Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pur aklıma gelmısken sen beaba yı aldınmı
ben baktım o modelın ıcıne sıgamayız sadece bakım esyaları sıgar kıyafet sıgmas :26:
en son koyduklarımdan baska bıse almadımkıya bnmde kafama bugün dank etti anne olacağım
teysem hoşbulduk ee göbeğin nerde resmine bakalım hadi :86:
şevkete neler aldın :82:
napıo resmi varmı yeni
hepsinin cvpını istiyom![]()
ya o kadar para verip onu alacağınıza bi tane tekerlekli valiz alın valla herşeyde sığar içiine![]()
hosgeldın gezentı hatun
dımı yahuuu
ben daha dun aldım baktım o teste sılınmısmı cızgı dıye ustune yazmısım 4 aralık dıye
bende butun ayları okudum zırladım bıde :86::86:
en son koyduklarımdan baska bıse almadımkı
gobegımıde koymıcam sen koy bakalım![]()
pur aklıma gelmısken sen beaba yı aldınmı
ben baktım o modelın ıcıne sıgamayız sadece bakım esyaları sıgar kıyafet sıgmas :26:
neyse yukselmıs sımdı ama dıkkat et ole bı ınıp bı cıkıosa yalnız kkalma cok cantandada hep yıcek bısıler bulundurAcle gittim 11/8 tansiyonum Gayet normal dediler ne oynak tansiyonum varmis yaaaa
Daha bakamadım ben,
aa o kadar küçük yani, hayallerim yıkıldı resmen![]()
neyse yukselmıs sımdı ama dıkkat et ole bı ınıp bı cıkıosa yalnız kkalma cok cantandada hep yıcek bısıler bulundur
ebet ya annemle baktık hatta asla olmas dıdı kucuk dıye..gıttı beaba nın 169 tl olanı begendı al ozaman dıdım bende beklıos bakalım :97:
jokerde bellı pusetlerde her 100 tl ye 25 tl verıo cok guzel olur bu alısverıs
buarada PUR hanı jane dıye bı puset demıstım ya yoktu bıyerde artık jokerde satılıomusssssss![]()
4-5 ay cocuk yapmıcam dıdım korundum..sonra amelıyat oldum..5.ay hamıle oldugumu ogrendık Allah ım gonlune gore versın herkesın
yasın kac bılmıorum ama daha akranların mezun olmadıgına gore gercekten acelecıymıssın
hayırlısıyla gelsın bebegın vardır her ıste bı kısmet erkenı geçı yok bu ısın
Ben o kadar para virmem asla çantaya
Verirsem bile vitrine koyarım :86::86:
Mayıs sonuna kadar galiba o kampanyaChicconun tüm ürünleri de kampanyaya dahil..
Çarşamba annem gelcek 3 günlüğüne, gideriz bakarız :97::97:
ben evlenıp hemen cocuk yaptıgın ıcın acelecıymıssın dıdımağustosta 24 olcam, benim tembel arkadaşım çok halen okullu suç benim değil kibir de ben anne olmak için çok küçük olduğumu düşünmedim hiç sadece hamile kalmak için erken oldu biraz, daha kocamın da benim de yapacağımız çok şey var. mesela daha kocam öğrenci. bu ayın 27 sinde mezun olcak inş... işlerimiz rayına oturmadı, düğün dernek düzdük yetmedi şimdi de çocuk. Alllahım ne verirse hayırlısını versin. ne mutlu ki aratmadan düşündürmeden bizi anne baba etti. şükretmek lazım!
bir de annelik açısından ben yeteri kadar olgun olduğumu dşünüyorum. mesela o mezun olamayan arkdşlarımı evlendirsem çocuk yaptırsam zerresini halledemezler. yapı meselesi... ben doğuştan anneymişim![]()