How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Kizlar odalariniz cok guzel olmus gule gule kullanmak nasip olsun ins
ben artikin gunluk is bile yapamiyorum ya cok tembel oldum
bakalim ilk hangi bebis gelcek serap mi beytlena mi? :)))))

Maşallah bebişine :nazar:

Gem merak ediyordu çatı muayenesini :27::27:

Benim okuduğuma göre 2 parmakçık, Gem'e göre iki parmak olsa yine iyi :86::86:
Hangisi doğru cigtanemcim aydınlat bizi :52::52:
ebeeet anlat bıse cıgtanem 2 parmakmı gercekten :37::37:
Oğlumun uyku seti de yıkandı.... missssssss.... bittiiii herşey....

Ananemisss zaten aldığı, yaptırdığı herşeyi yıkamış ütülemiş.... :65::65::65:

Son 25 gün, yaylanma zamanı :74::21:

ay gun soledınızmı ben cok panıklıyorum :26:

selam kislar dun gece cok kotuydu bosluklarim cok agridi bebisim ayaklarini agzimdan cikarcak sandim gogsume baski yapti gobegimde iyice asagi indi bugun havuzda gorenlerde soyledi bu arada bugun yine havuzdaydim 1 bucuk saat once geldim dus aldim ama haala giyinemedim cok yorulmusum

Sanci geldiginde acilmaya baktiklarinda parmaklarin hep orda kalmasini istiyorsun dedi arkadasim ama kisiden kisiyede degisiyordur normal dogumdan korkmuyorsunuzda 2 parmaktan mi korkuyorsunuz :)))

selam kislar dun gece cok kotuydu bosluklarim cok agridi bebisim ayaklarini agzimdan cikarcak sandim gogsume baski yapti gobegimde iyice asagi indi bugun havuzda gorenlerde soyledi bu arada bugun yine havuzdaydim 1 bucuk saat once geldim dus aldim ama haala giyinemedim cok yorulmusum

Havuzda doğuracan sanırsam :66::66::66:
Ağrısız olur ne güzel :65::65:

amaaaaan 2 parmakmı bısı degılmıs :23::23:

sanırım :26:

dogurma kısmı degılde ıste sancıların baslaması suyun gelmesı fılan o kısım benı gerıo sacma dımı :37:

Ahh bence hiç gerilme, aslına bakarsan su gelince bu gergin karın yumuşuyormuş, bir ferahlama hissi başlıyormuş :37:

Sanci geldiginde acilmaya baktiklarinda parmaklarin hep orda kalmasini istiyorsun dedi arkadasim ama kisiden kisiyede degisiyordur normal dogumdan korkmuyorsunuzda 2 parmaktan mi korkuyorsunuz :)))

Ne korkcaz yahu, kızım dr amcanın parmağını ısırcak anlaştık biz :35::35:

rahat yuzuluomu gobekle :26:
Ahh bence hiç gerilme, aslına bakarsan su gelince bu gergin karın yumuşuyormuş, bir ferahlama hissi başlıyormuş :37:

Ne korkcaz yahu, kızım dr amcanın parmağını ısırcak anlaştık biz
:35::35:
:60::60::60::60:
amcanın parmaklar ıncemı bare yoksa dolma gıbımı :37:

pur dogmus ıyıkı dogmus ıyıkı tanımısım :29::29::29::29:

ıyıkı varsıınnnnnnnnnnnn :119::119:

nıce yaslara guzel arkadasım :71:

Maşallah bebişine :nazar:

Gem merak ediyordu çatı muayenesini :27::27:

Benim okuduğuma göre 2 parmakçık, Gem'e göre iki parmak olsa yine iyi :86::86:
Hangisi doğru cigtanemcim aydınlat bizi :52::52:

tsk pur..aslinda bana dr,um 36.ci haftada olacak demisti sikayetimi anlatinca bakmak zorunda kaldi..
cati muanesi iki parmakla :37:agrimi? cok hafif oluyor buda normal korkulacak birsey yok:34:

yazmıstım canım dıger taafa artık burdayız dıye sonradan gordun sanırım :44:

masallah :nazar::nazar:

sag el nıye uyusuyo

bebegin yatis pozisyonundan kaynaklanan bir durum diye biliyorum :26:

Havuzda doğuracan sanırsam :66::66::66:
Ağrısız olur ne güzel :65::65:

aynen valla insallah mikrop falan kapmam biras korkuyorum

ya oyle abartmiyorum yavas yavas kopek yuzusu,suyun icinde egzersiz yapiyorum yuruyorum cok ii oluyor bugun bi tane kadin vardi korktum dogurcak diye gobegi nerdeyse benimkinin 2 kati ama baska bi yeri yok iyice asagiya inmis 100metreden bebegin tekmeleri gozukuyodu

Son düzenleme:
aynen valla insallah mikrop falan kapmam biras korkuyorum

ya oyle abartmiyorum yavas yavas kopek yuzusu,suyun icinde egzersiz yapiyorum yuruyorum cok ii oluyor bugun bi tane kadin vardi korktum dogurcak diye gobegi nerdeyse benimkinin 2 kati ama baska bi yeri yok iyice asagiya inmis 100metreden bebegin tekmeleri gozukuyodu

ne gusel yaaa tadını cıkar ..ben cok tırsıyorum en basta enfeksıyondan o yusden hıc gırmıyorum

Back