cnm endişelenme bnmde 7 haftalıkken 8 mm di bnm ikiz hmde ikiside aynıydı herkesin bir olacak die birşey yok geç döllenmedirdoktor normal olduğunu söyledi .. ama yüz ifadesi hiç hoşuma gitmedi. çok endişeleniyorum.. çok tedirgin olduğumu başından doktora hissettirdiğimi düşünüyorum. belki de üzmemek için normal olduğunu mu söyledi acaba kafam karmançorman .. bir ay sonraya gün verdi o gün ikili test de yapılacak . o güne kadar nasıl sabredeceğim.. doktoru aramak istiyorum ama onu usandırmak da istemiyorum. acaba bana güvenmiyorsan git internetten takip et herşeyi derse ya diye de düşünüyorum..
biz doktordaydık bugün kalbimiz atıyodu,herşey yolunda....bulantı için ilaç aldık bi tane içtim ama şimdi içmesem mi diyorum gerçi çok iyi geldi.
cnm endişelenme bnmde 7 haftalıkken 8 mm di bnm ikiz hmde ikiside aynıydı herkesin bir olacak die birşey yok geç döllenmedir
gnülcüm bndede çok baş ağrısı war dün gece tuttu şimdi halaa ufaktan ağrıyo bn limon sıkıyorum 1 tane içimne tuz at bidikişte iç bide bunu dene blki ii gelir baş ağrısı çeken gebenin oğlu olur diyolar küçük adamlarmı geliyo acabaa:))
etmezmi hiç ya aman eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun da kızı erkeği hiiç farketmezevet bir de öyle bişey var, mide bulantısı çoksa kız, azsa erkek, sağdaysa kız olur, soldaysa erkek olur diye ... :))) hayırlısı olsun, sağlıklı doğsun bebiklerimizde, insan merak etmiyor değil :)))
cnm endişelenme bnmde 7 haftalıkken 8 mm di bnm ikiz hmde ikiside aynıydı herkesin bir olacak die birşey yok geç döllenmedir
gnülcüm bndede çok baş ağrısı war dün gece tuttu şimdi halaa ufaktan ağrıyo bn limon sıkıyorum 1 tane içimne tuz at bidikişte iç bide bunu dene blki ii gelir baş ağrısı çeken gebenin oğlu olur diyolar küçük adamlarmı geliyo acabaa:))
doktora kontrol esnasında sordum . internetten baktığımda 15 mm olması gerekiyor diye biraz sinirlendi sanki internete fazla güvenme dedi. çok endişeleniyorum arkadaşlar çünkü bebeğimi ben 5 yıl bekledim..Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah herkese..
sağol canım bide onun denerim ama artık dayanamadım içtim ilacı onuda krkumdan yarım doktor bişi olmaz dedi ama yinede işte.
Erkek bebişlere gelince bizim ye tatlıyı çıkar hakkıyı diyip habire tatlı alıyo. istediği erkeğe ulaşcak galiba bende garibim zorla turşu yiyorum
kızlaar bn tam 9 haftalık hamileyim ozmn ekimde hamile kalmış oluyorum hesaplayamadım ekimde kalmışsam oğlum kasımda kalmışsam kızım olacakmıştaa
s a t 20 ekim di walla cnmmson adet tarihin ne?
Çin takvimine göre benim oğlum olacakmış... :))) ne kadar doğru tartışılır...
Bebek (ocuk) cinsiyeti tahmini, in Takvimi - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
bakın bakalım sizde ne çıkıyor hanımlar...
s a t 20 ekim di walla cnmm
Canım bu yıl hç bir aradaşımınki tutmadı haberin olsun,birde çin takvimine göre yaş değişiyor yani onların takvimi 365 gün değil, onuda arat bak google dan ....
kızlaar bn tam 9 haftalık hamileyim ozmn ekimde hamile kalmış oluyorum hesaplayamadım ekimde kalmışsam oğlum kasımda kalmışsam kızım olacakmıştaa
tabii cnm genede allah bilir ozmn bnm kızın olur ama bn nasıl 9 haftaık oluyorum onu anlayamadım nese ya çok önemi diilbenim iki arkadaşımın ve ablamın tuttu... tabiki burdaki olacak diye bişey yok...ne olduğunu şu an Allah bilir.. sadece eğlence :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?