tadini cikarmaya calisiyorum herhalde 3,4 kez daha giderim
alakasız olcak ama sen bebek arabasını aldınmı :44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tadini cikarmaya calisiyorum herhalde 3,4 kez daha giderim
pur dogmus ıyıkı dogmus ıyıkı tanımısım
ıyıkı varsıınnnnnnnnnnnn :119::119:
nıce yaslara guzel arkadasım
alakasız olcak ama sen bebek arabasını aldınmı :44:
happy brıthday
Nıce yıllara cnm
doguum gunun kutlu olsun canim nice yillara ailen ve bebisinlee..
oooh kızımızın agzına layık ozmnC.tesi adamın parmaklara baktım aklıma geldi de
Bildiğin dolma
ay hala alamadim bi o kaldi ve cook karasizim arti cok pahali yaa en ucuzu 2000tl mecbur alicazda belki indirim faalan olr die takip ediyorum
benim drun parmaklari iincecik allatan yoksa yanmistim ikide bir birkaliyo
oooh kızımızın agzına layık ozmn
benim drun parmaklari iincecik allatan yoksa yanmistim ikide bir birkaliyo
aynen bizim burda alt tarafi temizlemiyolar ya benimki ilginc gelio heralde inceleyip duruo
kizlar ben kactim havuz yordu beni
cuma doktorum var oleeeeeeeeeeey
burdada uygun oun fıyatı pek kotu yorumda gormedım ama kullanan tanıdıgım yok ıste benımdevalla bilmiyporumki kararsizim hauck bizim burda en uygunlardan ama daha once kullanan arkadasim yok
aynen bizim burda alt tarafi temizlemiyolar ya benimki ilginc gelio heralde inceleyip duruo
face grubumuzda acılmıstırrrrrrrrr
dahıl olmak ısteyenler msj atsın bana..gızlı yaptım grubu
darısı başımaaaa
ne guseeellllllllllllll ev hanımı oldun artık
denızede gırmıssın ne gusel
daha vaktımız var cok yorma kendını
Eki Görüntüle 215948 Eki Görüntüle 215967 Eki Görüntüle 215966 Eki Görüntüle 215965 Eki Görüntüle 215963 Eki Görüntüle 215962 Eki Görüntüle 215961 Eki Görüntüle 215960 Eki Görüntüle 215959 Eki Görüntüle 215958 Eki Görüntüle 215957 Eki Görüntüle 215955 Eki Görüntüle 215956 Eki Görüntüle 215953 Eki Görüntüle 215952 Eki Görüntüle 215951 Eki Görüntüle 215950 Eki Görüntüle 215949 Eki Görüntüle 215968
teyzeleri işte odamısss
Gece rüyamda kaanım doğuyordsu 35. haftada. formun ılk doğuranı ben oluyormuşum. hemen girip yazıyodum kızlar ben doğurdum diyeeee
Rüyalarıma bile girio artık bizim sayfa
Bu aradsa ben bebişin eşyalarını daha yıkamadım. Bugün atsammı makinaya gecede oyle bebiş erken gelınce tırstım ya erken gelırse hiç bişeyi hazır değil
yıkancak ütülencek çanta hazırlıcaz bideeeee:97: