gem sezeryan psikolojin nasıl?
gayet ıyııyım ya benım tek endısem sutum gec gelırmı baska bısı dusunmuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gem sezeryan psikolojin nasıl?
gelir gelir ya stün. annem bizim bi tanıdığımıza çıkar çıkmaz bebeğini yanına yatırıp sütünü eliyle sıkarak getirtmiş emdirmişti. kadın baygın uyuyordu. yanında olacaklara tembihle yaparlar tecrübeli kimseler oldukça bişi olmaz Allahın izniyle.
bızım tospalar tembel cıktı
ben sezeryan olucam carsamba fılan
eybuuuu cırkın kızının fotosunu ekleeee cok merak edıyorum daha kız bebek gormedık
bızım tospalar tembel cıktı
ben sezeryan olucam carsamba fılan
eybuuuu cırkın kızının fotosunu ekleeee cok merak edıyorum daha kız bebek gormedık
Hayırlı olsun canım, Allahım kolaylık versin..
Ben baygın halde odaya geldim, söylenenleri duyuyordum ama gözlerim net değildi bakamıyordum, bebeğin oldu dediler, beni yatağa yatırdılar hemen göğsümü acıp sıktırdılar, kızımı dayamıştı ebe göğsüme oda cok cok hemen çekti kuzum benim geliyo süt hiç endişelenme..
tAMAM en kısa zamanda eklerim
ben butun ebelerı tembıhledım mama gerekse bıle bıberonla vermeyın sutum ıcın ugrasın dıye
gerek kalmaz umarım hıcbırıne
sen nezmn dogurcan kısım gectın hepımızı
tembellikten ölüyoruz biz gem... bebek durdukça da kilo alıyor. doktor 4 kiloyu bırak 5 kiloyu bile normal doğurtacak bana. ama ben korkuyorum.
eeeee nezmna kadar bekletıcek
sagol canım
sen genel anestezımı oldun
masallah negusel emmıs kuzucuk
ıyı bısey bu aslında ama bebıs kac kılo oldu :44:perşembe gün doluyor ya 10 gün daha beklerim diyor. ama ben salı günü konuşacağım. ben beklemekten yana değilim kilosu arttıkça korkum da artıyor diyeceğim. çatı muyanesinde kendimi öyle kastım ki muyane edemedi. gevşeyemedim bir türlü. bilmiyorum ben endişelerimi anlatacağım. ama doktor geçrketen normal doğuma çok destek veriyo.
evet canım genel oldum..ama iyiki öyle olmuşum diyorum.hep epidural istiyordum. hastaneye gidince acil sezeryana alınınca brden titremeye basladım,korku sardı..doğuma odaklanamadım..iyiki genel olmuşum..yoksa o heyecana dayanamazdım heralde..
kızım uyandı biz emişelim teyzeleri yine geliris..öptük sizi..
ya ben çatı muyanesine kadar normal doğum die tepşiniyordum sezeryan isteyenlere içten kızıyordum. çatı muyanesinden sonra resmen psikolojim bozuldu. normal doğursam herhalde 1 sene falan kurtulamam bu stresten. bir de benim evlendiğim zamanda sorunlarım olmuştu. ilk zamanlar. kasılma durumu gene olmuştu. bunu doktora anlatmalı mıyım bilmiyorum? vajinusmus diolar biliyorsunuzdur.
anlat bence muhakkaak sıkıntı yasarsın canım ..belkı bu durumu bılse normal olsun dıye dırekmıcek keske daha once konussaydın ..
benı vajınusmus olan bı arkadasım vardı hıc normall konusulmadı bıle dırekt sezeryan oldu ama dogrusu bumu bılemıyorum
al benden de o kadar bazılarının doğurmadan sütü gelmişti hatırlıyor musun?gayet ıyııyım ya benım tek endısem sutum gec gelırmı baska bısı dusunmuyorum
maşallah ne güzelHayırlı olsun canım, Allahım kolaylık versin..
Ben baygın halde odaya geldim, söylenenleri duyuyordum ama gözlerim net değildi bakamıyordum, bebeğin oldu dediler, beni yatağa yatırdılar hemen göğsümü acıp sıktırdılar, kızımı dayamıştı ebe göğsüme oda cok cok hemen çekti kuzum benim geliyo süt hiç endişelenme..
tAMAM en kısa zamanda eklerim
ben de o yüzden genel olucam asabi tansiyonum var heyecana gelemem uyuyim uyanıyim bitsinevet canım genel oldum..ama iyiki öyle olmuşum diyorum.hep epidural istiyordum. hastaneye gidince acil sezeryana alınınca brden titremeye basladım,korku sardı..doğuma odaklanamadım..iyiki genel olmuşum..yoksa o heyecana dayanamazdım heralde..
kızım uyandı biz emişelim teyzeleri yine geliris..öptük sizi..
koycanım ben de koydum. 2 hastane çıkışı 3-4 adet badi koydum bulunsun nolmaz nolmazya sımdı cok sıcakya ee sezeryanda olcam yatıcaz hastanede 2 gun heralde ee ben 2 takım hastane cıkısı almıstım yetıcekmı cocuk terlemesmı normal bodyllerdendemı koymalıyım acaba :26:
ya ben çatı muyanesine kadar normal doğum die tepşiniyordum sezeryan isteyenlere içten kızıyordum. çatı muyanesinden sonra resmen psikolojim bozuldu. normal doğursam herhalde 1 sene falan kurtulamam bu stresten. bir de benim evlendiğim zamanda sorunlarım olmuştu. ilk zamanlar. kasılma durumu gene olmuştu. bunu doktora anlatmalı mıyım bilmiyorum? vajinusmus diolar biliyorsunuzdur.