How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

canım mevlutte vermıyoruz bız mevlutten once gelenler ıcın ıkram bu..ee zaten ramazan cok kısı gelmes herkes mevlute gelır ..mevlutte et-pıla-ayran 3lusu oluyo bızde..ben yınede 50 tane aldırdım bardak 25 tanesı 2 tl mıydı neydı ama fırfırlar 1 mt aldım mavı 1 mt beyaz ..1 mtden 15 tane cıktı 30 tanede fırfırım olcak cıkarıp takıcaz ..ay cokmu karısık anlattım :44: tuhafıyeden aldık cıcım ..zaten bı dunya alternatıf sunuyolar sana ne yapıcanı soleyınce

amın canım cumlemızın dualrı kabul olur ınsallah
banda kuculdu gıbı gelıo annem gormedı 3 gundur asagı ınmıstır sana ole gelıodur dıdı :26:

ıyı hatırlattın bende cmtsı randevumu alıyım :23:

bizde de benzer adetler canım. mevlüt öncesi eve gelenler için ve melütte de şerbet veriliyor ama şart değil. mevlütte zahmetli olur şerbet yaptırmıycam. ayran ve limonata yeterli. doğum arkası eve gelenler için bende hazırlayayım süslerden :8:

küçüldü gibi düşünen tek değilmişim,ay giderek paronayak oldum. birde bu ara göbeğimi gören erkek karnı diyor.kendi doktoruma 3, pur'un deyimiyle yedek doktora 2 kere sorduk.
ama bu çevre yok mu bu çevre aklımı bulandırdı. bu c.tesi bi daha sorucam :86:

mevlutte zor ıs vazgec bencede :23:

yok canım ya dırek kız gobusu senınkı erkek gobusu gormemıs onu dıyenler :49:
bende bole bılmıs bılmıs kesın erkek dıenlere uyusluguna bıde popoma bakın dıorum aaaaaa kız demekkı dıolar o anda kız olduguna kesın kanaat getırıolar ..hayır erkek dıyorum sapıtıyo ınsanlar :111:

genısleyen bır popom ve sıvrı bır karnım var :16:

evet cnm mevlüt için vazgeçtim. 20-30 tane yapsam yeter. misafir geldikçe temiz bardaklara takıveririm.

benim göbeğim çok yayvan değil. kasıklarıma doğru boşluk var ama popo maşallah güzel büyüdü. bu sabah itibari ile toplam 11 kilo olmuşum zaten :37:
işte her ağızdan bi laf çıkıyor.bir de erkek olursa görürsün diyorlar sanki öyle bişey olsa çöpe atcaz töbe estağfurullah :47:

purcum,limitimi doldurdum mu acaba gerçi en az 5 hafta daha var biraz daha büyür :49:

bizde de benzer adetler canım. mevlüt öncesi eve gelenler için ve melütte de şerbet veriliyor ama şart değil. mevlütte zahmetli olur şerbet yaptırmıycam. ayran ve limonata yeterli. doğum arkası eve gelenler için bende hazırlayayım süslerden :8:

küçüldü gibi düşünen tek değilmişim,ay giderek paronayak oldum. birde bu ara göbeğimi gören erkek karnı diyor.kendi doktoruma 3, pur'un deyimiyle yedek doktora 2 kere sorduk.
ama bu çevre yok mu bu çevre aklımı bulandırdı. bu c.tesi bi daha sorucam :86:

Bana da erkek karnı diyorlar :1::1:
Hurafe onlar canım, bulanmasın aklın :27::27:

mevlutte zor ıs vazgec bencede :23:

yok canım ya dırek kız gobusu senınkı erkek gobusu gormemıs onu dıyenler :49:
bende bole bılmıs bılmıs kesın erkek dıenlere uyusluguna bıde popoma bakın dıorum aaaaaa kız demekkı dıolar o anda kız olduguna kesın kanaat getırıolar ..hayır erkek dıyorum sapıtıyo ınsanlar :111:

genısleyen bır popom ve sıvrı bır karnım var :16:

Senin kafan bulanacağına onlarınki bulansın mantığı :111:
:1::1:

Senin kafan bulanacağına onlarınki bulansın mantığı :111:
:1::1:

yok otorıteler sankı o erkek dedı dıye erkek olcak o yusden yapıorum :111:

dogumgunu hedıyesı geldıı bakalım sanaaa yoksa bu aksammı :23:

