2010 Kasım Anneleri

benımde rusda erkek
çinde kız çıktı -tatlicadiarzu-
2 hafta sonra doğum günüm benimmmmmmmm bebeğim en güzel hediyeyi verdi :teytey::dance:

arkadaşlar dün gece annamlerde kaldım.annemle yattım.gece uyurken karnıma vurdu .dönerken. çok acıdı.sabah kalktığmda hiç bişey hissetmiyorum.acaba kötü bişey olmuş olabilr mi mafoldumben

Geçmiş olsun. Aklına kötü şeyler getirme ama çok tedirgin olduysan doktorunla bi görüş.

aaa rus takvimide bakamam son adet tarihimi hatırlamıyorum 7 yıl geçti aradann

hergün soda içiyomusunuz kızlar mineralli su yani çok faydalıymışş

hah canım ebeler bunu da söylemişti

hergün soda değil de maden suyu içicez ama açıp bir süre bekleyip gazı kaçtıktan sonra içmemiz gerekiyormuş rahatsız etmemesi açısından. ben kızılay ınkini aldım bir koli sanırım en güveniliri odur..

bir de akıntı için günlük ped kullanmicaz sık sık iç çamaşırı değiştiricez ve kesinlikle pamuklu olacak. ağlarını ütüleyebilirsek de çok iyi olurmuş.

Bafo' cum listeyi güncellermisin.

Yaş 26 / Sat 9 Şubat / T.D 16 Kasım / Kg 66 / Kese göründü
:1hug:

hergün soda değil de maden suyu içicez ama açıp bir süre bekleyip gazı kaçtıktan sonra içmemiz gerekiyormuş rahatsız etmemesi açısından. ben kızılay ınkini aldım bir koli sanırım en güveniliri odur..

bir de akıntı için günlük ped kullanmicaz sık sık iç çamaşırı değiştiricez ve kesinlikle pamuklu olacak. ağlarını ütüleyebilirsek de çok iyi olurmuş.
bende bursa özkaynak aldım üzerinde doğal mineralli su yazıyo

yarın gitsemmi acaba bende ya kese için iki gün önceden girsem ne olcak sanki :lepi:

hergün soda içiyomusunuz kızlar mineralli su yani çok faydalıymışş

harika bilgiler...çok süper oldukaydirigubbakcemile5

bafo cum benıde eklermısın listeye bebişimin doğum tarihi 8 kasım hamile kaldığım kilo 67 bebiş gördük .kalbi daha atmaya başlamadı

X