-----2010 KASIM hamişleri----

benimde bitti kutum yenisini alayımmı diye düşünütken ozaman 8. haftadaydım gebelik orga bakıyordum 8. gebelik haftasında yazıyor artık gerek kalmadığını nedenini bile açıklamış orda

slm kızlar
sabah dr daydık. bebişim bu defa insan görünümündeydi
minicik ellerini ayaklarını parmaklarını bile gördük.
çok hareketliydi yavrucum kıpır kıpır
nasıl mutlu oldum anlatamam.
darısı görmeyenlerin başına

aminnnn! maşallah yaa demek ki adam olmuş iice... çok kıpırdayan bebeğe kız derler hurafelerden biri

masallah... ılk keseyı gorunce bıle ne sevınıyor ınsan kendısını gorunce cıldırıyordur emınım

teşekkür ederim, bu da bi dönemdir inş. bişeylerin arasında sıkıştık kaldık sanki böyle hissediyorum.burda olmak güzel kızlar iyi ki böyle bi forumumuz var

bu dönemlerde yalnızlık daha zor bir zanaat anacım, en iisi derdini anlayan kimselerle dertleşmek.

masallah... ılk keseyı gorunce bıle ne sevınıyor ınsan kendısını gorunce cıldırıyordur emınım

ayy maşallah, ben en son gittiğimde 6 haftalıktı. şimdi 12. haftayı bekliyorum hem test için hem de bebişimi görmek için can atıyorum artık

off bugune kadar hıc bulantısız geldım bugun berbat haldeyım bu saate kadar sadece leblebı yıyebıldım

kızlaarrr isim düşündünüz mü, veya ne isim düşünüyosunuz veya eşiniz,anneniz,kayınvalideniz ne diyo

bızımkı erkek olursa Sevket olmak zorunda (((((( soz hakkımız yok sınır bozucuuuuuuuuuu:84:

bızımkı erkek olursa Sevket olmak zorunda (((((( soz hakkımız yok sınır bozucuuuuuuuuuu:84:

nasıl söz hakkınız yok yaa onu kim doğuruyor çok merak ettim ne biçim insanlar var yaa gerçekten çok sinir bozucu....bu konuda ben çok katıyım kesinlikle her zorluğunu ben çekicem kendi yavrumun adını başkaları koyacak....

ya bizimde erkek olursa şevket efe olacak inş. ama ben bu durumdan şikayetçi değilim. benim canım dedemin adı şevket ve anlamı da güzel azametli heybetli anlamında.

kesinlikle katılıyorum.ne hakla böyle bir şeye karışabilirler!!

yanlıs yazmısım benım soz hakkım yok soz hakkı esıme aıt :) onlarda oyleymıs dedenın adı verılıo esımın adıda dedesınden sankı kendı oglu onun adını verecek Abdulrezzak fılan lsaydı yıne koyacakmıydı merak edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…