• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

slm kıslar nabersinizz????

bizde doktor hastane s.ocağı geziyoruz.

7.gün s.ocağına gittik. topuk kanı alındı. boy kilo ölçümü yapıldı. doktor sarılık kont.yaptı. çok şükür iiyis...

9. gün hastaneye gittik. işitme testi yapıldı. çocuk doktoru sarılık ve kordonu kontrol etti. çok şükür iiyis...

bugun yani 10.gün benim kontrolum için hast.gittik. ben de iiyim.

bizim tek derdimiz;
benim gögüserim yara oldu. bi öğün sağıp biberonla veriyorum bi öğün ağlaya ağlaya emziriyorum.
lansinoh kullanıyorum. ped takıyorum.
kurutmayı denedim. kabuk tuttu. sonra daha acı verici oldu.
ayva cekirdeğide kaynattım.

sanırım bebeğim emmezse bunları kullanırsam iileşirim ama emerken iyileşme olacak mı???

bugunde silikon gögüs koruyucu aldım. acı aynı acı ama belki tükürük temesı olmadığı için iileşme olabilir.

ben doğumda bu kadar zorlanmadım
:25:

her türlü öneriye acığım.

togi;

bebeklerin memeleri de süt toplarmış.

yapacağımız bişi var mı bu durumda???

7.gün s.ocağına gittik. topuk kanı alındı. boy kilo ölçümü yapıldı. doktor sarılık kont.yaptı. çok şükür iiyis...

9. gün hastaneye gittik. işitme testi yapıldı. çocuk doktoru sarılık ve kordonu kontrol etti. çok şükür iiyis...

bizim tek derdimiz;
benim gögüserim yara oldu. bi öğün sağıp biberonla veriyorum bi öğün ağlaya ağlaya emziriyorum.

sanırım bebeğim emmezse bunları kullanırsam iileşirim ama emerken iyileşme olacak mı???

bugunde silikon gögüs koruyucu aldım. acı aynı acı ama belki tükürük temesı olmadığı için iileşme olabilir.

İkiniz de iyisiniz ne güsell :65:

Umarım yaraların da iyileşir en kısa zamanda :26:
Garmasan mı ne öle bi krem varmış, o daha iyi geliyormuş bazı annelere dene bi istersen :26:

Eki Görüntüle 232116 işte oğlumun hatıra bebek hediyesi

Çok Güzel...Çok iyi düşünmüşsün canım .Bana da pembesi gelmişti bisikletin :)) Saklıyorum kızımın tokalarını
koyarım:))

bizim tek derdimiz;

İyi olmanıza sevindim..10 gün oldu mu? Maşallah Maşallah...:nazar::nazar:
Peki sağıp versen sadece?En azından iyileşene kadar..zor bi durum canım,geçmiş olsun :((:44::44:

selam kislar bugun doktorumuz vardi saat 3te o saate kadar pek biseyim yoktu kontrole girdik kadin parmaklarini bi soktu kurcala kurcala mahvetti beni ve 2 cm acilmis dedi bugun yarin dogurursun dedi o saatten beri karnimn alt kisminda sanci var simdiye kadar hep gezdim unutayim diye ama gecmedi adet sancisi gibi ama karnimda kaskati oluyo ve gittikce siklasiyor ayni zamanda belimde agriyo doktorumum aradim muayeneden dolayi olabilirmi diye eger sancin gelcekse tetikler dedi 1 kac saat daha gecmezse tekrar ara hastahaneye gidelim dedi ve hala gecmedi biraz daha bekliycem gecmezse dus alip hastahaneye:18::18::58:

Doğum başlıcak galiba sabaha kalmaz bence :53:

Teyzoşlar şaka gibi ama 2 gün sonra 1.ayımızı dolduruyoruz :)) Siz hala doğurmak için uğraşa durun:52: Oğlumla tek derdimiz sıcaklar, kuzum isilik döküo az da olsa bir de o kadar bakım yapıyorum günde 2 kere yıkadığım bile oluyor, gece terliyo,uykusunu bölme uğruna değiştiriyorum..Emerken genzine kaçırmasa daha mutlu olucaz, sancıları için muskat kullanıyorum iyi geliyor, 3 gün tuvaletini yapmayınca göğsüme zeytinyağı sürdüm azcık emerken onu da emmiş oldu bi saat sonra pırttt..Mutlu son..Geceler uykusuz benimki sabaha karşı uyanıp uyumuyor..Ama o melek yüzüne bakınca uykusuzluk basit bişi kalıyor.Burnunda ki ifrazatı sökmesi için sütüm kaynarken burnuna fışkırtıyorum kolaycaçıkarıyor, gözlerinede azıcık sağıp siliyorum, çapak olmuomuş, annem bana hep yapmış hakikaten bende çapak hiç olmaz..1.ay muayenesine götüreceğim ve hepatit aşısı var, bakalım neler olacak..Siz de doğurun bakalım...Hayat bundan sonra başlıyo, güzellikleriyle...

