-----2010 KASIM hamişleri----

cnm endişelenme bnmde 7 haftalıkken 8 mm di bnm ikiz hmde ikiside aynıydı herkesin bir olacak die birşey yok geç döllenmedir
gnülcüm bndede çok baş ağrısı war dün gece tuttu şimdi halaa ufaktan ağrıyo bn limon sıkıyorum 1 tane içimne tuz at bidikişte iç bide bunu dene blki ii gelir baş ağrısı çeken gebenin oğlu olur diyolar küçük adamlarmı geliyo acabaa:))

biz doktordaydık bugün kalbimiz atıyodu,herşey yolunda.... bulantı için ilaç aldık bi tane içtim ama şimdi içmesem mi diyorum gerçi çok iyi geldi.

Hayırlı olsun tatlım , eğer çok bulantın varsa iç , hafif bulantılarda içme bence . Ben hamile değilken de çok sevmiyodum ilaç içmeyi , böbreklere zarar herşeyden önce ....

evet bir de öyle bişey var, mide bulantısı çoksa kız, azsa erkek, sağdaysa kız olur, soldaysa erkek olur diye ... :))) hayırlısı olsun, sağlıklı doğsun bebiklerimizde, insan merak etmiyor değil :)))

evet bir de öyle bişey var, mide bulantısı çoksa kız, azsa erkek, sağdaysa kız olur, soldaysa erkek olur diye ... :))) hayırlısı olsun, sağlıklı doğsun bebiklerimizde, insan merak etmiyor değil :)))
etmezmi hiç ya aman eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun da kızı erkeği hiiç farketmez

doktora kontrol esnasında sordum . internetten baktığımda 15 mm olması gerekiyor diye biraz sinirlendi sanki internete fazla güvenme dedi. çok endişeleniyorum arkadaşlar çünkü bebeğimi ben 5 yıl bekledim..Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah herkese..

sağol canım bide onun denerim ama artık dayanamadım içtim ilacı onuda krkumdan yarım doktor bişi olmaz dedi ama yinede işte.
Erkek bebişlere gelince bizim ye tatlıyı çıkar hakkıyı diyip habire tatlı alıyo. istediği erkeğe ulaşcak galiba bende garibim zorla turşu yiyorum

Doktorlar bilir işini, sorun olsaydı emin ol senin zerre üzüleceğini düşünmeden bu bebek sorunlu derdi, naz'ında dediği gibi herkeste fark ediyor... Kafana takma, morelini bozma.... Allah bebeğini sana ve babasına bağışlasın... amin...

bzdede aynı durum war tatlım eşim erkek için tatlı yediriyo çok komik yaa bn her ikisinide yiyorum walla ekşide tatlıda...

kızlaar bn tam 9 haftalık hamileyim ozmn ekimde hamile kalmış oluyorum hesaplayamadım ekimde kalmışsam oğlum kasımda kalmışsam kızım olacakmıştaa

Canım bu yıl hç bir aradaşımınki tutmadı haberin olsun,birde çin takvimine göre yaş değişiyor yani onların takvimi 365 gün değil, onuda arat bak google dan ....

benim iki arkadaşımın ve ablamın tuttu... tabiki burdaki olacak diye bişey yok...ne olduğunu şu an Allah bilir.. sadece eğlence :))))

kızlaar bn tam 9 haftalık hamileyim ozmn ekimde hamile kalmış oluyorum hesaplayamadım ekimde kalmışsam oğlum kasımda kalmışsam kızım olacakmıştaa

benim son adet tarihim 20 ekimdi 15 gün sonra döllenme oluyo yani kasımda halime kalmış oluyorsun.

benim iki arkadaşımın ve ablamın tuttu... tabiki burdaki olacak diye bişey yok...ne olduğunu şu an Allah bilir.. sadece eğlence :))))
tabii cnm genede allah bilir ozmn bnm kızın olur ama bn nasıl 9 haftaık oluyorum onu anlayamadım nese ya çok önemi diil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…