Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim arkadaşıma yapmışlar o muayeni...
2 parmakmış, ama iğrenç bi duygu dedi....
ebeeet anlat bıse cıgtanem 2 parmakmı gercektenMaşallah bebişine
Gem merak ediyordu çatı muayenesini
Benim okuduğuma göre 2 parmakçık, Gem'e göre iki parmak olsa yine iyi :86::86:
Hangisi doğru cigtanemcim aydınlat bizi
Oğlumun uyku seti de yıkandı.... missssssss.... bittiiii herşey....
Ananemisss zaten aldığı, yaptırdığı herşeyi yıkamış ütülemiş....
Son 25 gün, yaylanma zamanı
amaaaaan 2 parmakmı bısı degılmısBenim arkadaşıma yapmışlar o muayeni...
2 parmakmış, ama iğrenç bi duygu dedi....
Şevko hep orada kalcak sanıyon demi
selam kislar dun gece cok kotuydu bosluklarim cok agridi bebisim ayaklarini agzimdan cikarcak sandim gogsume baski yapti gobegimde iyice asagi indi bugun havuzda gorenlerde soyledi bu arada bugun yine havuzdaydim 1 bucuk saat once geldim dus aldim ama haala giyinemedim cok yorulmusum
amaaaaan 2 parmakmı bısı degılmıs
sanırım :26:
dogurma kısmı degılde ıste sancıların baslaması suyun gelmesı fılan o kısım benı gerıo sacma dımı
Sanci geldiginde acilmaya baktiklarinda parmaklarin hep orda kalmasini istiyorsun dedi arkadasim ama kisiden kisiyede degisiyordur normal dogumdan korkmuyorsunuzda 2 parmaktan mi korkuyorsunuz :)))
rahat yuzuluomu gobekle :26:selam kislar dun gece cok kotuydu bosluklarim cok agridi bebisim ayaklarini agzimdan cikarcak sandim gogsume baski yapti gobegimde iyice asagi indi bugun havuzda gorenlerde soyledi bu arada bugun yine havuzdaydim 1 bucuk saat once geldim dus aldim ama haala giyinemedim cok yorulmusum
Ahh bence hiç gerilme, aslına bakarsan su gelince bu gergin karın yumuşuyormuş, bir ferahlama hissi başlıyormuş
Ne korkcaz yahu, kızım dr amcanın parmağını ısırcak anlaştık biz
Maşallah bebişine
Gem merak ediyordu çatı muayenesini
Benim okuduğuma göre 2 parmakçık, Gem'e göre iki parmak olsa yine iyi :86::86:
Hangisi doğru cigtanemcim aydınlat bizi
yazmıstım canım dıger taafa artık burdayız dıye sonradan gordun sanırım :44:
masallah
sag el nıye uyusuyo
Havuzda doğuracan sanırsam
Ağrısız olur ne güzel
rahat yuzuluomu gobekle :26:
ya oyle abartmiyorum yavas yavas kopek yuzusu,suyun icinde egzersiz yapiyorum yuruyorum cok ii oluyor bugun bi tane kadin vardi korktum dogurcak diye gobegi nerdeyse benimkinin 2 kati ama baska bi yeri yok iyice asagiya inmis 100metreden bebegin tekmeleri gozukuyodu
aynen valla insallah mikrop falan kapmam biras korkuyorum
rahat yuzuluomu gobekle :26:
ya oyle abartmiyorum yavas yavas kopek yuzusu,suyun icinde egzersiz yapiyorum yuruyorum cok ii oluyor bugun bi tane kadin vardi korktum dogurcak diye gobegi nerdeyse benimkinin 2 kati ama baska bi yeri yok iyice asagiya inmis 100metreden bebegin tekmeleri gozukuyodu
ne gusel yaaa tadını cıkar ..ben cok tırsıyorum en basta enfeksıyondan o yusden hıc gırmıyorum