TAKILIYORUM KIZZ
ne var büyütürsün banada ilk başta iki kese demişlerdi ya
insan biraz tırsıyo ama ne güzel ikisi birden büyür senin büyüklerinde yardım eder
beraberde büyütürüz ne var yani birde güzel yanlarını düşün ay çok tatlı olacaklar. biz ikinciyi yapalımmı diye ay kardeş olsun diye düşünürken senin öyle bir problemin olmayacak bence çok güzel keşke benimkide ikiz olsaydı
ya gönül korkutma bni yaww zati içim içimi yiyoo nasıl başetçem bn bunlarlaa aman sağlıklı olsunlarda....berabercene büyütürüz demii:))
amin cnm ya işlh .....Canım inşallah güzel haberlerle gelirsin , dünyaya bi gelsinler de sağlıkla büyürler , allah yardım eder , sıkma canını ....
amin cnm ya işlh .....
nazcım canım içini ferah tut umarım hiç bir sorun çıkmayacak sağlıklı bir şekilde büyüyüp doğup senin canına okuyacaklar :))))ağlamak yaramazlık o biçim..:)))
hadi gözün ayydın cnmm darısı başımaza...mrb kızlar sabah doktora gittik ense kalınlığı güzel herşey çok güzel dedi kıpır kıpır oynuyodu yavrum çok güzel bi duygu 2 li test yaptırdık öğleden sonra alcazz şimdi işteyim zaman geçmio bu arada 2 li teste 50 lira aldılar
bzdede çok taliplisi warda bn gözümde büyütüm cnm yaa herkesin hakkında hayırlısı...keşke bizimkisi de ikiz olsa çok seviniriz bütün aile,bir sürü kişi var şimdiden taliplisi yengeler,anneanne,teyzemiz... Ne güzel yaaa
ewet cnm içimi rahatlattınız oleey hooop oynaaanasıl ama ferahladı için itiraf et gülmek iyi geldi
sıkma kız canını dediğin gibi sağlıklı olsunlarda büyütmek meselemi allah ağız tadı versin yeterki
haydı hoppp:92:::92: :92:
mrb kızlar sabah doktora gittik ense kalınlığı güzel herşey çok güzel dedi kıpır kıpır oynuyodu yavrum çok güzel bi duygu 2 li test yaptırdık öğleden sonra alcazz şimdi işteyim zaman geçmio bu arada 2 li teste 50 lira aldılar
mrb kızlar sabah doktora gittik ense kalınlığı güzel herşey çok güzel dedi kıpır kıpır oynuyodu yavrum çok güzel bi duygu 2 li test yaptırdık öğleden sonra alcazz şimdi işteyim zaman geçmio bu arada 2 li teste 50 lira aldılar
kızlaar 5 gün snr dr a gidicem 29unda nolur bna dua edin kesemizin içinde bebeklerimi ayıran zar oluşmuş olsun eğer oluşmazsa riskli oluyomuş eğer oluşmuşsa daha az risk warmış çok korkuyorummm
kızlaar 5 gün snr dr a gidicem 29unda nolur bna dua edin kesemizin içinde bebeklerimi ayıran zar oluşmuş olsun eğer oluşmazsa riskli oluyomuş eğer oluşmuşsa daha az risk warmış çok korkuyorummm
aynı gün senlede kontrolümüz hiç korkma içimizi ferah tutalım allahın izniyle gzl hbrler weicz cnm birbirimizeecanım Allah yardımcın olsun , ben de 29 unda kalp atışı dinlemeye gitcem ben de korkuyorum geçmişteki kötü tecrübelerden dolayı, İnşallah Allah yüzümüzü güldürür bu güzel cuma günü dualarımızı kabul eder
ccnm bnde öleym hiç doymuyorum bnde 3 kilo aldım dr kızdı ama napim yaa doymuyorumahh yemekten geldim çok yedim şiştim yaa bebek boğulacak nerdeyse
çok yiyorum ya 72 hamile kaldım 74 üm şimdi bu gidiş iyi bir gidiş değil galiba
canım inşalalh oluşmuştur ya kalbini ferah tut sen , Rabbim sağlık versin inşallah. Ne gzel maaşallah eşim çok istiyordu ikiz, hatta bugün dr a ee hani 1 tane mi kese var dedikızlaar 5 gün snr dr a gidicem 29unda nolur bna dua edin kesemizin içinde bebeklerimi ayıran zar oluşmuş olsun eğer oluşmazsa riskli oluyomuş eğer oluşmuşsa daha az risk warmış çok korkuyorummm
bu arada smalangel nerdesiin bgn dr a gidicekti hadi cnm hayırlı hbrlerini bekliyoruz:))
hadi gözün aydın cnm çok sewindim adına:)bnmde sata göre geriden geliyo o önemli diil kalp atışını ne zmn duycan peki iki hafta snr mıcanım inşalalh oluşmuştur ya kalbini ferah tut sen , Rabbim sağlık versin inşallah. Ne gzel maaşallah eşim çok istiyordu ikiz, hatta bugün dr a ee hani 1 tane mi kese var dedidr da daha ne istiyordun ki 1 tane istiyorduk ve var dedi, odadaki herkes güldü, pek bi şok oldu eşim hep ikiz gibi seviyordu bebişlerim diyordu.
canım çok sağol, geldim şükür. Herşey normal dedi, 7,66 mm miş kese boyutu, ultrasonda 5 +1 çıktı ama SATA göre 5+5 olması laızm:26: ona takılma önemli değil dedi drumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?