• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Kızlar oğlum dünyaya geldi, evdeyim, dün sabah saat 7:00 de acil doktora gittim çünkü doğum sabahının gecesi normal sancılar çektim ama yalancı sancılardır diye umursamadım pek sabah 5:00 gibi nişan gelince doktorumu aradım ve hemen hastaneye gelmemi söyledi, bende plesanta previa marjinal olduğu için sezeryana acil olarak alındım 07:15 de en son saate bakabildim sonrası genel anestezi zaten, 07:30 da bebeğimi annemlere vermişler.bende 8:00 gibi odama çıkarıldım oğlum emiyor ama benim daha süt gelmedi,yarına inşallah gaz sancım olmadı kendiliğinden gazım çıktı, evin içinde yürüyüp geziyorum çok şükür hiçbir problemim yok..ALLAH HEPİNİZİ KURTARSIN

Canım Allah analı babalı büyütsün..Ne güzel bebeğini hayırlısıyla kucağına aldın, darısı bizlerin başına inşallah..

slm kıslar su ana sancılar ıcınde yazıyorum sıze doktora gıttım 2cm acılma olmuş dedı şimdide kramp gırıyor arada yıne gırdı su anda her an dogurabılırım yanı dualarınız beklıyorum dogum yapınca nete baya gıremem allah hepımızın yardımcısı olsun dogurursam faceden esime yazdırırım haberını alırsınız gemden optummm

Allahım hayırlısıyla kurtarmayı nasip etsin seni ve bebişini..Güzel haberlerini bekliyoruz canımm..Hayırlı doğumlar..

slm kıslar su ana sancılar ıcınde yazıyorum sıze doktora gıttım 2cm acılma olmuş dedı şimdide kramp gırıyor arada yıne gırdı su anda her an dogurabılırım yanı dualarınız beklıyorum dogum yapınca nete baya gıremem allah hepımızın yardımcısı olsun dogurursam faceden esime yazdırırım haberını alırsınız gemden optummm

allah yardımcın olsun sagsalim bi avazda dogurursun inşallh canm

evet cnm izmirdeyim. Tahliller için Konak kadın doğum evine gidiyorum,doktorum orda çalışıyor.Alsancakta'da özel muayenesine gidiyorum.Adı Gonca Aksoy.
ultrason ölçümlerine göre 11 ağustos, sezeryan olacağı ve doktorum 1 ağustos itibari ile izne çıkacağı izin % 100 olmamakla birlikte 29 temmuz diye konuştuk.
seninde hayırlısı olsun cnm,sağlıkla gelsin inşallah

canm saol,aradım dr telde bile çok ilgilendi bakalım bu hafta gitmeye çalışcam

Kızlar oğlum dünyaya geldi, evdeyim, dün sabah saat 7:00 de acil doktora gittim çünkü doğum sabahının gecesi normal sancılar çektim ama yalancı sancılardır diye umursamadım pek sabah 5:00 gibi nişan gelince doktorumu aradım ve hemen hastaneye gelmemi söyledi, bende plesanta previa marjinal olduğu için sezeryana acil olarak alındım 07:15 de en son saate bakabildim sonrası genel anestezi zaten, 07:30 da bebeğimi annemlere vermişler.bende 8:00 gibi odama çıkarıldım oğlum emiyor ama benim daha süt gelmedi,yarına inşallah gaz sancım olmadı kendiliğinden gazım çıktı, evin içinde yürüyüp geziyorum çok şükür hiçbir problemim yok..ALLAH HEPİNİZİ KURTARSIN

ay hadi hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. darısı da başımıza ama ben çok korkmaya başladım arkadaşlar yaa normal mi bu?:50:

dualarım seninle... Allah sağlıklı ve kolay doğum nasip etsin...
Güzel haberlerini bekliyoruz...

bu arada biri şu sancıları tarif etse yaaa!!! neye benziyor???

aman canim cokta erken iyi deil ben 38,haftayi bekleemek istiyorum kucuk bebekte zor oluyo iyice toparlansin
38 e razıyım artık daha fazla geçmesinde, ve çok fazla kilo almama ragmen hiç çatlagım yoktu ama bugün 2 tane olmuş daha çok moralim bozuldu

alışsan ii olur... bende bi bakmıştım 2 taneydi... hergün daha sık kremlendim ama bi daha baktığımda 12 bugün bktığımda ise ohhoooo:53: önemli olan sağlık diyip boşverdim napalım:5:

ayy Allahım hadı hayırlısı guzel haberlerı beklıyoruz Allah yardımcın olsun
bu arada biri şu sancıları tarif etse yaaa!!! neye benziyor???
ahahahaha bende cok merak edıyoum bunu :30:

Son düzenleme:
hayır olsun bu saatte napıodun sen :52::52:

çooooook şükür :21:
eneem nekadan uzamıs kuzucuk masallah kılosuda missss:56:
donersede olur donmezsede cok dert etmee..hem bu gıdısle tosun dogurcas hepımız :nazar::nazar: normal sansımız azalıcak ıyıce

Karnımız zil çalıyordu o saatte, zil sesine uyandık :52::52::52:
Gece 1 kere kalkıyordum zaten, 2ye çıktı kalkma durumu :65:

Ben boşa mı diyorum belimden oyuk açacak bu çoçuk diye, sığmıyor boyu :1:

senınkı domatesle gelcek azmı yedın domatesı :52::52::52:

Hala doymuyorum domatese :56::56: Ottur çöptür büyüttük vallaa :9::9:

Ayy tüylerim diken diken oldu :69::69:
Gözümüz aydın, ilk bebişimiz geldii :46::46: Darısı başımıza :65::65:

canim masallah kocaaman olmus kizin boyuda cok iyi..insallah artik donuse gcer,

Saol canım :54:

İkinci bebişimiz yolda galiba :52::52: Allah kurtarsın canım..

