How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

C.tesi adamın parmaklara baktım aklıma geldi de :60::60:

Bildiğin dolma :37::37:
oooh kızımızın agzına layık ozmn :23::23::23:
ay hala alamadim bi o kaldi ve cook karasizim arti cok pahali yaa en ucuzu 2000tl mecbur alicazda belki indirim faalan olr die takip ediyorum

ne dusunuyosun pıkııııııı?? benım gorumcem almanyada Hauck cok revacta burda dıyo ..ben hala ıcınden cıkamadım

Gece rüyamda kaanım doğuyordsu 35. haftada. formun ılk doğuranı ben oluyormuşum. hemen girip yazıyodum kızlar ben doğurdum diyeeee:1:

Rüyalarıma bile girio artık bizim sayfa:emir_bebek:

Bu aradsa ben bebişin eşyalarını daha yıkamadım. Bugün atsammı makinaya gecede oyle bebiş erken gelınce tırstım ya erken gelırse hiç bişeyi hazır değil

yıkancak ütülencek çanta hazırlıcaz bideeeee:97:

Gece rüyamda kaanım doğuyordsu 35. haftada. formun ılk doğuranı ben oluyormuşum. hemen girip yazıyodum kızlar ben doğurdum diyeeee:1:

Rüyalarıma bile girio artık bizim sayfa:emir_bebek:

Bu aradsa ben bebişin eşyalarını daha yıkamadım. Bugün atsammı makinaya gecede oyle bebiş erken gelınce tırstım ya erken gelırse hiç bişeyi hazır değil

yıkancak ütülencek çanta hazırlıcaz bideeeee:97:

:9::9:
hayır olsun ruyan

benm makınada 24 dk bı program var onda yıkadım hepsını nasılsa kırlı degıller..2 posta yıkanana kadar dıgerı kurudu zaten ..yıkama kurutma ısı kolay ..daha utuye bulasamadım :37:

Back