-----2010 KASIM hamişleri----

ayy ben bunları çok sevdim hele ki patikleri inş bende pembişlerden olurum...:)))

geçmiş olsun ilk öncelikle....
umarım bu belirtiler hamilelik belirtisidir....
acele etme olacağı varsa olur hayırlısı olsun inş....

Bu c.tesi gidicem..
Çok heyecanlıyım bu sefer

sen o heyecanı bide bana sor bende salı gitcem ama zaman geçmiyor pufffff......

Şimdilerde herkezi hamilelik heyecanı bıraktı, yerini cinsiyet heyecanı aldı, kızlar kendinizi şartlandırmayın kız ya da erkek diye, arada kızım, arada oğlum diye sevin 3. aydan itibaren anne sesini algılıyor bebeklerimiz :))) beyin çokdan kaydetmeye başlıyormuş, benden söylemesi

Son düzenleme:

ya ben nedense oğlum diyemiyorum hiç içimden hep kızım diyesim geliyor yaa erkek olursa ne yapcam bilemiyorum...Allahın gücüne gitmesin herşey kabulumuz...:)))

Erkek de kız da kabulumuz zaten ilk olunca çok sıkıntı değil ama allahın bildiğini kuldan saklamaya gerek yok..
Böyle cici bici giydireyim tokalar takayım çok hevesleniyorum yaa

ya dr rahım agzı yetmezlıgı olabılır dedı bana aklımdan cıkmıyor onumuzdekı hafta olcumu yapılacakkafayı yedım coook moralım bozuldu..yanı bellı olmayan bısey ıcın dert yapıyorum cok sacma ama engelleyemıyorum ..2 gundur ne dus aldım ne evden cıktım salak gıbıyım

canım benim yaa bir kere yerleşmiş kafana doktora gitmeden rahat edemiceksin için içini yicek ama stres yapıpta bebeğine ve kendine zarar verme herşeyin hayırlısı demekten başka çaremiz yok biliyorsun...... al bunları moralin düzelsin üzme kendini....

Canım doktorlar çok rahatlıkla, ihtimal varsa dahi herşeyi söyleyebiliyorlar, onlar bu işin erbabı artık...
Rahim ağzı yetmezliğinin ne gibi riskleri var, bak ne güzel hamilesin, şimdilik bebeğine odaklan bence, sonrasında eğer böyle bir şey gerçekten varsa tedaviye başlarsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…