• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Sabah bel agrisi ile uyandim
Nstye gidim dedim
Nstde sanci var yok gibiydi ama benn sancm vardi kasiklarim agriyordu
Kendo dr yoktu baskasina gittim
Ultrasona koydu sonra seruma yolladi
Serum agri giderici iste gecmedi
Kasilmalar 15 dk bir geldi oyle dogumhaneye geldm iste
Sonra yatis

evde degıl canım hastanede yatıcak bu gece cok ılac alıs bugun yattı sımdı

ay evet ya kız şuan hastanedeyim yazmış resmen sen diyince bir daha okudum neremle okumuşsam ewt hatırlıyorum doktor emirin göğüs kafesindeki problem yüzünden alınması gerekirse bu iğneden bahsetmişti ay canım yaa allah kolaylık versin nevine ama o varya hep diyordu dayadı kafayı erkenmi gelcek ne diyordu öylemi olacak acep:26:
ama olmuyo böyle herkes sırasını beklesin sıkı tutun ufaklıkları yaa:1:

ay evet ya kız şuan hastanedeyim yazmış resmen sen diyince bir daha okudum neremle okumuşsam ewt hatırlıyorum doktor emirin göğüs kafesindeki problem yüzünden alınması gerekirse bu iğneden bahsetmişti ay canım yaa allah kolaylık versin nevine ama o varya hep diyordu dayadı kafayı erkenmi gelcek ne diyordu öylemi olacak acep:26:
ama olmuyo böyle herkes sırasını beklesin sıkı tutun ufaklıkları yaa:1:

sıcaklar bole yapıo bızı ıste :111:

ya bıldıgın dogurcakmıs bugun 1 cm mıs acılması gıttıgınde ALlahtanda gıtmıs yanı..bu ılaclar ve serumlar nekadar gecıktırıokı ısı haftasına kadar serummu alcak bu kız sımdı :26:

bu gidisle o dogurana kadar biz burda 9 dogurcaz benimde gogus uclarim aciyor neden acaba

benimde acıyor bazen

sancıyı durdururlarsa açılmada durur o yüzden serum veriyorlar benim bildiğim kadarıyla sonrada eve yollarlar ama yatış verirler gezinmeyi felan unutsun bence
hayırlısı olsun yaa arkadaşımız ve bebişi için

bu gidisle o dogurana kadar biz burda 9 dogurcaz benimde gogus uclarim aciyor neden acaba

ayyy sorma msj attım cvp vermedı ne senaryolar yazdımmm burda :37:
benımkıler arasıra acıyo onemsemıorumm ama

artık tam hamıle gıbı oturuorum yayılaraaak dık oturunca kafası cıkıcak gıbı gelıo :37:

Biz kızımla iyiyiz cicim :21: Siz nasılsınız bakalım :12:

bizde iyiz cicim:76:

aynen ya turkuazmcim napti acaba kizcagiz suan sanci falanmi cekiyor acaba cok merak ettim:44:
catlak durumlariniz ne alemde benim gobekte hic bisey yok sadece yanlarimda 3 5 tane kucuk kucuk cikti cok ilginc ama ona raziyim zaten belli bile olmuyo umarim boyle tamamlarim acaba zayiflarkende olurmu?
bugun biras kendimi yordum annemler gelcek diye kesin gece agrim olur

ozencigim benim gobek kizimda zaten harita olmustu :24:oglumda bir kac tane ekleyince tamamlandi:9:
senin adina cok sevindim :34:catlagin yok zayiflarkende sanmiyorum olacagini..

gem burasi yayla vallahi cok guzel umarim oralarada gelir:54:
biz bu cuma drdayiz cati muanesi olacam :77:
gobegim iyice asagiya indi bu cocuk 38,ci haftada gelir diyorum bakacagiz:44:

nevinciiiim allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin okurken tüylerim diken diken oldu dualarım seninle....
geem ilet msjımı newine:)
buarada doğum yapan arkadaşlar tebrik ederim :3:

emsın emsın koca adam olsun Ata Alp..temıs cocuk demekkı bak ıste ne gusel :23:

lansınoh kullanınca bebıklerın agzında pamukcuk olmuyo yazıyor ama oluyormu yanı benı yanlıs anladım:26:

Yok canım ağzında pamukçuk olmadı,dudaklarında emmekten beyazlama oldu..Dilinde falan yok ama lansınoh çok işe yarıyor..

