• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

gem sanırım sezeryan olacaksın. kafası büyük diye mi öyle okudum sanırım. benim kızında haftasına göre başı büyük acaba banada sezeryan derlermi ki. devlet hastanesine gittiğim için çok açıklama yapmıyolar. çatı muayenesi de olmadım. haftaya gidicem doktora sorucam ama acaba sırf başı büyük diye sezeryan mı olurum merak ediyorum.hiç istemiyorum bu arada ameliyat falan. normalden korksamda en normal şekilde doğurmak isterim

38 haftalikti drum bana 29da gelecek demist ama nisan 21de dogdu..

E oğluşun geç kalmış o zaman :21:

sıkı takip yapmıssın bravooo:46:

:42::42::42:

günaydınnnnn
dün gece bi sancı tuttu
eyvahhhh :43::43:
oğlan durmıcak geliyo dedim
kemiklerim ayrılcaktı sanki..
göbeğim gerildiii
nasıl basıyo kafa
kızlardan önce doğurcam didim bi an..
yazık kocam da korktu
(oğlum sakin ol rahatsız etme anneyi) diyo
sanki çok dinliyo da oğlan:33:
10 dk sonra herşey normale döndü..
oğlum kafasını kanala sokmaya çalışıyo:45:
ne acelesi varsa:63:
ayy 3 ağustos geliversin çok tırsıyorum:18:

Kafayı sokarken öyle mi oluyo :44:

3 ağustos ta saat 9 a kadar doğan aslanlarımızın yükseleni başak
10-12 arasında doğanların terazi oluyomuş
drda randevumu 10 a almış ameliyethaneden
9a kadar doğsaydı didim bari yükseleni annesiyle aynı olsaydı:1::1:
kadın başladı gülmeye:60::60::60:
napiyim canımmm seviyom burcumuuu:52:

:60::60::60:

Ben de sabah 4le 7 arası doğurmak istiyorum, yükseleni de aslan olsun :27::27:

mrb arkadaşlar....

ben de henüz doğurmadım.

salı günü en son muyaneye gittiğimde kendim 100 gr oğlum 300 gr almış 3500 kilo olmuştu. çatı muyanesi oldum ve gerçekten çok etkilendim. o günden beridir sezeryana eğilimliyim. bu salı kontrolde doktorla konuşacağım.bakalım ne diyecek, benim doktor pek sezeryana yanaşmıyor. ama ben kafamda konuşacaklarımı tasarladım. rahmim düşmemiş henüz, doktor belkide geç kalacaksın hareketlenmeye bak, sürekli hareket halinde ol dedi.

ozench doğum yapmış. tebrik ederim... Allah analı babalı büyütsün.

Ayy biz sana doğurdu gözüyle bakıyorduk :3: Nerlerdesin yahu :3:

İlahi togii...Başak iyidir iyidir...

Özench doğurmuş muuuuu????Hala haber yok di mi?

Keramos sağol canım,iyi ki söyledin bol bol hasta bezi alayım ben..yani o muşamba gibi olanlardan.İyi misin?

Ozencch doğurdu canım bu sabaha karşı, çok tatlı bir oğluşu olmuş :16::16:

herkese meraba:)
bi kaç gündür giremiyorum eşim geldi son hazırlıkları yapıyoruz birazcık geziyoruz.pazartesi sabah 8 de hastanede olucaz öğlene kadar işallah bebişimize kavuşucaz.sanırım pazartesi yalnız değilim geçmişi tam okuyamadım ama başka bebişlerimizden de gelenler olcak:)

gem ve selina siz de mi sezeryan olcaksınız kesinleşti mi?hayırlısıyla alalımda kucakımıza minikleri:))

gem sanırım sezeryan olacaksın. kafası büyük diye mi öyle okudum sanırım. benim kızında haftasına göre başı büyük acaba banada sezeryan derlermi ki. devlet hastanesine gittiğim için çok açıklama yapmıyolar. çatı muayenesi de olmadım. haftaya gidicem doktora sorucam ama acaba sırf başı büyük diye sezeryan mı olurum merak ediyorum.hiç istemiyorum bu arada ameliyat falan. normalden korksamda en normal şekilde doğurmak isterim
benım oğlanın lakabı koca kafalı oldu :9:
baya oldu bası asagı donelı ama kanala gırmıyor bu saatten sonrada gırmez dedı drum catımda cok musaıt degıl bebek 3500 ccıvarı dogacak kısmetse..yınede 39 hfta bıtsın dıye beklıyoruz salı gunu kesınlesecek hersey..yoksa haftasına gore buyuk degıl canım kafası
bende hıııııııc ıstemedım sezeryan ama kısmet boyleymıs..hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah
herkese meraba:)
bi kaç gündür giremiyorum eşim geldi son hazırlıkları yapıyoruz birazcık geziyoruz.pazartesi sabah 8 de hastanede olucaz öğlene kadar işallah bebişimize kavuşucaz.sanırım pazartesi yalnız değilim geçmişi tam okuyamadım ama başka bebişlerimizden de gelenler olcak:)

