• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Çok beğendiiiiimmmmm....Togicim çok güzeller..Onları dağıtacağın günler gelsiiiinnnn :nazar:

Ben de bebek şekeri olarak değişik bi konsept yapıcam,yapınca eklerim fotolarını.
Şimdi o sıcakta çikolata erir..Badem şekerinden de ben nefret ederim..Farklı bişi düşündüm.Kendim hazırlıyorum.

çoooookkkkkkkkk güzeeellll,ben bayıldım..
teşekkrler
cok sırınn olmus valla..
bolca yeter dert etme bız gelemıces nasılsa :37:
valla yetsin de az gelmesin kocam bol olsun boşver didi
Gerçekten çok hoş olmuşlar. İnşallah oğluşunu kucağına aldığında onun fotoğraflarını da eklersin :69:
tabi ki eklerim bi görelim de hayırlısıyla
hatta doğum fotoğrafçısının çektiğini eklerim :66:
:64:ay inanmiyorum saglikla gelsin sefko:69:

Bendende 10 cnm cok guzel bunlar:56:

ya bu sabah wc kullandigimda sumuksu hafif kahve rengimsi akinti oldu :44:
diyorum bugun gelmesse yarin kesn gelir ama hayirlisi olsun..
çok sağol canımmm bence de senin kisinyal yolluyo hazır ol
Kıslarrr selam....

Oğlandan fırsat buldukça giriyorum....togi'cimm sana bişey soracağım bebeğimin sol gözü sulu çapak yapıyor, doktoru aradım, pamuklu suyla sil dedi... olurmuş yeni doğan bebeklerde... senin bir önerin var mı ?
yenidoğanların gözü akabilir ve çapak olabilir doğru. ama ben gazlı bezle çayın soğuk demi ile sildiriyorum annelere gayet memnunlar. pamuk önermiyorum kırıntıları enfeksiyon yapabilir
Çok beğendiiiiimmmmm....Togicim çok güzeller..Onları dağıtacağın günler gelsiiiinnnn :nazar:

Ben de bebek şekeri olarak değişik bi konsept yapıcam,yapınca eklerim fotolarını.
Şimdi o sıcakta çikolata erir..Badem şekerinden de ben nefret ederim..Farklı bişi düşündüm.Kendim hazırlıyorum.

Aminnn canımm inşallah çarşambaya az kaldı..
ben bi de bisiklet hazırlamıştım belki görmüşsündür. lavantalı onları da hediye olarak dağıtacağım
bencede değişik yap farklılık iyidir.
benimkiler çikolata drajelerim de çikolata ama serin yerde muhafaza ediliince erimiyo ama dolaba gerek yok dedi hazırlattığım yer
sen de koy fotolarını görelimm yapınca

yaaa kızlar bi sorum var size..
benim dr umu uzun yıllardır tanıyorum
önceden birlikte çalışıyorduk
doğum sonrası bi hediye götürmek istiyorum
sizin fikirlerinize ihtiyacım var
bu arada dr um bayan
(erkek olsa kolaydı hediye seçmek)

Güle güle dağıt canım :56::56:

ya bu sabah wc kullandigimda sumuksu hafif kahve rengimsi akinti oldu :44:
diyorum bugun gelmesse yarin kesn gelir ama hayirlisi olsun..

Hadi hayırlısı olsun :52::52:

Galipa ozencchle ben kalcas sona :60::60:

bu arada dr um bayan

Kadın daha zor yaa, ne olabilir ki bi düşünelim :44:

Aminnn canımm inşallah çarşambaya az kaldı..
ben bi de bisiklet hazırlamıştım belki görmüşsündür. lavantalı onları da hediye olarak dağıtacağım
bencede değişik yap farklılık iyidir.
benimkiler çikolata drajelerim de çikolata ama serin yerde muhafaza ediliince erimiyo ama dolaba gerek yok dedi hazırlattığım yer
sen de koy fotolarını görelimm yapınca

çekip koyucam mutlaka..Sen nerede yaşıyodun? Burası hem çok sıcak :( hem çok nemli..ben bile eriyceeemm ...

