıyorum anlatamam ama sonra bir uyandım baktım ezan okunuyor kalktım allaha şükettim rüya olduğu için ama çok korkunçtu yaa

Back