herkese merhaba,
biz geldikkkkk. geriye dönük okuyayım dedim ama yaklaşık 30 sayfa birikmiş okuyamadım. herkes iyidir inşallah.doğuran kim varsa Allah bebeklerini analı babalı sağlıkla büyütsün.
perşmebe günü akşam üzeri saat 5 e doğru duygusal anlardan sonra ağlaya ağlaya ameliyathene giderek başladı hikayemiz.öne dosyamız açıldı,sorular imzalar vs. sonra sonda takıldı.ameliyathaneye geçtim.belden iğne yapıldı çok hafif acıdı,sonra bacaklarıma bi sıcaklık inmeye başladı. epidural sez. olduğum için yapılan herşeyin farkındaydım. 15 dk. içinde doktorum kızın çok güzel dediği anda ben neden ağlamıyor dedim,ağlayacak şimdi dedi. sesini duyduktan sonra bende başladım ağlamaya,iyimi sağlıklı diye sorup durdum.gayet iyi dedi doktorum. hani nerde göreyim demeden ben heyecandan bayılmışım.doktorum seslenmiş ama ben hiç hatırlamıyorum.ilk çıkışını göremedim ona üzüldüm.
yoğun bakıma odasına geldiğimde belden aşağım komple uyuşuktu.4-5 saat sonra anca düzeldi.biraz da ağrılarım vardı.
hemşire kucağında kızımla gelirken bak annesi dediğinde ben yine koptum,eşim çok güzel kızımız var dedi ben ağlamaktan gözlerimi açamadım.giyinmesi için emzirmek üzere tekrar getiricez dediler. O 15-20 dk saatler geldi bana.annem kucağında meleğimle karşıdan gelirken kalbim heyecandan pıt pıt çarpmaya başladı.ilk emizrmeyi hemşire gösterdi.kuzum hemen cuk cuk yaptı. yol yorgunu bebeğim 2 emip 1 duruyordu.
yaklaşık 3 kilo , 50 cm doğdu melek kızım dün evimize geldik.ara ara ağlıyor,emiyor,altını kirletiyor.şimdilik günlerimiz böyle geçiyor.sütüm daha gelmedi.kolostrumla idere ediyoruz. lansinoh kullanmama rağmen göğüs uçlarım yara oldu,biraz acıyor ama değer kuzuma.
gemcim, bu arada bebeğimizin isim annesi oldun. Gülin'den vazgeçtik. Işıl koyucaz isim olarak.daha önce de listemiz arasında vardı ama çok üsütünde durmamıştık. sen geçen pur'a önerince tekrar gündemimiz oldu ailelerimizde çok beğendi.geriye dönük 1-2 sayfayı okuyabildim. senin paşa seni kestirrecekmiş.hayırlısı olsun,sağlıkla gelsin inşallah. ara ara gelip yazarım,sağlıcakla kalın.
canımmmmm arkadasımm senden haber beklıyoduk cok sevındım yazdıgına....
yavrunla bı omur saglıklı mutlu gunlerınız olsun çok mutluyum adınıza...
bayıldım dedıgın anda bende sular seller aktı gıttı kıyamam sana ..Allah acılarını gostermesın hep guzel gunlerınız olsun ınsallahhhhhhh
gogsunu kuru tutman gerekıyormus bılıyorsundur gercı ...
fırsat bulunca fotttoooo ekle nolursun
oğlumun annesı olamadan ısım annesı oldum Işıl ın ınanamıyorummmmmmm
cok sevındım adıyla yasasın kuzucuk ışıııl ışııııl parlasın hep kıymetlımız
salı kesınlesıcek gunumuz haberın olur