-----2010 KASIM hamişleri----

günaydın herkese :49:
bayadır giremiyodum taşınıyorum int. yok artık,anneme geldim 2 gündür geçmişi okuyım dedim imkansız umarım herkes iyidir bebişler büyümüştür :nazar::nazar::nazar:

hoşgeldinn faya ...

taşınmak zor iş kolay gelsin sana :82:

geçmişte temiz şükür kötü şeler yok herşey güzel sen ve bebekte iyiseniz :86:

ii gecelerrr
olaylı bi günün ardından merhaba
olaylı dedim : bakınız d.bakır habeleri

sağsağlim kendimi eve attım.
yarın ola hayrola
tayin isticem. Allahın izniyle kadroya geçicem
sizde dua edin bana...
bebemin şansına ii bi yere gidelim...
doru düsgün bi şehirde büyüsün bebem...

İnşallah gönlünüzden geçen hayırlı bir yere çıkar canım.. İyi şanslar...

mavibahar başınız sağolsun allah sabır versin...

ne güzel herkes iyiyse gülçin,bizde iyiyiz çok şükür :61:

hg faya.....bizler iyiyiz çok şükür....allah kolaylık versin sana.....sen ve bebişinde iyidir inş....:69:

hg faya.....bizler iyiyiz çok şükür....allah kolaylık versin sana.....sen ve bebişinde iyidir inş....:69:

sağol annemlerin yanına dönüyorum o yüzden hiç zor gelmiyo taşınmak gerçi 7 ay sonra tekrar taşınıcam eşimin işi yüzünden ama olsun çok özlüyodum trabzonu :64::64:

$Adsız.webp

EVETT kızım bu kadarcık oldu bel bölgesinde toplanan et yığınları nasıl geçcek acaba :31:

sağol annemlerin yanına dönüyorum o yüzden hiç zor gelmiyo taşınmak gerçi 7 ay sonra tekrar taşınıcam eşimin işi yüzünden ama olsun çok özlüyodum trabzonu :64::64:

yanlış hatırlamıyorsam zaten artvindeydin sen ordan sonra trabzon bal gelir sana zaten....helede annenlerin yanına gidiyorsan daha nolsun...

Günaydıınn :3::3::3:

Gem Teyseeee Boşa isim arama sen pur Teyseme :82: Onun pıtırcığının adı eninde sonunda Ya Ayşe, Ya Fatma yada Hayriye olacak :60::60::60:

:60::60::60:

turkuazcım kuzenimi kayeebttim geçen hafta
daha 30 yaşındaydı
üzülmemek elde değil
şoktayız yani
ben ona bağlıyodum ama genel bi durumsa hamilelğin seyriyle alakalı demekki

Başınız saolsun, allah sabır versin..

günaydın herkese :49:
bayadır giremiyodum taşınıyorum int. yok artık,anneme geldim 2 gündür geçmişi okuyım dedim imkansız umarım herkes iyidir bebişler büyümüştür :nazar::nazar::nazar:

Kolay gelsin..

Eki Görüntüle 195861

EVETT kızım bu kadarcık oldu bel bölgesinde toplanan et yığınları nasıl geçcek acaba :31:

Maşallah tombalak çoçukuna :16::nazar:

bu taşınma olayı hobi olmuş sende benım gibi hehehe ama bı cocuk olsun hem onla ılgılen hem ev yerleştır o zaman gorem senı :)))):52::52:

Back
X