bizim tek derdimiz;

canım ilk zamanlar oluyo dayancas sonra düzeliyo
togi;

bebeklerin memeleri de süt toplarmış.

yapacağımız bişi var mı bu durumda???

evet memelerinde süt olabiliyo sıkmayın kendisi kayboluyo

:64:ay inanmiyorum saglikla gelsin sefko:69:
amın canıımmmmmm :66:
yaaa kızlar bi sorum var size..
benim dr umu uzun yıllardır tanıyorum
önceden birlikte çalışıyorduk
doğum sonrası bi hediye götürmek istiyorum
sizin fikirlerinize ihtiyacım var
bu arada dr um bayan
(erkek olsa kolaydı hediye seçmek)
nasıl bı bayan bılmıoruskı ayrıca kadına cok daha kolaaay bence :82:
selam kislar bugun doktorumuz vardi saat 3te o saate kadar pek biseyim yoktu kontrole girdik kadin parmaklarini bi soktu kurcala kurcala mahvetti beni ve 2 cm acilmis dedi bugun yarin dogurursun dedi o saatten beri karnimn alt kisminda sanci var simdiye kadar hep gezdim unutayim diye ama gecmedi adet sancisi gibi ama karnimda kaskati oluyo ve gittikce siklasiyor ayni zamanda belimde agriyo doktorumum aradim muayeneden dolayi olabilirmi diye eger sancin gelcekse tetikler dedi 1 kac saat daha gecmezse tekrar ara hastahaneye gidelim dedi ve hala gecmedi biraz daha bekliycem gecmezse dus alip hastahaneye:18::18::58:
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: gelıyoooooooooooo kuzeeeyyyyyyyy Allahım yardımcın olsun canımm

bizim tek derdimiz;

kuru kalmasını saglıcakmışız sen herseyıı yapmıssın zaten :44:
Teyzoşlar şaka gibi ama 2 gün sonra 1.ayımızı dolduruyoruz :)) Siz hala doğurmak için uğraşa durun:52: Oğlumla tek derdimiz sıcaklar, kuzum isilik döküo az da olsa bir de o kadar bakım yapıyorum günde 2 kere yıkadığım bile oluyor, gece terliyo,uykusunu bölme uğruna değiştiriyorum..Emerken genzine kaçırmasa daha mutlu olucaz, sancıları için muskat kullanıyorum iyi geliyor, 3 gün tuvaletini yapmayınca göğsüme zeytinyağı sürdüm azcık emerken onu da emmiş oldu bi saat sonra pırttt..Mutlu son..Geceler uykusuz benimki sabaha karşı uyanıp uyumuyor..Ama o melek yüzüne bakınca uykusuzluk basit bişi kalıyor.Burnunda ki ifrazatı sökmesi için sütüm kaynarken burnuna fışkırtıyorum kolaycaçıkarıyor, gözlerinede azıcık sağıp siliyorum, çapak olmuomuş, annem bana hep yapmış hakikaten bende çapak hiç olmaz..1.ay muayenesine götüreceğim ve hepatit aşısı var, bakalım neler olacak..Siz de doğurun bakalım...Hayat bundan sonra başlıyo, güzellikleriyle...
aaaaaa sız okula baslıcaksınız bız hala doguramadık :63:
muskat mıktarı cooook ıyı ayarlanması gereken bı baharat dıye bılıyorum yan etkılerı cok dıye duymustum ben dr mu oonerdı:45:
goze ve burna sut bızdede yapılır :46:

benim 11:))
yaa doğumu tetiklemek için bişi yapılıyomu acaba:))
ben çok sıkıldım daaa

benim 11:))
yaa doğumu tetiklemek için bişi yapılıyomu acaba:))
ben çok sıkıldım daaa
:60::60::60:benım kocede sordu bunu gecen gun
sanırım catı muayenesı ıyı gelıo :23::23:
Ayy gün bilmek de pek kasar insanı yaa :89:

ben hala tam bılıom bıde 2 sı gecesıde olabılır 3 u sabahıda heeeeeersey salı aksamı saat 21 de kesınlesecek :52:

Back