slm kıslar nabersinizz????
bizde doktor hastane s.ocağı geziyoruz.
7.gün s.ocağına gittik. topuk kanı alındı. boy kilo ölçümü yapıldı. doktor sarılık kont.yaptı. çok şükür iiyis...
9. gün hastaneye gittik. işitme testi yapıldı. çocuk doktoru sarılık ve kordonu kontrol etti. çok şükür iiyis...
bugun yani 10.gün benim kontrolum için hast.gittik. ben de iiyim.
bizim tek derdimiz;
benim gögüserim yara oldu. bi öğün sağıp biberonla veriyorum bi öğün ağlaya ağlaya emziriyorum.
lansinoh kullanıyorum. ped takıyorum.
kurutmayı denedim. kabuk tuttu. sonra daha acı verici oldu.
ayva cekirdeğide kaynattım.
sanırım bebeğim emmezse bunları kullanırsam iileşirim ama emerken iyileşme olacak mı???
bugunde silikon gögüs koruyucu aldım. acı aynı acı ama belki tükürük temesı olmadığı için iileşme olabilir.
ben doğumda bu kadar zorlanmadım
her türlü öneriye acığım.
bizde doktor hastane s.ocağı geziyoruz.
7.gün s.ocağına gittik. topuk kanı alındı. boy kilo ölçümü yapıldı. doktor sarılık kont.yaptı. çok şükür iiyis...
9. gün hastaneye gittik. işitme testi yapıldı. çocuk doktoru sarılık ve kordonu kontrol etti. çok şükür iiyis...
bugun yani 10.gün benim kontrolum için hast.gittik. ben de iiyim.
bizim tek derdimiz;
benim gögüserim yara oldu. bi öğün sağıp biberonla veriyorum bi öğün ağlaya ağlaya emziriyorum.
lansinoh kullanıyorum. ped takıyorum.
kurutmayı denedim. kabuk tuttu. sonra daha acı verici oldu.
ayva cekirdeğide kaynattım.
sanırım bebeğim emmezse bunları kullanırsam iileşirim ama emerken iyileşme olacak mı???
bugunde silikon gögüs koruyucu aldım. acı aynı acı ama belki tükürük temesı olmadığı için iileşme olabilir.
ben doğumda bu kadar zorlanmadım
her türlü öneriye acığım.