Acilmam var 1 cm kasilmam ve sancim oldu yatirdilar sanciyi geri gonderdiler simdi iyiyim ama her ihtimale karsi ciger ignesi yedim

Anaamm nerdeyse doğuruyormuş hatun :18::18:

ayyy sorma msj attım cvp vermedı ne senaryolar yazdımmm burda :37:
benımkıler arasıra acıyo onemsemıorumm ama

artık tam hamıle gıbı oturuorum yayılaraaak dık oturunca kafası cıkıcak gıbı gelıo :37:

Ayy bende açıom bacakları bi metre, yayım yayım oturuyorum :27::27:

Bu heyecana kuzey kafayı daha da indirmiştir :1::1:

valla ne bileyim şimdiye kadar her işimi kendim yapmaya alışmışım ya o yüzden diyorum gitmeden hazırlasam mı diye

beythlena maşallah oğlun ne güzel emip uyuyormuş darısı bizim başımıza
bu arada milyonda bir ihtimal olsa da bence topuk kanını aldırmalısın yeğeninin kanını almaya çalışanlar çok acemi imiş sen bu konuyu bi daha düşün canım sonuçta bebeklerde acı hissi çok fazla olmuyo ben oğlumu 10 aylıkken ameliyat ettirmiştim de daha sonraki ameliyatları ile kıyaslayınca ilk başta hiç ameliyat olduğunun farkında bile değildi (ayağınmdaki 6. parmak alınmıştı bi de doğum lekesi vardı yaklaşık 20-30 dikiş vardı kalçasında büyük insan olsaydı dayanazdı düşün yani) oğluma 6 yaşında şu nanda kalçasındaki doğum lekesi için ilerde cilt kanseri olma riski var dedikleri için şu ana kadar 6 kere ameliyat yaptırdık tabiibelki bizim fazla endişeli düşüncemiz ama onun ilerleyen yaşlarda kanser olmasına dayanamam diye 6 yaşına kadar 6 kere narkoz almak zorunda kaldı her narkoz sonrası ayılması bir ömür tüketti benim için ama en azından o kanser olabilir denilen bölüm kazındı temizlendi biraz uzun oldu canım kusura bakma haa hep bi de aklımda aneztesi dr unun söylediği bişey var onu hiç unutmuyorum anestezi öncesi 8 saat aç kalacak dedi yaa ben yapamam oğlum emmeden 8 saat nasıl aç kalacak çok ağlar dayanamam demiştim bana dedi ki o bir kere ağlar ama eğer sen onu emzirirsen ciğerlerine kaçarsa narkoz sen bir ömür ağlarsın demişti bu benim felsefem oldu o saatten sonra onun iyiliği için onun ağlamasına aldırmıyorum içim kan ağlasa da umarım kafanızı ağrıtmadım

Haklısınız farkındayım ama ....offf offff

kızlar ben istanbul da sağlık bakanlığına bağlı aile sağlığı merkezinde ebe olarak çalışıyorum.
alınan topuk kanlarını uygun sıcaklıkta 2 saat kurutup buzdolabında tutuyoruz ve haftada 2 kez hıfzısıhha laboratuvarına gönderiyoruz.
sağlık bakanlığının bu konuda hassasiyeti çok büyük ve tabii bizlerinde.
kendi çocuğuma yapılmasını istemediğim bişeyi kimsenin evladına yapamam ve eminim diğer meslektaşlarım da böle düşünüyodur.
aldırın ya da aldırmayın anne baba olarak karar sizlerin tabii..
ama güvenebilirsiniz içiniz rahat olsun
keşke elimde olsa da tüm forum bebiklerini ben takip etsem içiniz rahat olurdu.

sonuçlara güven konusunda problem taşımıyorum da bazı hemşireler cani gibi davranıyor o küçücük bebeklere...Zaten korkmuş canı acımış yavrucağın, insanın nefesi kesiliyor, o dört damla kan alınana kadar..

nevinciiiim allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin okurken tüylerim diken diken oldu dualarım seninle....
geem ilet msjımı newine:)
buarada doğum yapan arkadaşlar tebrik ederim :3:

Sağol Nazcım senden de güzel haberler bekliyoruz sağlıklıca inşallah

Back
X