-----2010 KASIM hamişleri----

yeni hamileler var hayırlı olsun arkadaşlar.inş güzel bi hamilelik geçiririz.
benim bulantılarım geçmedi hala ama bebişim oynamaya başladı:)

kızlar ben başka bi şehirdeyim ama ailem ankarada doğumu ankara lokman hekim hastanesinde düşünüyorum bilen var mı nasıl

aaa ne güzel bir haber bu.... süslü püslü minicik bir kız geliyor :)))

teşekkürler teyzesi :)) bende kız hissediyordum zaten. Süsler püsleriz

hadi hayırlı olsun canım ne güzel öğrenmişsin benim dr geçen muayenede sölemedi 4 . ayda sölermiş prensip olarak uff

Gerçi dr yine de açık kapı bırakayım o kadar iddaa etmiyim dedi. ama kız olmazsa gelin beni bulun diye de espiri yaptı .

ayy ne guzel canim hayirli oolsun bebis ne kadarlikki hemen ogrenmissin

12 hafta 4 günlük. zaten şuan cinsiyeti oluşuyormuş ama doktorlar ümitlendirmemek için pek söyleme taraftarı olmuyorlarmış. Allahtan bizi dri ne görürse söylüyor :))) ben sormadan söyledi.

slm kızlar ben doktrdan geldim iki test yapamadık pazartesi olacak.

doktor %90 kız dedi. Hatta yok yok kesin kız bu dedi
arzum cok sevındım kız ıstıyordun yanlıs hatırlamıyorsam Allah gonlune gore vermıs
hadı bakalım en once sen baslıcaksın alısverıse cooook sevındım gozun aydın

12 hafta 4 günlük. zaten şuan cinsiyeti oluşuyormuş ama doktorlar ümitlendirmemek için pek söyleme taraftarı olmuyorlarmış. Allahtan bizi dri ne görürse söylüyor :))) ben sormadan söyledi.

Evet canım doktorların geneli erkenden anlıyorlarmış cinsiyeti, ama hemen söylemiyorlar...

slm kızlar ben doktrdan geldim iki test yapamadık pazartesi olacak.

doktor %90 kız dedi. Hatta yok yok kesin kız bu dedi

aaaaaaaaaaaaaaaaa
ay süpeeeeeeeeeerrrr
harikaaa
mükemmeeeeeeeeeeeeeeeeellll
ay cnmmmmmmm ne mutlu sanaaaaaaaaaaaaaaaa
ay dua et benimde kız olsunnnnnn:80::80:
ay çok güzel bir haber ne çabuk söyledi doktorun yaaa
ben nası beklerim 30 gün(
poffffffff
hadi hadii artık annesii
al cici cici renkli
kilotları cicileri
babasınaa söyledinmiii
ay ne heyecanlı yaaaaa
birde derlerki kızda göğüsler ve kalçalar büyür
ne dersin????
çin takvimi tuttumuu
ayyyyyyyyy
ben heyecan panik yaptım yerinee cnmmmm
allahım sağlıkla kızını kucağına almayıda nasip etsin
benim doktorum 60 yaşına yakın
kesin gözler pek göremiyor
ondan söylemedi

hadi hayırlı olsun canım ne güzel öğrenmişsin benim dr geçen muayenede sölemedi 4 . ayda sölermiş prensip olarak uff

haaaaaay
tükiriyim onların prensiplerinee
mafettirler bizi
al benimkide
4. ayda söyliyicek
hooooooooy
nasıl geçer zaman ki

kizlar yine 4. aya sukredin ben yurtdisindayim burda genelde 5. ayda soyluyolar ben ne yapicam bilmiyorum cooook merak ediyorum

:))) aslında tahmini kız yada erkek diyebilirler, yanılmak istemiyorlar heralde...

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar , ben dün bişey duydum sizede tanışayım istedim bilen varmı?
Diş macunu gebelikte bebeğe zarar verirmiş, böyle bişey duydunuz mu siz :26:

Yapılan araştırmalar, diş macunları ve sabunlarda kullanılan bazı kimyasal maddelerin özellikle anne adayları için çok tehlikeli olduğunu ortaya çıkardı.

Florida Üniversitesi’nde yapılan araştırmaya göre Türkiye’de de satılan birçok ünlü diş macunu markasında ve sabunun içinde bulunan triclosan maddesi anne karnındaki bebeğe zarar veriyor.
Profesör Margaret James, ıslak mendillerde de bulunan bu maddenin anne karnındaki bebeğin yeterli oksijeni almasına engel olduğunu ve bunun da bebeklerin beyinlerinde hasara neden olduğunu söyledi.

Daha önce yapılan araştırmalarda triclosanın laboratuar hayvanlarında karaciğer hasarına neden olduğu belirlenmişti

Kızlar netten araştırdım böyle yazılar var ama siz ne dersiniz bu konuda ?

Gerçi şimdi internetten böyle bişey buldum...

Diş Macununun Zararı
Temizlik amaçlı olarak kullanılan bazı maddelerin insan sağlığını olumsuz yönde etkilediği belirlendi.Bu maddelerin özellikle anne adaylarını fazlasıyla olumsuz yönde etkilediği yapılan araştırmalarda kanıtlandı.

Diş macunları ve sabunlarda kullanılan kimyasal maddeler anne adayları için çok tehlikeli.

Florida Üniversitesi’nde yapılan araştırmaya göre Türkiye’de de satılan birçok ünlü diş macunu markasında ve sabunun içinde bulunan triclosan maddesi anne karnındaki bebeğe zarar veriyor.

Profesör Margaret James, ıslak mendillerde de bulunan bu maddenin anne karnındaki bebeğin yeterli oksijeni almasına engel olduğunu ve bunun da bebeklerin beyinlerinde hasara neden olduğunu söyledi.

Daha önce yapılan araştırmalarda triclosanın laboratuvar hayvanlarında karaciğer hasarına neden olduğu belirlenmişti

Yazının Devamı: Diş Macununun Anne Karnındaki Bebeğe Zararı - Diş Macunu Zararı
Anasayfa: RenkliWEB

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…