Kızlar oğlum dünyaya geldi, evdeyim, dün sabah saat 7:00 de acil doktora gittim çünkü doğum sabahının gecesi normal sancılar çektim ama yalancı sancılardır diye umursamadım pek sabah 5:00 gibi nişan gelince doktorumu aradım ve hemen hastaneye gelmemi söyledi, bende plesanta previa marjinal olduğu için sezeryana acil olarak alındım 07:15 de en son saate bakabildim sonrası genel anestezi zaten, 07:30 da bebeğimi annemlere vermişler.bende 8:00 gibi odama çıkarıldım oğlum emiyor ama benim daha süt gelmedi,yarına inşallah gaz sancım olmadı kendiliğinden gazım çıktı, evin içinde yürüyüp geziyorum çok şükür hiçbir problemim yok..ALLAH HEPİNİZİ KURTARSIN
Canım Allah analı babalı büyütsün..Ne güzel bebeğini hayırlısıyla kucağına aldın, darısı bizlerin başına inşallah..
slm kıslar su ana sancılar ıcınde yazıyorum sıze doktora gıttım 2cm acılma olmuş dedı şimdide kramp gırıyor arada yıne gırdı su anda her an dogurabılırım yanı dualarınız beklıyorum dogum yapınca nete baya gıremem allah hepımızın yardımcısı olsun dogurursam faceden esime yazdırırım haberını alırsınız gemden optummm
Allahım hayırlısıyla kurtarmayı nasip etsin seni ve bebişini..Güzel haberlerini bekliyoruz canımm..Hayırlı doğumlar..