Bisikletleri görmedim..Ama iyi düşünmüşsün..Sana bebek görmeye gelenlere iyi hatıralar..

bu arada dr um bayan

Bayana daha kolay aslında yahu..Az-çok zevkini öğrenmişsindir..kokoş mu mesela?

selam kislar bugun doktorumuz vardi saat 3te o saate kadar pek biseyim yoktu kontrole girdik kadin parmaklarini bi soktu kurcala kurcala mahvetti beni ve 2 cm acilmis dedi bugun yarin dogurursun dedi o saatten beri karnimn alt kisminda sanci var simdiye kadar hep gezdim unutayim diye ama gecmedi adet sancisi gibi ama karnimda kaskati oluyo ve gittikce siklasiyor ayni zamanda belimde agriyo doktorumum aradim muayeneden dolayi olabilirmi diye eger sancin gelcekse tetikler dedi 1 kac saat daha gecmezse tekrar ara hastahaneye gidelim dedi ve hala gecmedi biraz daha bekliycem gecmezse dus alip hastahaneye:18::18::58:

selam kislar bugun doktorumuz vardi saat 3te o saate kadar pek biseyim yoktu kontrole girdik kadin parmaklarini bi soktu kurcala kurcala mahvetti beni ve 2 cm acilmis dedi bugun yarin dogurursun dedi o saatten beri karnimn alt kisminda sanci var simdiye kadar hep gezdim unutayim diye ama gecmedi adet sancisi gibi ama karnimda kaskati oluyo ve gittikce siklasiyor ayni zamanda belimde agriyo doktorumum aradim muayeneden dolayi olabilirmi diye eger sancin gelcekse tetikler dedi 1 kac saat daha gecmezse tekrar ara hastahaneye gidelim dedi ve hala gecmedi biraz daha bekliycem gecmezse dus alip hastahaneye:18::18::58:

Kuzey geliyoo :62::62:

Bize haber vercek birini ayarladın demi :52::52:

slm kızlar maşallah ne güzel bir sürü yazmışınız oku oku bitmedi biz bugün sağlık ocağına kaydımızı yaptırdık öyle olması gerekiyormuş bilmeyenler vars hatırlatayım bize de çocuk dr umuz söyledi aile hekimimiz mutlaka takibi yapmalıymış doğum kg sunu geçtik bugün itibari ile sarılık tam olarak olmasa da bayaa geçti sürekli emziriyorum ama bazen sütümün yetmediğini düşünüyorum anne adayları bebek olduktan sonra evden bebeksiz en fazla 2 saat ayrılab,leceksiniz fırsatınız varken gezeb,ldiğiniz kadar gezin gerçi sıcaklarda nerde gezilecek dediğinizi duyar gibiyim ben bugün büyük oğlumun arkadaşının doğum günü vardı oraya götürdüm bebeği anneme bırakıp büyük oğlum çok mutlu oldu tamamen onla ilgilenmemden ama benim aklım evde kaldı araba ile 1,5 saatte canım çıktı sıcaklarda koştur koştur
bu arada ben bebek çikolata yerine lavanta hazırladım minik patikler örüp içine koydum

:64:ozencch kuzucugun geliyor sanirim:66:saglikla gelsin minik:emir_bebek:

slm kızlar maşallah ne güzel bir sürü yazmışınız oku oku bitmedi biz bugün sağlık ocağına kaydımızı yaptırdık öyle olması gerekiyormuş bilmeyenler vars hatırlatayım bize de çocuk dr umuz söyledi aile hekimimiz mutlaka takibi yapmalıymış doğum kg sunu geçtik bugün itibari ile sarılık tam olarak olmasa da bayaa geçti sürekli emziriyorum ama bazen sütümün yetmediğini düşünüyorum anne adayları bebek olduktan sonra evden bebeksiz en fazla 2 saat ayrılab,leceksiniz fırsatınız varken gezeb,ldiğiniz kadar gezin gerçi sıcaklarda nerde gezilecek dediğinizi duyar gibiyim ben bugün büyük oğlumun arkadaşının doğum günü vardı oraya götürdüm bebeği anneme bırakıp büyük oğlum çok mutlu oldu tamamen onla ilgilenmemden ama benim aklım evde kaldı araba ile 1,5 saatte canım çıktı sıcaklarda koştur koştur
bu arada ben bebek çikolata yerine lavanta hazırladım minik patikler örüp içine koydum

Çok sevindim sarılığınızın geçmesine.. Daha da iyi olsun Hakancık :16::16:

sagolun kislar ben simdi dusa giriyorum cikinca gecerse girerim girmezsem bilinki hastahenye gitmisimdir bebek olunca zaten face yazariz dualarinizi bekliyorum

ozencch hadi bakalım bebiş geliyor inşallah bir avazda doğurursun canım haberdar et bizleri mümökünse

Çok sevindim sarılığınızın geçmesine.. Daha da iyi olsun Hakancık :16::16:
teşekkür ederiz pur teyzesi bizde bir an önce diğer kardeşlerimiz gelsin diye bekliyoruz

göbüşten yeni haber yok dimi? eve çıkmışlar mı acaba?

sagolun kislar ben simdi dusa giriyorum cikinca gecerse girerim girmezsem bilinki hastahenye gitmisimdir bebek olunca zaten face yazariz dualarinizi bekliyorum

Dualarımız seninle canım, hayırlı haberlerini bekliyoruz, bi avazda kurtulursun inş :16::16:

Güle güle dağıt canım :56::56:

Hadi hayırlısı olsun :52::52:

Galipa ozencchle ben kalcas sona :60::60:

Kadın daha zor yaa, ne olabilir ki bi düşünelim :44:
sağol canımmm evet zor yaa
çekip koyucam mutlaka..Sen nerede yaşıyodun? Burası hem çok sıcak :( hem çok nemli..ben bile eriyceeemm ...