Karnımız zil çalıyordu o saatte, zil sesine uyandık :52::52::52:
Gece 1 kere kalkıyordum zaten, 2ye çıktı kalkma durumu :65:
ben boşa mı diyorum belimden oyuk açacak bu çoçuk diye, sığmıyor boyu :1:
Hala doymuyorum domatese :56::56: Ottur çöptür büyüttük vallaa :9::9:
:nazar:
boy konusunda babasına cekmıs demekkı :37:
ben dun gece kalkmadım sımdı farkettım:53:

ye ye kırmısı yanaklı kızımıs olsun :69:

:nazar:
boy konusunda babasına cekmıs demekkı :37:
ben dun gece kalkmadım sımdı farkettım:53:

ye ye kırmısı yanaklı kızımıs olsun :69:

Boy da kilo da babasına çekmiş :65:
Ben 40 haftayı doldurmuşum 2200 gr doğmuşum :37::37:
Babası 39. haftada 4 kiloya yakın doğmuş :53::53:

Kızım ben gibi bit olmucak :21::21:

Bu arada bugün ben konuştuğumuz ışıklı zımbırtıdan aldım, inanılmaz hoşuma gitti :69::69:

Boy da kilo da babasına çekmiş :65:
Ben 40 haftayı doldurmuşum 2200 gr doğmuşum :37::37:
Babası 39. haftada 4 kiloya yakın doğmuş :53::53:

Kızım ben gibi bit olmucak :21::21:

Bu arada bugün ben konuştuğumuz ışıklı zımbırtıdan aldım, inanılmaz hoşuma gitti :69::69:

gayet bellı canım neysekı 2 kıloyu gecmıssın :37:

ole bısı bebettoda ındırımdeydı solıcektım sana unuttum :26:
kızın gelene kadar sen eskıtırsın onu :66:

bende sonunda oturma odaamı aldım dun perde ve halısı eksık ama :31:

Herkese çok teşekkür ederim, darısı başınıza gerçekten.Oğlumun adını Ataalp koydum daha hamile kalmadan rüyamda görmüştüm ismi belliydi.38 hafta 2 günlükken oldu 52 cm boyu 3,300 gr kilosu..Korkmayın arkadaşlar Allah o an öyle bir kuvvet veriyor ki sanki kendinizi hep hazırmış gibi hissediyorsunuz, sütüm hala tam anlamıyla gelmedi ama emziriyorum,bu arada aç kalıp bağırmasın diye Aptamil aldım 4-5 çay kaşığı içince rahatlıyor tavsiye ederim.Meme ile bi problemi yok gelmese de emiyor zaten.Aklınıza birşey gelirse sorun.Kendinize ii bakın

Gemcim bi sorunum olmadigindan ozeline daha gitmiyorum kendide gel demedi :))) sadece hastaneye nstye gidiyorum orda da bakmiyor yani oglumun kilosunu bilmiyorum suanda bende cok merak ediyorum kilosunu

Betylena hayirli olsun canim senin oglusun erken davrandi. Allahim anali babali buyutmek nasip etsin

Herkese çok teşekkür ederim, darısı başınıza gerçekten.Oğlumun adını Ataalp koydum daha hamile kalmadan rüyamda görmüştüm ismi belliydi.38 hafta 2 günlükken oldu 52 cm boyu 3,300 gr kilosu..Korkmayın arkadaşlar Allah o an öyle bir kuvvet veriyor ki sanki kendinizi hep hazırmış gibi hissediyorsunuz, sütüm hala tam anlamıyla gelmedi ama emziriyorum,bu arada aç kalıp bağırmasın diye Aptamil aldım 4-5 çay kaşığı içince rahatlıyor tavsiye ederim.Meme ile bi problemi yok gelmese de emiyor zaten.Aklınıza birşey gelirse sorun.Kendinize ii bakın
artık coook farklı hıssedıyorsun dımı ne mutlu yaa :69:
sutun gelmesede 3 gun ıdare edermıs bebıs uzme kendını sut gelmıyor dıye sakın

gayet bellı canım neysekı 2 kıloyu gecmıssın :37:

bende sonunda oturma odaamı aldım dun perde ve halısı eksık ama :31:

Güle güle kullanın canım, kalanı da halledersin bir günde :21:
Sen araştırıp karar vermişindir modele :9::9:

Cidden eskitebilirim, bayıldım :66::66:
Kızım da çok sevecek eminim :69::69:

Görüntüler de gayet net:
$DSCF0249.JPG $DSCF0251.JPG $DSCF0257.JPG

Gemcim bi sorunum olmadigindan ozeline daha gitmiyorum kendide gel demedi :))) sadece hastaneye nstye gidiyorum orda da bakmiyor yani oglumun kilosunu bilmiyorum suanda bende cok merak ediyorum kilosunu

Betylena hayirli olsun canim senin oglusun erken davrandi. Allahim anali babali buyutmek nasip etsin
15 gunde bır dr un kontrol etmesı lasım aama :26:
Güle güle kullanın canım, kalanı da halledersin bir günde :21:
Sen araştırıp karar vermişindir modele :9::9:

veremedım cunku rengı hatırlamıyoruz katalogtakı renkte yanıltıyor gıbı gelıyor :37:

Back