34+3 :49:

$DSCF0234.jpg

yok otorıteler sankı o erkek dedı dıye erkek olcak o yusden yapıorum :111:

dogumgunu hedıyesı geldıı bakalım sanaaa yoksa bu aksammı :23:

Gece 12 de kociş "ben aşşa iniom annemlerin internet gitmiş" dedi, 2 dk sonra elinde bir paketle geri geldi :69::69:
Puzzle almış, 85x60 cm boyutunda en bayılabileceğim bir resim :66::66::66:

lale devrı dızısınde kocumanı vardı onun :52:

pek begenırım bende bıtır kızın gelmeden :23:

ısım olayını soledınmı koceye

Ben de çok severim bu adamın eserlerini ondan bayıldım görünce, evet bir an önce bitirmeliyiz :52::52::52:

Söyledim, o da beğendi, B planı olmasına karar verdik.. Hani bugün doğurursam B planı olan isimlerden birini koyacaz :27::27:

Ben de çok severim bu adamın eserlerini ondan bayıldım görünce, evet bir an önce bitirmeliyiz :52::52::52:

Söyledim, o da beğendi, B planı olmasına karar verdik.. Hani bugün doğurursam B planı olan isimlerden birini koyacaz :27::27:
:9::9::9::9:butun ısımler b planında kaldı
canım maşallah :nazar:

bende yarın ekleyeyim son halimi bayadır eklemiyorum birde siz bakın bakalım karnım ne durumda kız mı,erkek mi ? :37:

bende totomu kaldırsamda ceksem çok usenıyorum :75:

Herkesin miraç kandili mübarek olsun. Birbirimize dualar edelim mutlaka bu akşam. Sağlıcakla sorunsuz doğumlar yapalım tatlı bebişlerimize kavuşalım diye. Rabbim olmayanlara da versin inşallah çok güzel bir duygu değil mi kızlar

canım maşallah :nazar:

bende yarın ekleyeyim son halimi bayadır eklemiyorum birde siz bakın bakalım karnım ne durumda kız mı,erkek mi ? :37:

Saol canım :54:

Ekle ekle :52::52::52:

:9::9::9::9:butun ısımler b planında kaldı

bende totomu kaldırsamda ceksem çok usenıyorum :75:

Neyse ki çoçukumuz isimsiz kalmayacak :37::37:

Kaldır totoyu, marş marş :118:

pur doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle uzun bir ömür geçirmen dileğiyle.

Teşekkürler canım, inş hepimiz sevdiklerimizle upuzun ve mutlu yıllar geçiririz :16::16:

seker ve ege sıze arkadaslık yolladım kabul etmenız gerekıyor :49:

Eki Görüntüle 216220

lohusa bardagı dedıgım sey bu ıste :9:

bıldıgınız mıka bardak,fırfır mt ıle satılıyo kesıp kesıp dıkıyyorum..uzerıne susler alıcam cıkabılırsem ama on fıkır olsun dıye ekledım ...ısteyen her bardaga yapabılır ben kalabalık olucak dusuncesı ıle bu bardakları aldım kullan at..cam bardaklarda daha sık duruyor tabıkısı
böle bile güzel ama süslenince daha da güzel olur..
evet cnm napiim kaç yıldır tanıdığım doktor,beni bilen,takip eden dr. o girerse daha güvende olucam ama nasip artık.

süper canım tadını çıkar :46:

togicim,odanız çok güzel,çok ferah çok beğendim.sağlıkla huzurla kullanmak nasip olsun inşallah :34:

gemcim,bardak süslemesi gayet güzel. aslında bende istiyorum ama benim çevrem,akrabam çok mevlüdde sadece bayanlar olduğu halde 100 kişiyi geçer bu yüzden üşeniyorum. belki 20-30 tane hastane sonrası eve ilk gelecek olanlar için yapabilirim özencim var çünkü. bu lastikli kumaşları tuhafitede bulabilir miyim :44:
sağol gobüscüm

ayyy sizin göbeğiniz çıkmış maşallah prensese

pur'cum doğum günün kutlu olsun,herşey dilediğin gibi olsun.

face'te arkadaşım en son c.tesi günü çekilen fotolarda etiketlemiş son halimi görebilirsiniz,oturarak olduğu için koccaman çıkmış göbeğim.
unutmazsam boydan resim ekleyeceğim yarın :49:

Back