Bisikletleri görmedim..Ama iyi düşünmüşsün..Sana bebek görmeye gelenlere iyi hatıralar..

Bayana daha kolay aslında yahu..Az-çok zevkini öğrenmişsindir..kokoş mu mesela?
istanbul dayım ben. senin için bi daha eklicem bakarsın

artık bundan sonra beklemez bebek geliyorrrrrrrrrrrrrrr
evet aile hekimine kayıt şart çok iyi yapmışsın canım
patik mantıklı ve şık ama benim örgü meziyetim sıfırrr

hadi hayırlı haberler inş. bir avazda kurtul sağlıkla kucakla bebeğini canımmmm

$Fotoğraf0491.jpg işte oğlumun hatıra bebek hediyesi

38 hafta yaşındayım; daha önce şeklimi değiştirdiğim iyi oldu,
çünkü çok az zaman kaldı. Anneciğimin kasılmaları oluyor,
biz de oturarak nefes alıp veriyoruz.
Ama anneciğim sancılarının gerçek doğum sancıları olup olmadığını anlayamıyor.
Doktorumuzun dediğine göre önceleri daha az sıklıkla ancak düzenli aralıklarla gelen doğum sancıları bir süre sonra 50 saniyelik kasılmalar halinde 10 dakikada üç sancı olarak gelirmiş. Ve zamanla şiddeti artar, şiddeti artan bu sancılar düzenli bir şekilde tekrar ediyorsa hastaneye gitme vakti gelmiş demekmiş. Nişan denilen kanlı yapışkan akıntı geldikten sonra genellikle iki gün içinde doğum başlarmış. Bağırsaklarımda mekonyum denilen ilk dışkım birikmeye başladı, bunu doğumdan sonra bir gün içinde dışarı atabilirmişim. Ben ne kadar çok şey biliyorum böyle. Ressamların bana veda ederken her şeyi anlatmaları iyi oldu.

39 hafta yaşındayım; Annemin kasılmaları daha kuvvetli, artık ben doğuma hazırım, anneciğimin annesi, ben ona “annaneciğim” diyecekmişim, benim doğumum için bir çanta hazırladı. Benim ve annemin sağlığı yerinde olduğu için anneciğim normal doğum yapacakmış, benim bu küçük yerden rahat çıkabilmem için anneciğimin perinesinde kesi yapacaklarmış, ama daha sonra eriyen ipliklerle dikeceklermiş, bu ikimiz içinde daha sağlıklıymış. Ne demekse!

40 hafta yaşındayım; ay çok kilo aldım tam 3,4 kg olmuşum, artık anneciğime ve babacığıma kavuşacağımı hissediyorum. Biz şimdi hastaneye gidiyoruz, babam çantamızı evde unutmuş onu bekliyoruz, ben uslu oturuyorum ama anneciğim yine de bağırıyor. Neyse babam geldi, bizi daha önceden keşfettiği kestirme yollardan hastaneye ulaştırdı, doktorumuz bizi bekliyor. Evet geldik, şimdi ben doğuyorum işte……

Merhabaaaaaa, ben geldim , ahhhhhhh bu leyleğin gagası beni acıtıyor. Ağlayacağım işte…. Sonra bebekler neden hep ağlar derler, bu leylek sizi gagalasa nasıl olur. Şaka yaptım aslında leylek yok, beni görmek için gelen bir kadın çocuğuna onu leylekler getirdi diyordu, ben de başladım ağlamaya, yalan söyleme diye bağırdım, annemin karnında benden başka kimse yoktu ki, hem orada bir leyleğe de yer yok, ben zor sığıyordum. Artık anneciğimin kucağında uyuyorum, parmağımı da emmiyorum, o beni süt denen çok tatlı bir yemekle besliyor. Benim gibi yeni doğan bebekler için en sağlıklı besin anne sütüymüş. Sütümü içiyorum ve bol bol uyuyorum, burası daha rahat, herkes bana hizmet ediyor, keyfim yerinde, ohhhh...

Back