- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
ikiside değil aslında ama bizimki fala inanma falsızda kalma eğleniyoruz işteruslarmi cinlermi daha guvenilir:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikiside değil aslında ama bizimki fala inanma falsızda kalma eğleniyoruz işteruslarmi cinlermi daha guvenilir:)
ikiside değil aslında ama bizimki fala inanma falsızda kalma eğleniyoruz işte
çin takvimine baktım erkek çıktı oğluma o doğru tuttu bide rus takvimine bakıyımevet canim sen istersen ogluna bak hangisi tuttu diye
arkadaşlar dün gece annamlerde kaldım.annemle yattım.gece uyurken karnıma vurdu .dönerken. çok acıdı.sabah kalktığmda hiç bişey hissetmiyorum.acaba kötü bişey olmuş olabilr mi mafoldumben
aaa rus takvimide bakamam son adet tarihimi hatırlamıyorum 7 yıl geçti aradann
evet oğlum var bide kızım olsa yeter bana ama içime erkek doğuyo hep bilmiyorum vallahahah olsun canim:) 7 yilda az sure degil. Senin ins bir kizin olur dimi
günaydın nalaaaan!
hergün soda içiyomusunuz kızlar mineralli su yani çok faydalıymışş
Bafo' cum listeyi güncellermisin.
Yaş 26 / Sat 9 Şubat / T.D 16 Kasım / Kg 66 / Kese göründü:1hug:
Bafo' cum listeyi güncellermisin.
Yaş 26 / Sat 9 Şubat / T.D 16 Kasım / Kg 66 / Kese göründü:1hug:
bende bursa özkaynak aldım üzerinde doğal mineralli su yazıyohah canım ebeler bunu da söylemişti
hergün soda değil de maden suyu içicez ama açıp bir süre bekleyip gazı kaçtıktan sonra içmemiz gerekiyormuş rahatsız etmemesi açısından. ben kızılay ınkini aldım bir koli sanırım en güveniliri odur..
bir de akıntı için günlük ped kullanmicaz sık sık iç çamaşırı değiştiricez ve kesinlikle pamuklu olacak. ağlarını ütüleyebilirsek de çok iyi olurmuş.
bence görürsün canım opuyorumnanaktancanım ben satımda 10 şubat.bende gitsem keseyi görürmüyüm acaba guclubacismile
tamam canım. soda olmicak, senin dediğin gibi mineralli su olacak :lepi:bende bursa özkaynak aldım üzerinde doğal mineralli su yazıyo
hergün soda içiyomusunuz kızlar mineralli su yani çok faydalıymışş
hah canım ebeler bunu da söylemişti
hergün soda değil de maden suyu içicez ama açıp bir süre bekleyip gazı kaçtıktan sonra içmemiz gerekiyormuş rahatsız etmemesi açısından. ben kızılay ınkini aldım bir koli sanırım en güveniliri odur..
bir de akıntı için günlük ped kullanmicaz sık sık iç çamaşırı değiştiricez ve kesinlikle pamuklu olacak. ağlarını ütüleyebilirsek de çok iyi olurmuş.