okurken resmen dogurdum
ay keramos yaaa ne mutlu kac gundur bebegın kucagında normal olmasına ayrıca cooooook sevındım ..tekrar tekrar okucam bu hıkayeyı
nie yaw kötümü anlattım bende ayrıntı atlamayayım dediydim...
bulmuş:)))
"15 dk sonra odamdaydım...bebem eldivenlerini emiyordu..."
şu cümle var ya...kıyamam bebene...sütün çağlasın inşallah!
sağol canım... süt olayına ayrıca değinmek lazım... daha bugun doyurabildim bebeğimi... kaç gündür aclıktan karnı gurulduyordu. 2 defa azcık mama verdim:)
canım ya maşallah sana.dayanılmayacak acılar çekmemişsin,süre biraz uzun olmuş ama ne güzel normal doğum yaptın.Allah bahtını ömrünü açık eylesin inşallah
vallahi acı olayı kişiye göre değişiyor. ben baştan beri normal istiyordum. sıktım dişimi... benim için beklediğim düzeyde bi acı oldu diyelim:)
Ahh
Tebrikler Keramos, sağlıklı huzurlu mutlu bir ömrü olsun inş minik Ege'nin
sağol canım....
Gozde hayirli olsun allah anali babali buyutsun ins
morguller canim hayirli olsun serkanada masallah o kucucuk karninin neresindeydi acaba kereta :))))) allah uzun omur versin ins
ohhh yaaa sonunda normal doguran biri cikti
keramos hayirli olsun okudukca kasildim kendimi hayal ettim cok guzel atlatmissin dogumu darisi basimiza ins
Bebislerinizi bizim icin koklayin hepinizi tebrik ediyor siramizi beklemeye devam ediyoruz biz
kendinizi kasmayın yaww bilerek tane tane anlattım:)
Keramos suni sancı verdilermi canım sana? Genelde en çok sancılı olan kısım suni sancıyı verdikten sonraymış..öyle mi oldu gerçekten
suni yok canım