-----2010 KASIM hamişleri----

öle cnm ya elleri ayaklar düzgün olsun sağlıklı olsunlarda büyür giderler beraberce

ya gönül korkutma bni yaww zati içim içimi yiyoo nasıl başetçem bn bunlarlaa aman sağlıklı olsunlarda....berabercene büyütürüz demii:))

Canım inşallah güzel haberlerle gelirsin , dünyaya bi gelsinler de sağlıkla büyürler , allah yardım eder , sıkma canını ....

nazcım canım içini ferah tut umarım hiç bir sorun çıkmayacak sağlıklı bir şekilde büyüyüp doğup senin canına okuyacaklar :))))ağlamak yaramazlık o biçim..:)))

mrb kızlar sabah doktora gittik ense kalınlığı güzel herşey çok güzel dedi kıpır kıpır oynuyodu yavrum çok güzel bi duygu 2 li test yaptırdık öğleden sonra alcazz şimdi işteyim zaman geçmio bu arada 2 li teste 50 lira aldılar

keşke bizimkisi de ikiz olsa çok seviniriz bütün aile,bir sürü kişi var şimdiden taliplisi yengeler,anneanne,teyzemiz... Ne güzel yaaa

nazcım canım içini ferah tut umarım hiç bir sorun çıkmayacak sağlıklı bir şekilde büyüyüp doğup senin canına okuyacaklar :))))ağlamak yaramazlık o biçim..:)))

saol cnm çok gzl bi tesalli:))) aman sağlıklı olsunda canıma okusunlar

hadi gözün ayydın cnmm darısı başımaza...
keşke bizimkisi de ikiz olsa çok seviniriz bütün aile,bir sürü kişi var şimdiden taliplisi yengeler,anneanne,teyzemiz... Ne güzel yaaa
bzdede çok taliplisi warda bn gözümde büyütüm cnm yaa herkesin hakkında hayırlısı...
nasıl ama ferahladı için itiraf et gülmek iyi geldi
sıkma kız canını dediğin gibi sağlıklı olsunlarda büyütmek meselemi allah ağız tadı versin yeterki
haydı hoppp:92:::92::92:
ewet cnm içimi rahatlattınız oleey hooop oynaaa

Hayırlı olsun canım ,bizde o günleri görcek miyiz acaba , günler geçmiyor .......

ohh ne güzel birimiz daha içini rahatlattı hayırlısı olsun canım çok sevindim adına darısı bizimde başımıza inş ama daha 4 haftacığımız var yaaa...:))) bu ikili testi nerede yaptırdın ki 50 tl aldılar....

kızlaar 5 gün snr dr a gidicem 29unda nolur bna dua edin kesemizin içinde bebeklerimi ayıran zar oluşmuş olsun eğer oluşmazsa riskli oluyomuş eğer oluşmuşsa daha az risk warmış çok korkuyorummm

canım Allah yardımcın olsun , ben de 29 unda kalp atışı dinlemeye gitcem ben de korkuyorum geçmişteki kötü tecrübelerden dolayı, İnşallah Allah yüzümüzü güldürür bu güzel cuma günü dualarımızı kabul eder

özel hastaneye gidiyorum ben canım muayene ücreti 12 tl ikili teste de 50 tl daha aldılar geçen ay kan tahlilinede 17 lira fark vermiştim

kızlaar 5 gün snr dr a gidicem 29unda nolur bna dua edin kesemizin içinde bebeklerimi ayıran zar oluşmuş olsun eğer oluşmazsa riskli oluyomuş eğer oluşmuşsa daha az risk warmış çok korkuyorummm

canım Allah yardımcın olsun , ben de 29 unda kalp atışı dinlemeye gitcem ben de korkuyorum geçmişteki kötü tecrübelerden dolayı, İnşallah Allah yüzümüzü güldürür bu güzel cuma günü dualarımızı kabul eder

aynı gün senlede kontrolümüz hiç korkma içimizi ferah tutalım allahın izniyle gzl hbrler weicz cnm birbirimizee

ahh yemekten geldim çok yedim şiştim yaa bebek boğulacak nerdeyse
çok yiyorum ya 72 hamile kaldım 74 üm şimdi bu gidiş iyi bir gidiş değil galiba

ahh yemekten geldim çok yedim şiştim yaa bebek boğulacak nerdeyse
çok yiyorum ya 72 hamile kaldım 74 üm şimdi bu gidiş iyi bir gidiş değil galiba
ccnm bnde öleym hiç doymuyorum bnde 3 kilo aldım dr kızdı ama napim yaa doymuyorum

canım inşalalh oluşmuştur ya kalbini ferah tut sen , Rabbim sağlık versin inşallah. Ne gzel maaşallah eşim çok istiyordu ikiz, hatta bugün dr a ee hani 1 tane mi kese var dedi dr da daha ne istiyordun ki 1 tane istiyorduk ve var dedi, odadaki herkes güldü, pek bi şok oldu eşim hep ikiz gibi seviyordu bebişlerim diyordu.
bu arada smalangel nerdesiin bgn dr a gidicekti hadi cnm hayırlı hbrlerini bekliyoruz:))

canım çok sağol, geldim şükür. Herşey normal dedi, 7,66 mm miş kese boyutu, ultrasonda 5 +1 çıktı ama SATA göre 5+5 olması laızm:26: ona takılma önemli değil dedi drumuz

hadi gözün aydın cnm çok sewindim adına:)bnmde sata göre geriden geliyo o önemli diil kalp atışını ne zmn duycan peki iki hafta snr mı

merhabalar
insan evde olunca düzeni bozuluyor alışmışım sabah erken kalk işe git akşam vaktinde yat
şimdi sersem gibiyim çok uyumaktan
bende tam tersi hiç bir şey yiyemiyorum 58le kaldım yine 58im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…