-----2010 KASIM hamişleri----

endişelenmeyelim lütfen ... Iyi düşünelim iyi olsun.. Doktor da herşeyi iyi demiş ne kadar güzel işte .. Ben de senin gibi endişeleniyordum ama rabbimize sığın dua et..zaten bişeyin olacağı varsa olur... Herşey çok güzel olacak inan..inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.. Allah hepimizin evladını sağlıklı , özürsüz kusursuz , hayırlı olmasını nasıp etsin ..
Kızlar şu aşağınızda olan bebeklerin kaç haftalık olduğu pusulayı nasıl yapıcaz????

kıslar selam, ya benim acayip başım dönüyo, tuzlu ayran içiyorum yemek yiyorum yine geçmiyor aynı durumu yaşayan var mı ? progestandan olabilir mi ? fenayım biraz :26::26:

eger kullanıyorsan pregesatn o yapıyor canım ben kendimi kaybediyordum fıldır fıldır dönüyordu basım migede bulantısı uyku hali ve gerginlik yaptı bende kullnamadım 15 günden fazla

tesekkurler kizlar.doktorum tatile cikti o yuzden randevu tarihim uzun.dedim ben meraktan olurum cok uzun o arada baska birine gideyim doktor guldu bi sikayetin olmadikca gerek yok hersey cok guzel dedi ama bakalim 3 hafta sonra gorucez.

tesekkurler kizlar.doktorum tatile cikti o yuzden randevu tarihim uzun.dedim ben meraktan olurum cok uzun o arada baska birine gideyim doktor guldu bi sikayetin olmadikca gerek yok hersey cok guzel dedi ama bakalim 3 hafta sonra gorucez.
ya merak .. Bende de aynısı var .. Ultrasona girmek için can atıyorum.. Bir dakika bir saniye bile daha fazla görmek istiyorum.. Ben de 25 inde gidicem doktora ikili test için.. Sabırla bekliyorum.. Sabretmek de zor.. 9 ayı nasıl bitircez biz ya

Merhabalar...Ben Ankarada yaşıyorum.Eylül 2009 da evlendim...Düğünümden önce bu siteyi keşfettim gelinlik modelleri makyaj vs derken merak ettiğim herşeye bu sitede rahatlıkla ulaştım..Ve şimdi bebek bekliyorum 7 hafta 5 günlük ....şimdiye kadar hiç yazmadım... ama bu konu yazdıklarınız, dostluğunuz ve samimiyetiniz beni gerçekten etkiledi ve aranıza katılmak istedim...Allah hepinizin gönlüne göre versin...

ben bursa da yasıyorum ama hamıle gıyımınde bursa da cok kıt bı sehır :) tek tavsıye edebılecegım e-bebek.com olabılır orada anneler ıcınde guzel kıyafetler oluyor

hosgeldıın hayırlı olsun sımdıden saglıkla kucagına alırsın ınsallah bebısı

ben bursa da yasıyorum ama hamıle gıyımınde bursa da cok kıt bı sehır :) tek tavsıye edebılecegım e-bebek.com olabılır orada anneler ıcınde guzel kıyafetler oluyor

hemen bi bakiiimmm o siteye:) sağol:)

hoşgeldin sefa getirdin...
yasadıgın yerde waıkıkı yokmu o heryerde oluyo genelde ondada varmıs hamıle gıyım :)

gem bizim burda da yok ya

hoşgeldin sefa getirdin...

gem bizim burda da yok ya
hadı ya ısınız zor canım ya ben dedıgım gıbı bursadayım 3-5 magaza var onlarda bıle duzgun bırsey bulamıyorum hıc olmaması oldukca sıkıntı..onlıne alısverıs yapabılecek yerlerde pahalı oluyor bıraz :26:

ben hamilelik alma vaktim gelince annemlerin yanına ziyarete gitmiş olruum zaten ordan alırım artık... konya da bu konuda seçenek çok... kıyafet de özellikle ayakkabıda seç beğen al

hg aramıza hayırlı olsun bebişin....sağlıcakla alırsın ve alırız kucaklarımıza inş....

slm kıslar. çalışma temposundan dolayı muhabbeti hep geçmişten takip ediyordum.
bugun geldim de azcık cene calayım...

kızlar... bir sorum var:
hangi hamileleik sitelerini
hangi bebek sitelerini
hangi alışveris sitelerini
hangi markalaraın bebek-kıyafet sitelerini takip ediyorsunuz???
takip ettiğiniz dergi yada okuduğunuz kitaplar varmı???

ben ülkemin ucra bi köşesindeyim
buralarda hamile pant bile bulamıyorum. netten alışveriş yapacak gibiyim

fikirlerinizi kendi favorilerinizi paylaşır mınız???

ben bebişime cicili bicili bi sürü şey almak istiyorum. Cinsiyeti öğrensekte en azından bişiler bakmaya başlasak!!!

ben hamilelik alma vaktim gelince annemlerin yanına ziyarete gitmiş olruum zaten ordan alırım artık... konya da bu konuda seçenek çok... kıyafet de özellikle ayakkabıda seç beğen al
bızdemı zıyaret etsek konyayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…