gem ve selina siz de mi sezeryan olcaksınız kesinleşti mi?hayırlısıyla alalımda kucakımıza minikleri:))
merak ettık bızde ...saglıcakla kavus yavruna ınsallah senın seruvende bıttı :69: habersız bırakma ama bızı
evet canım kesınlestı salı gunu gununu belırlıcez..

Ozench sabah sabah aglattı benı yaa o nası bı çoçuktur oleeeeee masallah 41 kere...cok cok cok mutluyum sukurler olsun kavustu yavrusuna..

veee herseyın normal sekılde gelısmesı cok mutlu edıcı umarım cok zorlanmamısdır..

ay ayyy dayanamıyorum ben artık gelsın kucuk aslanım :69:

sezeryan raconunu hıc bılmıyordum ogrenmıs oldum :27::27:

Allah bır kesıkte kurtarsın :9::9::9:

Ozench sabah sabah aglattı benı yaa o nası bı çoçuktur oleeeeee masallah 41 kere...cok cok cok mutluyum sukurler olsun kavustu yavrusuna..

veee herseyın normal sekılde gelısmesı cok mutlu edıcı umarım cok zorlanmamısdır..

ay ayyy dayanamıyorum ben artık gelsın kucuk aslanım :69:

Çok tatlı maşallah :nazar::46:

Günler sayılı olunca zor oluyo demi :23::23:

sezeryan raconunu hıc bılmıyordum ogrenmıs oldum :27::27:

Allah bır kesıkte kurtarsın :9::9::9:

:1::1::1::1:

slm hanımlarr biz oğluşumla dün evimize geldikk,2 mizde çok şükür iyiyiz,ayrıntıları sonra anlatırım şimdi oğluşumu uyuttum duş aldım gelen gidenden bi türlü uyumak fırsat olmadı,yazımı yazıp uyucam biraz,oğluşum çarşamba sabahı 8 58,de dünyaya geldi,3 550gr,49 cm doğdu,ismimiz SEMİH KOYDUK,rabbim sizlerede nasip etsin inş,görüşürüs kıslarr

E oğluşun geç kalmış o zaman :21:

:42::42::42:

Kafayı sokarken öyle mi oluyo :44:

:60::60::60:

Ben de sabah 4le 7 arası doğurmak istiyorum, yükseleni de aslan olsun :27::27:

Ayy biz sana doğurdu gözüyle bakıyorduk :3: Nerlerdesin yahu :3:

Ozencch doğurdu canım bu sabaha karşı, çok tatlı bir oğluşu olmuş :16::16:
nete giremedim canım! doktor niyetin yok doğurmaya dedi, çalış köle dedi !
slm hanımlarr biz oğluşumla dün evimize geldikk,2 mizde çok şükür iyiyiz,ayrıntıları sonra anlatırım şimdi oğluşumu uyuttum duş aldım gelen gidenden bi türlü uyumak fırsat olmadı,yazımı yazıp uyucam biraz,oğluşum çarşamba sabahı 8 58,de dünyaya geldi,3 550gr,49 cm doğdu,ismimiz SEMİH KOYDUK,rabbim sizlerede nasip etsin inş,görüşürüs kıslarr

hayırlı olsun melisax Allah analı babalı büyütsün:D

Çok tatlı maşallah :nazar::46:

Günler sayılı olunca zor oluyo demi :23::23:

:1::1::1::1:
ya gununden once gelırse endısesı yasanıyo bolede :37:
çok sukur saglıkla kavustun yavruuna..sıkıntınız yoktur umarım..fırsat bulunca gel anlat bıze :79:

Rüyanda beni görmedin mi daha :66::66:

ya dun gece gordum aslında ama toparlayamıorum hala bak ozench cıgtanem dogurdu sımdı sende sıra hadı fılan dedım ama yarım yamalak hatırlıorum ..

