dr um ve esımde sasırdı o anda zaten eheh
sesını duymadan once kalbın atısını goruyorsun ya o anda bı baktım pıtırpıtır kalbı oynarken ''allahım erkek bu '' dedım bukadar bılımsel bısı yok yanı canım
amınnnnnnn canım hepımızın ınsallah.ılk bebıs olacagı ıcın hıc onemı yok ıkı sonucta ck sevındırecek yeterkı saglıklı sıhatlı gelsın
guzel haberlerle gel ınsallaahevet bende hep sağlık diyorum... çünkü etrafımda kötü birkaç örnek vardı.
ilk bebek cinsiyet önemsiz diyorum.
bide kız olsun süslerim püslerim dersem erkekse bebek alınır diyorum
yada bazen kot pantolon gömlek süveter giyen badi badi yürüyen küçük adamlar görünce oğlum mu olsa diye düşünsem kıs ise alınır diyorum
yavrum benim o da ben gibi kararsız
bi tatlı yiyos bi ekşi
bakalım ...
yarın doktora gitces 2li test için...
sağlık sağlık sağlık... ötesi yalan
kislar bu arada gobusler nasil cikmaya basladimi??
bu 2lı test ne tam olarak..eskıden ense olcumu burun kontrolu yapılır bı sorun varsa 2lı test ıstenırdı kandan yapılan ...sımdı farklı sanırım
iyi akşamlar kızlar Rabbim bebeklerimizi korusun inşallahBizde bugün gittik gördük minik yavrumuzu, ultrasonla bakalrken 2-3 sn bekledi drumuz ay nasıl korktum noldu orda mı bebiş dedim:26: evet evet burda nereye gidecekti annesi dedi drumuz, çok merak ediyorum ne yapayım:26: artık ayda 1 bakacağız dedi ben dayanamamki ama çok uzun 1 ay dedim, o zaman ne zaman görmek istersen gel dedi Bu arada Sat a göre 7 hafta 6 gün olması lazımdı 6 hafta 5 gün dedi drumuz onu sordum gelişimi az mı yani diye, yok yok gayet iyi dedi. Ama benim aşılamam geç yapılmıştı adetin 18. günüydü onu falan tekrar hesapladı Sat 14 kasım ken 18 kasıma aldı tarihimi, sonrada bikaç gün oynama olabilir normal tam ölçülmez dedi.Sizce normalmidir kızlar :26: Aranızda böyle olan varmı hiç okumadım yazılarınız arasında böyle bişey ama :26:
bu 2lı test ne tam olarak..eskıden ense olcumu burun kontrolu yapılır bı sorun varsa 2lı test ıstenırdı kandan yapılan ...sımdı farklı sanırım
benim göbük çıktı dışardan bakan anlıyor. zaten hamile pant giyiyorum.
ama gögüslerdeki büyüme az...
yiyorum valla:) 2 kilo aldım:)
maşallah maşallah
iç karnı geniş olanların göbeği hemen çıkmazmış
öyle derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?