Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kaçıyorum kızlar.. çooooooooooook sıcakk.. benim oğluşum sandalyede oturmamı hiç sevmiyor ya deminden beri karnımı yırtıp çıkacak sanki gidiyim biraz klimayı açıp uzanıyım .. herkese iyi geceler
Aslan burcu iyidir yaa.. Ben de aslan burcuyum..Hatta kızım ultrasona göre 8 gün erken gelirse doğumgünü hediyem
olacak :)) Babamız da Başak..Tam bir ev kuşu.İkimiz de sakin insanlarız.ama aslanlar sivri oldukları için (ve başarılı) iş ortamında pek sevilmezler.Herkesle iyi geçinirler,başarılıdırlar.Yapmacıklığı sevmezler,dobra oldukları için de bazı kimseler tarafından sevilmezler..Benim gözlemlerim bunlar
tamamdır, teşekkür ederim.canım ısımlerı dogunca yazıyım kesınlesmıs olsun
dogdugu boyla kıloyu yazıyoruz
face ıcınde ben sana ozelden atıyorum sımdı eklersın benı
Ben kaçıyorum kızlar.. çooooooooooook sıcakk.. benim oğluşum sandalyede oturmamı hiç sevmiyor ya deminden beri karnımı yırtıp çıkacak sanki gidiyim biraz klimayı açıp uzanıyım .. herkese iyi geceler
tam isabet :80: bencede öyle canım(bi aslan burcu olarak) bakalım kızlarımız doğum günlerimizde gelicekmiinşallahh öyle olurrr
ben koç, bebik aslan, kova olan koca bey yandııııı
merhabalar herkese, oğluşum çarşamba günü doğdu, evimize geldik...doğumum sezeryanla oldu..eğer sezeryan olacak olan varsa birkaç tavsiyem olacak..bebeğinia yanınıza geldiğinde ilk yarım saat içinde mutlaka emzirin, sizden ağız sütü denen bol proteinli bir sıvı gelecektir zaten ama sonrasında sütünüz hemen gelmeyebilir. bu nedenle de yanınızda mutlaka süt sağma pompası hastaneye götürün..bi de sezeryan sonrasında size birşey yedirmeyecekler, bu nedenle de yanınızda mutlaka kayısı kompostosu yaparak götürün ve ondan bolca için..
ayrıca ister özel hastanede ister normal hastanede doğum yapın ama size yardım edecek ebe, hemşire vb. kişilere biraz para verin..sizinle çok daha fazla ilgilendiklerini göreceksiniz...
ruyamda dogurdugunu gordum facenı baktım arkadasların yazmıs oylece ogrendık dogumunu gozun aydın canım Allah analı babalı buyutsun ınsallah...kıslaaarrr 40 sayfa geride kalmışım çünküüüü; 4 gündür bebeğimleyim
ege bebek geldiiiii...
sizi de merakta bırakmısımdır ama ev kalabalık bebem dünyaya alışmaya çalışıyor
tabiiii bizde ona...
ee neler anlatsam ki???
hoşbulduk göbüş:) siz tanımasanız da ben hepinizi tanıyorum, sinsi gibi takip ediyordum sizi izne çıktım çıkalı:)))sedase, nihal hoşgeldiniz
sedase cinsiyet konusunda iyi sabır varmış sizde ben çatlardım. göbeğimden dolayı bana da hep erkek mi diye soruyorlar. 2 farklı doktora toplamda 6 kez sorduk kız olacak nasipse tabi son dakika süprizi olmazsa
analı babalı sağlıklı büyüsün miniş.kıslaaarrr 40 sayfa geride kalmışım çünküüüü; 4 gündür bebeğimleyim
ege bebek geldiiiii...
tabiiii bizde ona...
ee neler anlatsam ki???
ılk normal dogum kımden gelecek bakalım
keramos da olabılır ama ozenchte daha cok belırtı var dımı
kıslaaarrr 40 sayfa geride kalmışım çünküüüü; 4 gündür bebeğimleyim
ege bebek geldiiiii...
tabiiii bizde ona...
ee neler anlatsam ki???
ruyamda dogurdugunu gordum facenı baktım arkadasların yazmıs oylece ogrendık dogumunu gozun aydın canım Allah analı babalı buyutsun ınsallah...
hemen basla suyunmu geldı sancınmı arttı noldu normalmı sezeryanmııııı panıkledınmı rahatmıydın aaayy anlat ıste
hoşgeldiniz,gözünüz aydın canım.Allah sağlıkla analı babalı büyütsün.
normal mi oldu bende çok merak ediyorum
hoşbulduk göbüş:) siz tanımasanız da ben hepinizi tanıyorum, sinsi gibi takip ediyordum sizi izne çıktım çıkalı:)))
analı babalı sağlıklı büyüsün miniş.
hoşbulduk göbüş:) siz tanımasanız da ben hepinizi tanıyorum, sinsi gibi takip ediyordum sizi izne çıktım çıkalı:)))
sensın seeennnngeçmişi okuyorum acaba ben olabilir miyim??
ozench naptıki???
sağolun kızlar ... darısı bekleyenlerin başına...
anammmm kim yazmış face eee??? ben önce kk ya geldim:) daha face i acmadım...
hoşbulduukkk:) ben herhalde bebeğinin cinsiyetini bilmeyen tek anneyim aranızda. ilk 6 ay o göstermedi biz de dr.a dedik, görsen de söyleme! beş yıllık özlemimiz tam sürpriz olacak yani.
Ay kızlar sanırım artık ben doğurdum doğurucam
Bugün sancım yok çok şükür ama iyice geriliyor karnım..belim ağrıyor..Pazartesiye doktora gidicez sezeryan için tahliller yapılıyomuş onun için..Acaba ne tahlili yapıyorlar bilgisi olan varmı? :44::44: Bu arada benim kız 28i (doğum günümü) beklemiycek galiba :76: Dua ediyorum, konuşuyorum kızımla, bekle kızım az kaldı sabret diye :85: Aslında beklenen doğum tarihi 2 ağustos ama bakalım bekliycekmi annesini :44:
Bu arada bugünden sonra doğan tüm bebişlerimiz ASLAN oluyor. İnşallah çok uğraştırmazlar bizi uslu olurlar
ben nerden 24 u dıye takıldım acaba hahah bosuna kasmısım :111:
benim karnım sivri, hep erkek dediler hattaaa doktorumuzda başta bize cinsiyetini erkek dedi..bikaç kıyafet aldık hatta erkek pantolon,badiler falan ama sonra öğrendikki kızmış bebeğimiz renkli ultrasondada hep yüzünü kapattı fazla göstermedi kendini hanımefendi gerçekten kendini gizleyenler kız oluyo demekki :97::97:
hmm dimekki onun için tahlil yapacaklarrrr:97: sağol canımm
kıslaaarrr 40 sayfa geride kalmışım çünküüüü; 4 gündür bebeğimleyim
ege bebek geldiiiii...
tabiiii bizde ona...
ee neler anlatsam ki???
bende başlarda uzaktan takip ettim,korkularım vardı 2,5 - 3.aydan sonra yazmaya başladım.çok güzel bir paylaşım var burada. çok şükür son günlere geldik.Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah hepimizi.
bende başlarda uzaktan takip ettim,korkularım vardı 2,5 - 3.aydan sonra yazmaya başladım.çok güzel bir paylaşım var burada. çok şükür son günlere geldik.Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah hepimizi.
ılk mesajımızı nerden buluruz acaba yaaa ben dırek dalmıstım sankı konuya