slm kızlar biz pek iyi değiliz.
İkili test yapamadılar kuzuma. Ödem oluşmuş vucudunda. Ödem de kan uyuşmazlığından olurmuş ama eşimle bende kan uyuşmazlığı yok. Bir sorun vaki ödem var diyorlar.
Amniyosentez yaptılar bebeğin suyundan aldılar biraz zor oldu.İki gündür evdeyim yaptıyorum. Kromozomlarına bakacaklar bir bozukluk var mı diye . İnşallah birşey çıkmaz.
tabi ödemden dolayı ense kalınlığı da kalın çıkıyor. Down sendromu olabilir dediler ama internetten okuduğum kadarı ile genelde 37 yaş üstü annelerde olabiliyormuş. Şuan çok şeyden şüpelendikleri için bizim moralımizde bayağı bozuldu. İnşallah kuzumda bişey çıkmaz. Ultrasonda baktık hala kıpır kıpır. 15 gün sonra sonucu alacağız nasıl geçecek 15 gün
kızlar dua edin bişey çıkmasın.dualarınıza çok ihtiyacımız var.
birde konuyla bilgisi olan varsa bişeyler söylesin.
İkili test yapamadılar kuzuma. Ödem oluşmuş vucudunda. Ödem de kan uyuşmazlığından olurmuş ama eşimle bende kan uyuşmazlığı yok. Bir sorun vaki ödem var diyorlar.
Amniyosentez yaptılar bebeğin suyundan aldılar biraz zor oldu.İki gündür evdeyim yaptıyorum. Kromozomlarına bakacaklar bir bozukluk var mı diye . İnşallah birşey çıkmaz.
tabi ödemden dolayı ense kalınlığı da kalın çıkıyor. Down sendromu olabilir dediler ama internetten okuduğum kadarı ile genelde 37 yaş üstü annelerde olabiliyormuş. Şuan çok şeyden şüpelendikleri için bizim moralımizde bayağı bozuldu. İnşallah kuzumda bişey çıkmaz. Ultrasonda baktık hala kıpır kıpır. 15 gün sonra sonucu alacağız nasıl geçecek 15 gün
zelicka çok teşekkür ederim canım. Hikayenin hepsi birebir uyuyor bana inş o kırmızı yeri de ben yazarım size. İçimi çok rahatlattı sağol canımmm.
arkadaşlar sızden ufacık bi ricam var maddı olarak cok zor gunler yaşıyorum kiramı bıle odeyemeyeceğim bu ay sızden bı ıkı dakıkanızı ayırıp benım için dua etmenız rıca edıyorum belki kızacaksınız bana yerımı dıye ama en azından yazıp ıcımı boşlatmak ıstedım hamıle olunca daha hassaslaşıyormuş insan gercekten ne yapcam bılmıyorum şimdiden hepınızden allah razı olsun
Arzum bir annenin yaşadığı gerçek, okumanı önerim... Özellikle kırmızılı yeri....
zelicka... ayy öyle kötü oldum ki okurken..
ben yazıda bahsedilen hayri beyle birlikte çalışıyordum 6 yıl önce..
vee yaşım daha gençti doğal olarak bekardım.
ama şimdi gebeyim ve o günler aklıma geliyor o stresli anne babalar..
o kadar iyi anlıyorum şimdi onları..
Arzum bir annenin yaşadığı gerçek, okumanı önerim... Özellikle kırmızılı yeri....
zelicka... ayy öyle kötü oldum ki okurken..
ben yazıda bahsedilen hayri beyle birlikte çalışıyordum 6 yıl önce..
vee yaşım daha gençti doğal olarak bekardım.
ama şimdi gebeyim ve o günler aklıma geliyor o stresli anne babalar..
o kadar iyi anlıyorum şimdi onları..
Evet canım tahmin edebiliyorum ama bak bu okurken bile insanı üzen yazının sonu ne kadar güzel bitiyor, arzum'da bize güzel haberlerini verecek... hepimiz şahit olacağız inşallah....
arkadaşlar sızden ufacık bi ricam var maddı olarak cok zor gunler yaşıyorum kiramı bıle odeyemeyeceğim bu ay sızden bı ıkı dakıkanızı ayırıp benım için dua etmenız rıca edıyorum belki kızacaksınız bana yerımı dıye ama en azından yazıp ıcımı boşlatmak ıstedım hamıle olunca daha hassaslaşıyormuş insan gercekten ne yapcam bılmıyorum şimdiden hepınızden allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?