kıslar selam, ya benim acayip başım dönüyo, tuzlu ayran içiyorum yemek yiyorum yine geçmiyor aynı durumu yaşayan var mı ? progestandan olabilir mi ? fenayım biraz :26::26:
ya merak .. Bende de aynısı var .. Ultrasona girmek için can atıyorum.. Bir dakika bir saniye bile daha fazla görmek istiyorum.. Ben de 25 inde gidicem doktora ikili test için.. Sabırla bekliyorum.. Sabretmek de zor.. 9 ayı nasıl bitircez biz yatesekkurler kizlar.doktorum tatile cikti o yuzden randevu tarihim uzun.dedim ben meraktan olurum cok uzun o arada baska birine gideyim doktor guldu bi sikayetin olmadikca gerek yok hersey cok guzel dedi ama bakalim 3 hafta sonra gorucez.
slm kıslar. çalışma temposundan dolayı muhabbeti hep geçmişten takip ediyordum.
bugun geldim de azcık cene calayım...
kızlar... bir sorum var:
hangi hamileleik sitelerini
hangi bebek sitelerini
hangi alışveris sitelerini
hangi markalaraın bebek-kıyafet sitelerini takip ediyorsunuz???
ben ülkemin ucra bi köşesindeyim
buralarda hamile pant bile bulamıyorum. netten alışveriş yapacak gibiyim
fikirlerinizi kendi favorilerinizi paylaşır mınız???
hosgeldıın hayırlı olsun sımdıden saglıkla kucagına alırsın ınsallah bebısıMerhabalar...Ben Ankarada yaşıyorum.Eylül 2009 da evlendim...Düğünümden önce bu siteyi keşfettim gelinlik modelleri makyaj vs derken merak ettiğim herşeye bu sitede rahatlıkla ulaştım..Ve şimdi bebek bekliyorum 7 hafta 5 günlük ....şimdiye kadar hiç yazmadım... ama bu konu yazdıklarınız, dostluğunuz ve samimiyetiniz beni gerçekten etkiledi ve aranıza katılmak istedim...Allah hepinizin gönlüne göre versin...
ben bursa da yasıyorum ama hamıle gıyımınde bursa da cok kıt bı sehır :) tek tavsıye edebılecegım e-bebek.com olabılır orada anneler ıcınde guzel kıyafetler oluyor
yasadıgın yerde waıkıkı yokmu o heryerde oluyo genelde ondada varmıs hamıle gıyım :)hemen bi bakiiimmm o siteye:) sağol:)
hoşgeldin sefa getirdin...Merhabalar...Ben Ankarada yaşıyorum.Eylül 2009 da evlendim...Düğünümden önce bu siteyi keşfettim gelinlik modelleri makyaj vs derken merak ettiğim herşeye bu sitede rahatlıkla ulaştım..Ve şimdi bebek bekliyorum 7 hafta 5 günlük ....şimdiye kadar hiç yazmadım... ama bu konu yazdıklarınız, dostluğunuz ve samimiyetiniz beni gerçekten etkiledi ve aranıza katılmak istedim...Allah hepinizin gönlüne göre versin...
yasadıgın yerde waıkıkı yokmu o heryerde oluyo genelde ondada varmıs hamıle gıyım :)
hadı yahoşgeldin sefa getirdin...
gem bizim burda da yok ya
hadı yaısınız zor canım ya ben dedıgım gıbı bursadayım 3-5 magaza var onlarda bıle duzgun bırsey bulamıyorum hıc olmaması oldukca sıkıntı..onlıne alısverıs yapabılecek yerlerde pahalı oluyor bıraz :26:
Merhabalar...Ben Ankarada yaşıyorum.Eylül 2009 da evlendim...Düğünümden önce bu siteyi keşfettim gelinlik modelleri makyaj vs derken merak ettiğim herşeye bu sitede rahatlıkla ulaştım..Ve şimdi bebek bekliyorum 7 hafta 5 günlük ....şimdiye kadar hiç yazmadım... ama bu konu yazdıklarınız, dostluğunuz ve samimiyetiniz beni gerçekten etkiledi ve aranıza katılmak istedim...Allah hepinizin gönlüne göre versin...
bızdemı zıyaret etsek konyayıben hamilelik alma vaktim gelince annemlerin yanına ziyarete gitmiş olruum zaten ordan alırım artık... konya da bu konuda seçenek çok... kıyafet de özellikle ayakkabıda seç beğen al
bursa yeter sana gem ya... koca şehir.bızdemı zıyaret etsek konyayı
mrb aranıza yeni katıldım bende kasım hamişiyim :):)
hosgeldınnnn ...hayırlı olsun...KAsım ayı coook kısıye kısmetlı gelmıs demekkı hergun artıyoruz :87:mrb aranıza yeni katıldım bende kasım hamişiyim :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?