Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydin hanimlar benim halan fazla bulantim yok bende bulantim olsun istiyorum o zaman bebegimin benimle oldugunu anliycakmisim gibi geliyor sizdemi öyle düsünüyorsunuz
aynen öyle bendede hiç bulantı yok sanki bişeyler anormalmiş gibi geliyorbilmiyorumkismile
günaydın bayanlar
valla benim midem 24 saat dönüyor dönüyor dönüyor :bbo:
ağzımda berbat bir tad :bbo:
hastanede ebeler geldi egitim verdiler.. belki bilmeyenler vardır aklımda kalanları yazayım.
* kundak yapılmayacak, kan dolaşımını yavaşlatıyormuş bebeğin ve bacakları düzgün değil aksine yamuk oluyormuş çocuğun
* günde 2 bardak süt içilecek, çocuk kalsiyumu dişlerden almaya başlıyormuş eğer vücutta bulamazsa. bu da doğumdan sonra diş çürümelerine allah korusun dökülmelerine bile neden oluyormuş.. süt yerine 2 kase yogurt da olabilirmiş
* hamilelikte kalp yer değiştirdiği için sol tarafımıza doğru yatarsak midemiz daha rahat edermiş. çünkü sağa yatarsak midemizin kapağı açılıp bizi rahatsız ediyormuş.
* küçük tuvaletimizi yaparken öne doğru eğilirsek tam anlamıyla boşlatmış olurmuşuz idrar kesemizi.
aklıma gelenler bunlar, eğer hatırlarsam eklerim..
bi de bafo cum listemizi adet tarihlerine göre sıralar mısın boş zamanın olduğunda? çok hoş olur bence..
günaydin hanimlar benim halan fazla bulantim yok bende bulantim olsun istiyorum o zaman bebegimin benimle oldugunu anliycakmisim gibi geliyor sizdemi öyle düsünüyorsunuz
çok güzel bilgiler teşekkür ederiz... iyi oldu.
evet tatlım h.sonu yapıcam bilgilerini güncellemeyenleri de çıkartayım diyorum ne dersiniz?
cnm benide eklermisin?
Sat:6 Şubat , Yaş:26 bebişin tahmini doğum tarihi : 13 Kasım
Gideyim süt içeyim ya hep erteliyorum canım istemiyor..
günydın hamişler.naıslsınız bugün.ağrısı sızısı olan varmı. ?midesi bulanan özelliklee
AMİNNNN HEPİMİZ İNŞALLAHHHHoş geldin, hayırlı olsun cnm allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.
canım herkes için farklı eltimin de akşamları bulanıyodu sadece bir tesrlik aramayın pozitif olun hepppArkadaşlar merhaba. Sizin yemeklerle aranız nasıl? Yemek yapabiliyor musunuz? Yiyebiliyor musunuz? Son 3 gündür ne yemek yapmak geliyor içimden ne de yemek. Özellikle akşam olduğu zaman mide çalkalanmaya başlıyor. Bu işte bir terslik var gibi geliyor bana. Benim bildiğim gebelikte sabah bulantıları olur. Benim niye ters. Sizde durumlar nasıl?
hayırlısı olsun canımmmkızlar yola bensiz devam edin sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza.testi yaptım negatif allaha şükür:)
Midem bulanmıyor ama dün çok severek içtiğim sütten tiksindim.İçemedim.Toplamda 3 bardak ayran içtim dün:smiley-cool:
Gece biraz kasık ağrım oldu.Bir de geceleri beni ateş basıyor menapozlu gib