evet kızlar cınsıyetı tecrubelı doktorlar 10. Haftada anlıyomus benım doktorda prof 11. Haftada anlıyorum ama 16. Haftadan once prensıp olarak kımseye soylemedım bugune kadar dedı banada soylemez beklıcez yanı. Gercı ılk cocuk elı ayagı saglam olsunda kız erkek ne fark eder ama tabı ınsanın elınde degıl ınsan merak edıyor cınsıyetını.
Buarada cın takvımıne son adet tarıhınemı bakıyorsunuz yoksa hamıle kaldıgınız ayamı benım satım 30 ekım ama ben kasımda hamıle kaldım 8-9 kasımdı cunku yumurtlama testı yapmıstım o tarıhlerde cıft cızgı cıkmıstı
mantıken hamile kaldığın tarihe bakılması lazım yok artık bide ordadamı sat
Yok yani sata göre erkek yumurtlamaya göre kızda o yüzden.
ay benimde öyle sata göre kız, yumurtlamaya göre erkek ,acaba sata göre mi bakılacak?:44:
görcez artık 1-2 ay sonra zaten inanmayacaksın böyle şeylere zevk olsun diye bakıyorsan bakacaksın.
Bende 8 ocakda gideceğim. İkili test yapacak Belki cinsiyetini de görürüz dedi. Daha erken değil mi cinsiyeti için
arzum bende çin takvimine baktım benimde kız gözüküyor..Hayırlısı bakalım bende 2li test için yarın gideceğim.
bakalım bu çin takvimi sonuçları tutacak mı? bana da erkek dior.
nasılsınız kızlar...
nasıl gidiyor
bulantılarınız azaldımı
ben cuma günü ikili test için doktora gidiceğim
ama ben en çok cinsiyetini merak ediyorum yaaaa:44:
evet canım hayırlısı olsun hepimiz için. Ama insan ister istemez merak ediyor:)
evet canım hayırlısı olsun hepimiz için. Ama insan ister istemez merak ediyor:)
merhaba bayanlar..bende kasım hamılelerındenım yenı uye oldum..hepınızı kutlarım..Allah'ın ıznı ıle ınsallah saglıklı bebeklerımızı hepımız kucagımıza alırız
Merhaba canım...
Hoşgeldin...
Ay benimde öyle sata göre kız, yumurtlamaya göre erkek ,acaba sata göre mi bakılacak?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?