Kızlar şunlara bakın....Eki Görüntüle 129516 Eki Görüntüle 129531 Eki Görüntüle 129530 Eki Görüntüle 129529 Eki Görüntüle 129528 Eki Görüntüle 129527 Eki Görüntüle 129526 Eki Görüntüle 129525 Eki Görüntüle 129524 Eki Görüntüle 129523 Eki Görüntüle 129522 Eki Görüntüle 129521 Eki Görüntüle 129520 Eki Görüntüle 129519 Eki Görüntüle 129518 Eki Görüntüle 129517 Eki Görüntüle 129532
benim de belim ağrıyo bakalım hayırlısı olsun,geçen ay da aynı beirtiler vardı,test yapmıştım pozitif çıkmıştı,sonra yoğun bir kanamayla gitti bebişim, 2 parça kan pıhtısı vardı,ben üstüne görüyorumdur belki dedim,ama o yoğun kanama bitince kan testi yaptırdım,hcg 0,gitmişti yani,inş. bu ay da hamileyimdir ve benimle kalır inş. bu sefer,ilk düşüğümdü,çoğu kişi adetle yapılan düşüğü farketmezmiş zaten,keşke farketmeseydim ben de
Bu c.tesi gidicem..
Çok heyecanlıyım bu sefer
Şimdilerde herkezi hamilelik heyecanı bıraktı, yerini cinsiyet heyecanı aldı, kızlar kendinizi şartlandırmayın kız ya da erkek diye, arada kızım, arada oğlum diye sevin 3. aydan itibaren anne sesini algılıyor bebeklerimiz :)))beyin çokdan kaydetmeye başlıyormuş, benden söylemesi
Muhtemelen 4. ayda söyler ama sen yine de tahmin yapabilir misiniz diye sor
ya ben nedense oğlum diyemiyorum hiç içimden hep kızım diyesim geliyor yaa erkek olursa ne yapcam bilemiyorum...Allahın gücüne gitmesin herşey kabulumuz...:)))
Erkek de kız da kabulumuz zaten ilk olunca çok sıkıntı değil ama allahın bildiğini kuldan saklamaya gerek yok..Şimdilerde herkezi hamilelik heyecanı bıraktı, yerini cinsiyet heyecanı aldı, kızlar kendinizi şartlandırmayın kız ya da erkek diye, arada kızım, arada oğlum diye sevin 3. aydan itibaren anne sesini algılıyor bebeklerimiz :)))beyin çokdan kaydetmeye başlıyormuş, benden söylemesi
ben depresyona gırdım galıba
Evet çok güzel, buseyna.blogspot'a bakabilirsin, sipariş alıyorlarmış...bunlar çok güzel yaa acaba yapan site felan biliyor musunuz güvenilir...:)))
ya dr rahım agzı yetmezlıgı olabılır dedı bana aklımdan cıkmıyor onumuzdekı hafta olcumu yapılacakkafayı yedım coook moralım bozuldu..yanı bellı olmayan bısey ıcın dert yapıyorum cok sacma ama engelleyemıyorum ..2 gundur ne dus aldım ne evden cıktım salak gıbıyım
ya dr rahım agzı yetmezlıgı olabılır dedı bana aklımdan cıkmıyor onumuzdekı hafta olcumu yapılacakkafayı yedım coook moralım bozuldu..yanı bellı olmayan bısey ıcın dert yapıyorum cok sacma ama engelleyemıyorum ..2 gundur ne dus aldım ne evden cıktım salak gıbıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?