buarada ozenchın dogurdugunu bılmıodum:37:
bu ruyaya gore cıgtanemde bugun dogurcak :52::52::52:

ya dun gece gordum aslında ama toparlayamıorum hala bak ozench cıgtanem dogurdu sımdı sende sıra hadı fılan dedım ama yarım yamalak hatırlıorum ..

buarada ozenchın dogurdugunu bılmıodum:37:
bu ruyaya gore cıgtanemde bugun dogurcak :52::52::52:

Ohoo daha sıramı sölemişin :37:

Cigtanemden bende bişiler bekliyorum bugün :52::52:

Kızlarr nasılsınız bakalım? Bizden sonra 3 bebek daha gelmiş..Hayırlı olsun herkese..

Biz iyiyiz çok şükür..Bugün kızımızla beraber 5.günümüz..Dünyamıza alışmaya çalışıyor kuzum..Çok güzel bir duygu çok..Allah herkese nasip etsin.Şimdi uyuyo kızım. Çok uykucu çok, emzirmek için mıncıklayıpta kaldırmak zorunda kalıyoruz :49::49::96: Gecemiz gündüzümüz birbirine karıştı..Daha bugün biraz uyuyabildim..İlk günler zaten heyecandan yarım saat falan uyuyordum..Nasıl duruyorum okadar uykusuz kendim bile şaşırıyorum.mık etse hemen kalkıp bakıyorsun, çok değişik bir duygu annelik..sütüm daha ilk günden geldi çok şükür. duş aldıktan sonrada baya arttı :nazar: hatta sağ göğsüm çok şişti gerildi akşam sağdık biraz..şimdi rahatladım. yalnız birşey sorucam doğum yapmış annelere.benim koltuk altımda beze gibi şişlik oluştu? Acıyorda..Acaba sizde böyle birşey oluştumu? Birde kanamalar ne durumda ben günde 2 ped değiştiyorum okadar? Sizin nasıl?
Doğumumuz güzel geçti çok şükür..Herkes çabuk ayaklanmama şaşırdı. Aklıma gelmişken birkaç birşeyler yazayım.

Sezeryan doğum yapacak olan hamişlere benden tavsiyeler..

* Ben yanıma 2 gecelik almıştım ama keşke 2 tane daha alsaydım..Sıcaktan inanılmaz derecede terliyorsunuz zaten,Hele emzirdikten sonra felaket..Birde gecelik daha iyi oluyor, wcye çıktığınızda hemen sıyırıyorsunuz, pijama da eğilip kaldırmak ilk günler zor..

* Duş aldıktan sonra göğüslerim şişmeye sütüm çok daha fazla gelmeye başladı, günde 2-3 kere üzerimi değiştiriyorum..Kesinlikle göğüs pedinizi alın..Ona rağmen bile kıyafetlerim süt oluyor..Ben bebedorunkinden almıştım..memnunum..

* Lansinoh kullanıyorum..Emzirdikten sonra sürüyorum. Bugün dahil hala acıma var ama inanılmaz rahatlattı beni..Acımı azalttı..Zaten acımaması mümkün değil cok cok öyle bir emiyorki cadı :9:

* Kendinize büyük beden kilot ve atlet alın derim..Rahat etmek çok önemli..atlet alın derim çünkü bu sıcakta teri tutuyo ve göğüs pedlerinide tutuyor..Aslında atletten ziyade (bende bugün aldıttırıcam) büyük beden büstiyer tarzı birşey alın derim yada emzirme atleti..çünkü atlerle emzirmek zor oluyor..büstiyeri sıyırıp kolayca emzirebilirsiniz..

* Doğumdan sonra ilk 6 saat birşey yemek içmek yasak..Ondan sonra bol sıvı ve bisküvi tarzı şeyler yiyebiliyorsunuz..Annemler hemen kayısı kompostosu yapıp getirdiler. Gaz çıkartmada inanılmaz fayda gördüm ve çok şükür daha ilk gün gazımı çıkarttım..Tavsiye ederim..

*Ha birde yanınızdakilere söyleyin ilk günler espri yapmasınlar, dikişler acıyor :60::60:

Şimdilik aklıma gelenler bunlar..Hepinizi öpüyorum, Allah kolay doğumlar nasip etsin herkese..:54::54:

Back